icon

Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?

zuzicek88
3. feb 2015

umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?

mybaby1
15. jún 2017

Ja uzivam progesterone 200mg 3x1.....som v 9+6tt

lemkarasto
15. jún 2017

@mybaby1 ja nemam ziadne priznaky, az na to ze mi velmi chuti jest, dnes som zacala 8 tt, v centre som bola pred 2dnami na utz a srdiecko blikalo 🙂, zajtra idem k svojej doky a ona mi vravela,ze ked bude srdiecko tak mi uz zajtra vypise knizku. Tebe ju vypíše tvoj gynekolog? Ci v centre?

isabellaa
15. jún 2017

@petajan
@katkaa182 idete na ET, vsak?
Ja na ket, zeby v tom bol rozdiel, ja som ani estrimax nebrala, chcela som nativ ket, mozno preto aj to nizsie davkovanie, hmmm

petajan
15. jún 2017

@isabellaa áno ja idem na ET v nedelu,ked vydržia bojovníci🙂

isabellaa
15. jún 2017

@mybaby1 mala si od zaciatku takto utros 3x1? Ďakujem

lemkarasto
15. jún 2017

@isabellaa aj ja berem 3x1 od nasadenia

katkaa182
15. jún 2017

@isabellaa
Ja aj ked som isla na ET som brala taku davku, aj pred KET, ale nie nativ.. ten som este neskusala 🙂

miskab
15. jún 2017

@isabellaa aj ja chodim do Brna a tiez mam 2-0-2 .... aj mne sa to zdalo malo ale sak oni vedia co robia....kedy si mala vklad?

mybaby1
15. jún 2017

@lemkarasto to su super správy...knižku mi vypíše moja dr.na prvej poradni.... Na 10tt.6....dufam že bude všetko vsetucko vporiadku....

mybaby1
15. jún 2017

@isabellaa áno hneď po odbere oocytov v ten večer som začala a ešte stále beriem... Ale už mi dr spomínala,že o týždeň ,acnem vysádzať...2x1 7dni a potom už nič....čiže do konca 12tt a začiatku 13tt

lemkarasto
15. jún 2017

@mybaby1 drzim palce, ved ja tak isto mam kazdy den strach,ci bude vsetko ok pri nasledujucej kontrole, no ako kazdy vravi treba mysliet pozitivne 🙂

mybaby1
15. jún 2017

@lemkarasto však jasné😙 tak daj vedieť ako si dopadla..držím palce mňa to čaká až 22. A ešte poslali ma na hematolgiu...vraj nejaké hodnoty neklesajú tak neviem a stále si picham fraxiparine

lemkarasto
15. jún 2017

@mybaby1 to si aj ja picham a k tomu beriem este estrimax a a prednison no uz mensie davky a dokonca tyzdna by som mala vysadit..potom uz len pokracovat v fraxiparine a progesteron

mybaby1
15. jún 2017

A fraxiparine prečo berieš povedali ti???

lemkarasto
16. jún 2017

To je nieco proti zrazaniu krvi

mybaby1
16. jún 2017

Na riedenie krvi,len neviem čo môžem mať tak zvýšené že musím na hematologiu 🙄

dzanka72
16. jún 2017

@saxana15
@miskab
Ahojte, ja som mala vklad uz v stredu, vkladali mi 1blastocystu a pocity som zo zaciatku ziadne nemala, ale na 5ty den po et ma zacalo boliet brucho ako pred ms a vcera vecer som zacala spinit😒 a samozrejme ze som ako sibnuta testovala od 6 dna po et a nic☹ takze ket to isti a dufam, ze sa po rozmrazeni bude dalej vyvijat, lebo mi zo 14 vajicok ostalo 1 na mrazenie.. takze tot moj pribeh🙂
Vy ako? Este ste netestovali? Pocity nejake mate?🙂

saxana15
16. jún 2017

@dzanka72 ahoj.tiez mi vkladali 2 blastocysty v stredu a od vcera mam pocit na MS! Testovat mam az v utorok tak stale neprestavam verit.ukludnuju ma este moje mrazaciky,mam ich viac.takze tak

dzanka72
16. jún 2017

@saxana15 Drzim palce, nech to vyjde 😉

miskab
16. jún 2017

@dzanka72
@saxana15 Babenkyyyy je to tam vyslo to robila som si teraz test a su tam // strasne sa tesiiiiiiim strasneeeee moje vytuzene 🙂

jannali
16. jún 2017

@miskab super. Podarilo sa to na 1x?

lemkarasto
16. jún 2017

@mybaby1 netusim,mne dnes brali 4 vzorky krvi tak dufam ze to vsetko bude ok,aj utz som mala opat a uz krasne vidiet fazulku zo srdieckom,a este nieco uz mam knizocku 🙂

isabellaa
16. jún 2017

@miskab blahoželám🙂

mimo101
16. jún 2017

Ahojte kočky chcem sa opýtať som po neúspešnom ivf. Čaká ma KET o mesiac , pred tým som žila aktívne športu vlastne fitko. Môžem také ľahké kardio ? Iba tak na trošku rozhýbanie organizmu. Keď som mala prípravu pred tým samozrejme som sa šetrila a dosť som zlenivela. Máte niektorá s vás s tým skúsenosť. Samozrejme mi dosť záleží na tom aby som otehotnela ,ale tiež chcem pohyb. Lebo ten gauč už nemôžem ani vidieť. 🙂

miskab
16. jún 2017

@jannali ano v Brne na 1x tu na SVK som chodila do car od oktorbra a v Brne na prvy sup 🙂

miskab
16. jún 2017

@isabellaa Dakujeeem 🙂

saxana15
16. jún 2017

@miskab važne? Uz si aj testla?Jej,blahozelam,zavidim ti ten pocit.wau.super sprava

miskab
16. jún 2017

@saxana15 ano testla som ale nie z ranneho mocu nemala som odvahu, ale potom neskor som si povedla aze testnem ze co aj tak to nezmenim co ma bit to bude a ze // neverila som strasne som sa rozplakala od stastia uzasny pocit najlepsi na svete vsetkym babenkam snazilkam to prajem zo ❤ a ty si uz testla?

saxana15
16. jún 2017

@miskab nie.este nie.bojim sa sklamania.pockam.inak sa tešim s tebou a ja verim ze to dam.ak nie teraz,mrazačiky na mna este cakaju.dotiahnite to az do stastneho konca!

miskab
16. jún 2017

@saxana15 Dakujeeem 🙂 tebe to prajem tiez mooooc drz sa ked testnes daj vediet 🙂 drziiim moc palce 🙏👶