Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@mybaby1 ja nemam ziadne priznaky, az na to ze mi velmi chuti jest, dnes som zacala 8 tt, v centre som bola pred 2dnami na utz a srdiecko blikalo 🙂, zajtra idem k svojej doky a ona mi vravela,ze ked bude srdiecko tak mi uz zajtra vypise knizku. Tebe ju vypíše tvoj gynekolog? Ci v centre?
@isabellaa aj ja berem 3x1 od nasadenia
@lemkarasto to su super správy...knižku mi vypíše moja dr.na prvej poradni.... Na 10tt.6....dufam že bude všetko vsetucko vporiadku....
@mybaby1 drzim palce, ved ja tak isto mam kazdy den strach,ci bude vsetko ok pri nasledujucej kontrole, no ako kazdy vravi treba mysliet pozitivne 🙂
@lemkarasto však jasné😙 tak daj vedieť ako si dopadla..držím palce mňa to čaká až 22. A ešte poslali ma na hematolgiu...vraj nejaké hodnoty neklesajú tak neviem a stále si picham fraxiparine
@mybaby1 to si aj ja picham a k tomu beriem este estrimax a a prednison no uz mensie davky a dokonca tyzdna by som mala vysadit..potom uz len pokracovat v fraxiparine a progesteron
A fraxiparine prečo berieš povedali ti???
To je nieco proti zrazaniu krvi
Na riedenie krvi,len neviem čo môžem mať tak zvýšené že musím na hematologiu 🙄
@saxana15
@miskab
Ahojte, ja som mala vklad uz v stredu, vkladali mi 1blastocystu a pocity som zo zaciatku ziadne nemala, ale na 5ty den po et ma zacalo boliet brucho ako pred ms a vcera vecer som zacala spinit😒 a samozrejme ze som ako sibnuta testovala od 6 dna po et a nic☹ takze ket to isti a dufam, ze sa po rozmrazeni bude dalej vyvijat, lebo mi zo 14 vajicok ostalo 1 na mrazenie.. takze tot moj pribeh🙂
Vy ako? Este ste netestovali? Pocity nejake mate?🙂
@mybaby1 netusim,mne dnes brali 4 vzorky krvi tak dufam ze to vsetko bude ok,aj utz som mala opat a uz krasne vidiet fazulku zo srdieckom,a este nieco uz mam knizocku 🙂
Ahojte kočky chcem sa opýtať som po neúspešnom ivf. Čaká ma KET o mesiac , pred tým som žila aktívne športu vlastne fitko. Môžem také ľahké kardio ? Iba tak na trošku rozhýbanie organizmu. Keď som mala prípravu pred tým samozrejme som sa šetrila a dosť som zlenivela. Máte niektorá s vás s tým skúsenosť. Samozrejme mi dosť záleží na tom aby som otehotnela ,ale tiež chcem pohyb. Lebo ten gauč už nemôžem ani vidieť. 🙂
@saxana15 ano testla som ale nie z ranneho mocu nemala som odvahu, ale potom neskor som si povedla aze testnem ze co aj tak to nezmenim co ma bit to bude a ze // neverila som strasne som sa rozplakala od stastia uzasny pocit najlepsi na svete vsetkym babenkam snazilkam to prajem zo ❤ a ty si uz testla?

Ja uzivam progesterone 200mg 3x1.....som v 9+6tt