icon

Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?

zuzicek88
3. feb 2015

umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?

mybaby1
22. jún 2017

@lemkarasto hej zatiaľ picham 28 mám výsledky na hematologii tak uvidíme ako budeme pokračovať

sussah
22. jún 2017

Ahojte, zajtra na 6DC idem počas stimulácie na folikulometriu, kto je v tom tieto dni so mnou? 😃

angel1982
22. jún 2017

@petajan ahoj, tak sme pekne po sebe 😉 ja nemam nafuknute brucho, len pocas stimulacie som mala😒 kolko embryí ti vkladali?

segab090
23. jún 2017

@desza17 pre hoha a to nevedeli dat info den do predu? Fuu tak to je sila.ja mam ist 3.7. a dnes idem na hematku po vysledky

desza17
23. jún 2017

@segab090 je to sila,a ani sa len neospravedlnila,ze ona nevie co mi ma na to povedat!muz si bral dovolenku kvoli tomu,a skoro 500km sme sli len tak.este aspon keby zavolala rano okolo 7-8mej,ale nie o 11tej,ked som bola objednana na 11:30😡.potom daj vediet ako hematka.

petajan
23. jún 2017

@angel1982 ja som si dala vložiť iba 1 vzhladom na môj zdravotný stav.🙂

segab090
23. jún 2017

@desza17 tak my uz mame vysledky z hematky kvazi na 95% je to ok geneticke mutacie vsetky su negativne akurat mam jemne zvysenych par hodnot "vdaka" comu mi doporucila hematologicka uz pocas stimulky pichat fraxiparin, ten je na riedenie krvi a vraj aj velmi pomohol babam co otehu no potratili. Tak som zvedava. Este uvidim ako dopadneme v Po.

angel1982
23. jún 2017

@petajan ak smiem vediet, aky mas zdravotny problem? Nam lekar odporucil dve embryjka vlozit 😉
Pocitujes nieco inak?😲

petajan
23. jún 2017

@angel1982 dnes som 6 den po ET a začala som slabšie krvacať.včera iba mini špinenie,ale teraz už intenzívne.tak som asi skončila.len nejako dosť skoro.

desza17
23. jún 2017

@segab090 aj ja som mala dake hodnoty trosku zvysene,ale.co som len ja sama okom do toho kukla,a hematolog mi napisal ze nieje dovod na liecbu fraxiparinom🤔

petajan
23. jún 2017

Dievčatá viete mi poradiť? Som 6 den po ET a začala som krvácať. Nie silno ale dosť. Čo mohlo spustiť také skoré krvácanie? Som si myslela že ked vklad nevyjde tak kramy dostanem až normálne na dátum čo mi majú prísť a to je len o týžden....Ďakujem

isabellaa
23. jún 2017

@petajan moze to byť uhniezdnenie alebo hematom. Ja som tak mala, hematom krvacala som, nieco mi pichli a neskor sa vstrebal, ale nebolo to tak skoro ako u teba, ze pred mrchou(asi v 5tt). Takze je to vsetko hypoteticke...zavolaj na nom stop linku do Brna, nech ti povedia, veď na to tam su;)

petajan
23. jún 2017

@isabellaa už mi odpísali, že ked je to jednoznačné krvácanie tak vysadiť utroš a nechať prebehnúť menzes.takže ja som sa ani testovania nedožila.počkám ešte zajtra ako sa vyvinie den a ked nadalej bude silnieť tak som skončila

isabellaa
23. jún 2017

@petajan ja som sa vzdy toho obavala, ze co je jednoznacne krvacanie, hmmm?
Áno, ak bude silniet, tak je to jasné, ale este je nádej. Keby to bolo v case mrchy, tak nepoviem...ale takto to fakt môže byť to uhniezdovanie. Drž sa🙏

segab090
23. jún 2017

@desza17 mne ho dalu ako prevenciu. Bola som tam "po znamosti" tak mozno preto. Sama lekarka mi vravela ze mala tam viac pacientok ktore potratili tak ako aj ty a fraxik im pomohol udrzat baby az do konca.

desza17
23. jún 2017

@segab090 ako u koho,je to na nieco dobre,ale tak snad mi ho netreba

angel1982
24. jún 2017

@petajan nevzdavaj to. Moze to byt uhniezdovanie. Kazdopadne drzim palce 🙏

petajan
25. jún 2017

@angel1982 Dakujem,ale už neriešim.Mám normálne kramy.len nechápem ako po 6 dnoch ET sa mi spustia kramy?nemalo by to byt štandardne po 2 týždnoch?

angel1982
25. jún 2017

@petajan to mi je luto 😔 no fakt teraz neviem, ja si myslim ze si dostala priskoro menzes 😨

lvancova
26. jún 2017

ahojte , chcela som sa spytat, vy ste tu take skusenejsie, ci by ste mi vedeli povedat , ci je velky problem diagnoza hyperfibrinoigenemia a syndrom lepivych dosticiek , mam vysledky z hemato a dr. mi napisal v odporucacej sprave pichat Anopyrin a Fraxiparin
sice som otehotnela pomocou ivf na prvykrat, ale v 6.mesiaci som potratila , ale chceme ist do 2.ivf , ale mam obavy, co ak to prve ivf bola len sila osudu, ze sa to podarilo , vdaka

mybaby1
26. jún 2017

@lvancova a pri prvom si si pichala fraxiparine???

lenockalenka
27. jún 2017

@lvancova ahoj, neodpoviem sice na tvoju otazku,no chcela by som sa opytat, ako dlho si čakala na vysledky z hematologie. Ja som tiez po IVF, no potratila som v 11.tyzdni. Na hematologiu idem idem v juli.

lvancova
27. jún 2017

@mybaby1 vobec som si nepichala, mne nic nebolo , vsetko bolo v poriadku a ked som chcela podstupit 2.ivf, tak ma poslali na hematologiu a tam mi to zistili

lvancova
27. jún 2017

@lenockalenka ahoj, cakala som asi mesiac, ale kedze prve vysledky som mala dobre, tak mi spravili este doplnkove vysetrenie na krvne dosticky , co trvalo iba tyzden, takze zhruba 6 tyzdnov , najdlhsia je genetika 😕

lenockalenka
27. jún 2017

@lvancova ďakujem za radu, asi sa budem hned pytat aj na tie dosticky. Lebo ked ma objednavali, tak spominali len trombofilne mutacie. Drzim palčeky pri druhom IVF 🤗😉

lvancova
27. jún 2017

@lenockalenka dakujem 😉, aj tebe prajem , aby sa to podarilo

isabellaa
27. jún 2017

Babule, ktoré idete testovať? Ja uz som netrpezliva, chcem ísť v piatok alebo az pondelok na krv, ale uz ma pomaly taha na test, i keď som sama odporucala, ze je lepsie pockat az na krv....som nedockavaaaa.
Kto je tu so mnou, kto mal ket, et minuly tyzden v pondelok, utorok?

isabellaa
27. jún 2017

@angel1982
Ahojky, ako sa cítiš, kedy robíš test, prip. ides na krv?

janulka_1
27. jún 2017

Ahojte, ja som mala et v nedelu. Je tu niekto taky tiez?

angel1982
27. jún 2017

@isabellaa
Ahoj, citim maternicu skoro kazdy den, ale okrem toho necitim nic, sem-tam pichne v krizoch. Ja asi nebudem testovat, vydrzim do pondelka, vtedy idem na krv. A ty, ako sa citis? Budes testovat? Drzim palce 🙂🙏