Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
Ahojte, zajtra na 6DC idem počas stimulácie na folikulometriu, kto je v tom tieto dni so mnou? 😃
@desza17 tak my uz mame vysledky z hematky kvazi na 95% je to ok geneticke mutacie vsetky su negativne akurat mam jemne zvysenych par hodnot "vdaka" comu mi doporucila hematologicka uz pocas stimulky pichat fraxiparin, ten je na riedenie krvi a vraj aj velmi pomohol babam co otehu no potratili. Tak som zvedava. Este uvidim ako dopadneme v Po.
Dievčatá viete mi poradiť? Som 6 den po ET a začala som krvácať. Nie silno ale dosť. Čo mohlo spustiť také skoré krvácanie? Som si myslela že ked vklad nevyjde tak kramy dostanem až normálne na dátum čo mi majú prísť a to je len o týžden....Ďakujem
@petajan moze to byť uhniezdnenie alebo hematom. Ja som tak mala, hematom krvacala som, nieco mi pichli a neskor sa vstrebal, ale nebolo to tak skoro ako u teba, ze pred mrchou(asi v 5tt). Takze je to vsetko hypoteticke...zavolaj na nom stop linku do Brna, nech ti povedia, veď na to tam su;)
ahojte , chcela som sa spytat, vy ste tu take skusenejsie, ci by ste mi vedeli povedat , ci je velky problem diagnoza hyperfibrinoigenemia a syndrom lepivych dosticiek , mam vysledky z hemato a dr. mi napisal v odporucacej sprave pichat Anopyrin a Fraxiparin
sice som otehotnela pomocou ivf na prvykrat, ale v 6.mesiaci som potratila , ale chceme ist do 2.ivf , ale mam obavy, co ak to prve ivf bola len sila osudu, ze sa to podarilo , vdaka
@lvancova ahoj, neodpoviem sice na tvoju otazku,no chcela by som sa opytat, ako dlho si čakala na vysledky z hematologie. Ja som tiez po IVF, no potratila som v 11.tyzdni. Na hematologiu idem idem v juli.
@lenockalenka ahoj, cakala som asi mesiac, ale kedze prve vysledky som mala dobre, tak mi spravili este doplnkove vysetrenie na krvne dosticky , co trvalo iba tyzden, takze zhruba 6 tyzdnov , najdlhsia je genetika 😕
@lvancova ďakujem za radu, asi sa budem hned pytat aj na tie dosticky. Lebo ked ma objednavali, tak spominali len trombofilne mutacie. Drzim palčeky pri druhom IVF 🤗😉
@lenockalenka dakujem 😉, aj tebe prajem , aby sa to podarilo
Babule, ktoré idete testovať? Ja uz som netrpezliva, chcem ísť v piatok alebo az pondelok na krv, ale uz ma pomaly taha na test, i keď som sama odporucala, ze je lepsie pockat az na krv....som nedockavaaaa.
Kto je tu so mnou, kto mal ket, et minuly tyzden v pondelok, utorok?
Ahojte, ja som mala et v nedelu. Je tu niekto taky tiez?

@lemkarasto hej zatiaľ picham 28 mám výsledky na hematologii tak uvidíme ako budeme pokračovať