icon

Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?

zuzicek88
3. feb 2015

umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?

kubik12
5. júl 2017

Alebo baby ak mozte tak mi napíšte vaš názor 🙏 Ďakujem 😘

dzanka72
5. júl 2017

@kubik12 ahoj, ja som na 9 den po et zacala mat hnedy vytok a na 11 den normalnu silnu ms 😒 ale kym nekrvacas a len spinis, tak to ozaj moze byt zavrtavanie embryjka do steny maternice. 🙂

kubik12
5. júl 2017

@dzanka72 a to tak neskoro sa uhniezduje bábo? 😅 ja uz neviem ale krv čerstvá to nieje 😝 len taky hnedý vytok. .. a bolesti jak na mrchu ma prešli.ja uz fakt newiem

kubik12
5. júl 2017

@desza17 ahoj prosim nevies mi poradiť 🙂 ??

zuzankaa88
5. júl 2017

@kubik12 noo pokial sa nespusti mrcha tak to bude ok 🙂 mozno to bolo zahniezdenie, skus test o 2 dni

kubik12
5. júl 2017

@zuzankaa88 a to bi som spinila este aj dnes? Neni to neskoro na uhniezdenie? 7/8den po et

desza17
5. júl 2017

@kubik12 presne na 7.dpt som mala aj ja,spinenie,trosku aj na,druhy den,testik ukazoval ducha,je to v poriadku.to mi aj dr povedal.pokial nekrvacas je to oki.drzim palceky.

kubik12
5. júl 2017

@desza17 Ďakujem zlata 😘 aj tebe držím palčeky 👍 ked vkladam progesteron tak mi to stym vyteka 😝 ale cerstva krv to nieje 😀 a kedy si testovala? Ty si tiež po et? A ako si dopadla 🙂

desza17
5. júl 2017

@kubik12 nie,mne to zial nevyslo,v 6.tt som potratila,ale coskoro skusime opat.ty sa zbytocne nestresuj,vsetko dobre dopadne,ja,som to tiez mala a dr povedal ze je to oki,volala som vtedy aj do car co s progesteronom a ponechali mi 2xdenne vaginalne,iba,ak by mi velni tieklo tak cez usta.

kubik12
5. júl 2017

@desza17 mozem sa spýtať do jaké ho centra chodis?? Ja helios v martine 🙂 a test kedy si môžem z robiť?

desza17
5. júl 2017

@kubik12 aj ja tam chodim😉👍,testik by sa mal robit az daky 10-12dpt,ale ja,som ani raz nevydrzala,a vzdy na 6.dpt tam bol uz slaby dušok.ale je to individualne.

kubik12
6. júl 2017

@desza17 😀 co je dpt 😂 ja som zrobila test 7den po et a bola tam druhá čiarka ale taka strašne slabulinka ze som ju musela hladat 😲 ale videla som ju tam...dnes som 9den

isabellaa
6. júl 2017

@kubik12 den pi transfere;)

kubik12
6. júl 2017

@isabellaa Áno 9den po ET 😝

kubik12
6. júl 2017

@isabellaa deň PO transfere;)

sussah
6. júl 2017

@kubik12 aj ja som deň po ET 😉

kubik12
6. júl 2017

@sussah držím palčeky nech ti to dobre dopadne 😉 a co ake mas pocity? Ja som 9den po et 😀

desza17
6. júl 2017

@kubik12 dpt je skratka pre den po transfere.a uz si skusala testik?

kubik12
6. júl 2017

@desza17 nie..zajtra alebi v sobotu zrobim 🙂 bojim sa

sussah
6. júl 2017

@kubik12 jaaj že ty si už 9 deň 😊 Tak to čochvíľa budeš vedieť výsledok 😉 Aj ja tebe prajem 👶 Ja ešte nepociťujem žiadne príznaky. Skorej únava asi z utrogestanu, nafúknuté brucho ako balón a možno ako pre ms.

desza17
6. júl 2017

@kubik12 aha,tak potom daj info🙏😉,a spinenie prestalo?

dzanka72
6. júl 2017

@kubik12 niekomu sa uhniezdi skor, niekomu neskor.. kym nekrvacas je to v poriadku 🙂 drzim ti palce

rogiii
Odpoveď bola odstránená
sussah
6. júl 2017

stále je tam šanca, príroda je niekedy nevyspitatelna 😉 Držím palce 😘

rogiii
Odpoveď bola odstránená
mybaby1
6. júl 2017

ahoj ja som mala transfer na 4den kompaktnú morulu... A uchytila sa zajtra začíname 14tt hlavu hore 😉

rogiii
Odpoveď bola odstránená
mybaby1
6. júl 2017

mne doporučili,vraj v maternici sa budú mať najlepšie, (lepšie ako predĺžená kultivácia,ktorú som mimochodom chcela,ale odhovorili má,vraj takto to bude najlepšie) akurát som si robila test na 7.den a bol negatívny,prvý slabý duch vyšiel až na 11den...a v krvi na 10.den som mala hcg 70...ale pomaly to rástlo 🙏 ale narástlo 😉

rogiii
Odpoveď bola odstránená
mybaby1
6. júl 2017

neviem u každého je to individuálne...hlavne je,že sa to každé dva až tri dni zdvojnásobilo....kedy si bola na ET???