Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@kubik12 noo pokial sa nespusti mrcha tak to bude ok 🙂 mozno to bolo zahniezdenie, skus test o 2 dni
@zuzankaa88 a to bi som spinila este aj dnes? Neni to neskoro na uhniezdenie? 7/8den po et
@kubik12 nie,mne to zial nevyslo,v 6.tt som potratila,ale coskoro skusime opat.ty sa zbytocne nestresuj,vsetko dobre dopadne,ja,som to tiez mala a dr povedal ze je to oki,volala som vtedy aj do car co s progesteronom a ponechali mi 2xdenne vaginalne,iba,ak by mi velni tieklo tak cez usta.
stále je tam šanca, príroda je niekedy nevyspitatelna 😉 Držím palce 😘
ahoj ja som mala transfer na 4den kompaktnú morulu... A uchytila sa zajtra začíname 14tt hlavu hore 😉
mne doporučili,vraj v maternici sa budú mať najlepšie, (lepšie ako predĺžená kultivácia,ktorú som mimochodom chcela,ale odhovorili má,vraj takto to bude najlepšie) akurát som si robila test na 7.den a bol negatívny,prvý slabý duch vyšiel až na 11den...a v krvi na 10.den som mala hcg 70...ale pomaly to rástlo 🙏 ale narástlo 😉
neviem u každého je to individuálne...hlavne je,že sa to každé dva až tri dni zdvojnásobilo....kedy si bola na ET???

Alebo baby ak mozte tak mi napíšte vaš názor 🙏 Ďakujem 😘