Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
No ja som tam bola tiez az po IFV. Predtym mi to tiez neodporucali. Ale pomohlo to a po druhom IFV som v 7tt
🙂
Zacala som uzivat megadavky Medrolu a este ho uzivam. Ale uz mensiu davku.
@mimo101 ajoj, ten menzes ti bude meškváať na to sa priprav, ja po braní progesteronu som prešlana 35-37 dňové cykly ... aj sa mi spravili dve cysty ktoré mi museli odsávať z tých hormonov. no cyklus budeš mať už na poriadnu chvíľu celý pokazený. ja som po 4 neúspešných vkladoch, posledný som mala v januári a od vtedy mám rozhádzaný cyklus... takže áno je to normálne bohužiaľ :(
@segab090 ja som bola v PO včera na imunologii na krv ešte,že už robia aj tie cytokiny. Mna doktor poslal ešte na endokrinologiu,lebo bola som tam asi pred 4rokmi.A Tebe vysledky vyšli v poriadku?
@janulka232 ja som na tie cytokiny bola v utorok. Pred tym (cca mesiac do zadu) co mi brali krv na ine veci v Po tak tie mam na 95% ok este chcu tie cytokiny.

Ahojte ,prosím vás poradíte mi som v programe ivf. Už som mala prvý ivf ale žiaľ negatívne. Pred mesiacom som dostala menzes to keď som zistila že nie som tehotná. V sanatóriu mi poradili počkať na ďalší menzes a potom na 14 deň na ultrazvuk. Lenže mne už 3 deň mešká. Užívala som iba progesterón. Neviem či to s toho nechápem tomu. Aj som si robila tehotensky test a nič. Pijem alchemilku a užívam aj kyselinu listovú. Poradíte mi či ste s tým mala niektorá problém tak ako ja. Vďaka.