Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@desza17 ahoj nebola som objednana na ziadnu hodinu. Mala som prist len tak a ze ma niekam supnu. Parkovisko bolo plne akurat som sa pichla na vozickarov za co sa sice hambim ale inde sa nedalo. Zaklopala som a Sestricka ma hned vzala bola som tam uz o pol osmej. Vysledky mam trocha zvysene predpisal mi mendrol a o mesiac kontrolny odber.
ahojte baby. po 3 mesiacoch som tu znovu. dnes som absolvovala kryoembryotransfer,takze 2 tyzdne cakania ...
@babikadaska ahoj mna caka v stredu KET tak sa k tebe pridam
Kto ide este na KET???
@ereska ahooj super 🙂
povies mi nieco o sebe ?
ja som zatial absolvovala jeden cyklus oplodnenia,mala som 3 embryjka. prvy vklad: hned som otehotnela, ale bolo biochemicke. 2 som mala zamrazene,z toho jedno mi vkladali vcera...
@babikadaska ja absolvovala 3 ivf . 1 ivf ostalo jedno embryjko a neuchytilo sa . 2.ivf 3 embryjka vklad dvoch sa neuchytili dalsi ket 1 embryjko uchytilo sa ale potrat v 6 tt a 3.ivf 3 embryjka vklad 1 embryjko uchytilo sa ale potrat v 6 tt a este mame dvoch mrazacikov teraz chceme tiez vlozit jedno a musime verit ze to uz dame do uspesneho konca a drzim ti moc paste my chodime teraz do ferticenta v Ba a ty??
@ereska ja do Reprofitu Brno...
mas nejake blizsie info od lekarov preco tie 2 biochemicke ??
mrzi ma to,je to sklamanie velke v tej chvili :( verim ze teraz vam to vyjde !!!
manzel ma problemy so spermiami,ja som zdrava,iba znizena cinnost stitnej zlazy,beriem lieky je to o.k.
davam tomu velku sancu.
som 3.den po KET a zobudila som sa uplne prechladena !!! boli ma hrdlo a tecie mi z nosa. myslite ze to moze mat negativny vplyv na uhniezdenie ???
@babikadaska môže to byť aj dobre znamenie 😉 Máš oslabenú imunitu a práve niektorym babám to vyšlo práve vtedy. Mne sa po vklade objavil na perách veľký herpes a na za týždeň som začala strašne kychat a smrkat. Potom ma to preslo. A vyšlo to 😁
@babikadaska nie nikdy nic nezistili :( no verim ze teraz to dame
@ereska tak sa potom po strede ozvi , ako prebehol vklad 🙂
PROSIM O POMOC
ak mate niektora polycysticke vajecniky,mozete mi napisat vasu hodnotu ovarialnej rezervy AMH a prip. by ma zaujimalo este,aku dennu davku Gonalu (alebo ineho lieku obsahujuceho gonadotropin) ste si pichali pocas stimulacie
dakujem !
@babikadaska jasneee napisem
@babikadaska ahoj. Neviem aku mam hladinu ale mam PCO, iba mierne (ziadne priznaky) a Gonal si picham 150 🙂 snad som aspon trosku pomohla....
@babikadaska ahoj tiež mam PCO ale len mierny. Moje AMH je na šťastie 4,12
ahojte baby som tu nova nikdy som nemyslela že budem musiet absolvovat umele oplodnenie....prvy krat klaplo vsetko hned a no skoncilo to potratom a teraz tomu je rok a nic ...boli sme v za v centre a chlap ma zle vysledky tak cakame na schvalenie ziadosti a zatial lekarka chce skusit vklad spermii
Ahojte babenky, chcem sa opýtať aj Vám po stimulácii sa rozhádzal cyklus? Mne už 6 deň meškajú a doteraz som nemala žiadny problém
@petajan mne nie, a kedy si vysadila utros/ progesteron?
@zuzankaa88 ešte v juni,lebo 8 den po et som začala krvácať a dostala som riadne kramy.takže už viac ako mesiac
@babikadaska ahoj tak vklad prebehol v poriadku uz lezkam doma 🙂

Ja mam PO blizko necelych 50km cize som prisla uz na 7h a utekala naspat do prace. Ludi nebolo vobec. Kto ide na krv beru hned. Ja som zaklopala a isla som. Som zvedava ako sa tam zdrzim dnes.