Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@desza17 ahoj nebola som objednana na ziadnu hodinu. Mala som prist len tak a ze ma niekam supnu. Parkovisko bolo plne akurat som sa pichla na vozickarov za co sa sice hambim ale inde sa nedalo. Zaklopala som a Sestricka ma hned vzala bola som tam uz o pol osmej. Vysledky mam trocha zvysene predpisal mi mendrol a o mesiac kontrolny odber.
ahojte baby. po 3 mesiacoch som tu znovu. dnes som absolvovala kryoembryotransfer,takze 2 tyzdne cakania ...
@babikadaska ahoj mna caka v stredu KET tak sa k tebe pridam
Kto ide este na KET???
@ereska ahooj super 🙂
povies mi nieco o sebe ?
ja som zatial absolvovala jeden cyklus oplodnenia,mala som 3 embryjka. prvy vklad: hned som otehotnela, ale bolo biochemicke. 2 som mala zamrazene,z toho jedno mi vkladali vcera...
@babikadaska ja absolvovala 3 ivf . 1 ivf ostalo jedno embryjko a neuchytilo sa . 2.ivf 3 embryjka vklad dvoch sa neuchytili dalsi ket 1 embryjko uchytilo sa ale potrat v 6 tt a 3.ivf 3 embryjka vklad 1 embryjko uchytilo sa ale potrat v 6 tt a este mame dvoch mrazacikov teraz chceme tiez vlozit jedno a musime verit ze to uz dame do uspesneho konca a drzim ti moc paste my chodime teraz do ferticenta v Ba a ty??
@ereska ja do Reprofitu Brno...
mas nejake blizsie info od lekarov preco tie 2 biochemicke ??
mrzi ma to,je to sklamanie velke v tej chvili :( verim ze teraz vam to vyjde !!!
manzel ma problemy so spermiami,ja som zdrava,iba znizena cinnost stitnej zlazy,beriem lieky je to o.k.
davam tomu velku sancu.
som 3.den po KET a zobudila som sa uplne prechladena !!! boli ma hrdlo a tecie mi z nosa. myslite ze to moze mat negativny vplyv na uhniezdenie ???
@babikadaska môže to byť aj dobre znamenie 😉 Máš oslabenú imunitu a práve niektorym babám to vyšlo práve vtedy. Mne sa po vklade objavil na perách veľký herpes a na za týždeň som začala strašne kychat a smrkat. Potom ma to preslo. A vyšlo to 😁
PROSIM O POMOC
ak mate niektora polycysticke vajecniky,mozete mi napisat vasu hodnotu ovarialnej rezervy AMH a prip. by ma zaujimalo este,aku dennu davku Gonalu (alebo ineho lieku obsahujuceho gonadotropin) ste si pichali pocas stimulacie
dakujem !
@babikadaska ahoj. Neviem aku mam hladinu ale mam PCO, iba mierne (ziadne priznaky) a Gonal si picham 150 🙂 snad som aspon trosku pomohla....
ahojte baby som tu nova nikdy som nemyslela že budem musiet absolvovat umele oplodnenie....prvy krat klaplo vsetko hned a no skoncilo to potratom a teraz tomu je rok a nic ...boli sme v za v centre a chlap ma zle vysledky tak cakame na schvalenie ziadosti a zatial lekarka chce skusit vklad spermii
Ahojte babenky, chcem sa opýtať aj Vám po stimulácii sa rozhádzal cyklus? Mne už 6 deň meškajú a doteraz som nemala žiadny problém
@zuzankaa88 ešte v juni,lebo 8 den po et som začala krvácať a dostala som riadne kramy.takže už viac ako mesiac

Ja mam PO blizko necelych 50km cize som prisla uz na 7h a utekala naspat do prace. Ludi nebolo vobec. Kto ide na krv beru hned. Ja som zaklopala a isla som. Som zvedava ako sa tam zdrzim dnes.