icon

Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?

zuzicek88
3. feb 2015

umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?

segab090
21. júl 2017

Ja mam PO blizko necelych 50km cize som prisla uz na 7h a utekala naspat do prace. Ludi nebolo vobec. Kto ide na krv beru hned. Ja som zaklopala a isla som. Som zvedava ako sa tam zdrzim dnes.

desza17
21. júl 2017

@segab090 dnes mas ist na kolku?mne povedala ze 3.8.na 11.00vysledky.uz teraz mam z toho stres,lebo budem musiet ist sama,muzovi sa neda.parkovat sa,dalo?

segab090
21. júl 2017

@desza17 ahoj nebola som objednana na ziadnu hodinu. Mala som prist len tak a ze ma niekam supnu. Parkovisko bolo plne akurat som sa pichla na vozickarov za co sa sice hambim ale inde sa nedalo. Zaklopala som a Sestricka ma hned vzala bola som tam uz o pol osmej. Vysledky mam trocha zvysene predpisal mi mendrol a o mesiac kontrolny odber.

desza17
21. júl 2017

@segab090 a co to moze ovplyvnit tie cytokiny?ma to nejaky vplyv na vklad alebo priamo na babo?

babikadaska
21. júl 2017

ahojte baby. po 3 mesiacoch som tu znovu. dnes som absolvovala kryoembryotransfer,takze 2 tyzdne cakania ...

segab090
21. júl 2017

@desza17 presne to som sa pytala vraj to ma vplyv na uhniezdenie a dalsi vyvoj ze niekedy to moze mat aj suvis s potratmi atd vela toho hovoril . Spominal aj NK bunky tie vraj mozu vyhodnotit embryjko ako "nezelaneho hosta" a vypudia ho.

desza17
21. júl 2017

@segab090 fuha,to je sila.ziadna sranda.ved uvidim co mne najdu.

ereska
22. júl 2017

@babikadaska ahoj mna caka v stredu KET tak sa k tebe pridam
Kto ide este na KET???

babikadaska
22. júl 2017

@ereska ahooj super 🙂
povies mi nieco o sebe ?

ja som zatial absolvovala jeden cyklus oplodnenia,mala som 3 embryjka. prvy vklad: hned som otehotnela, ale bolo biochemicke. 2 som mala zamrazene,z toho jedno mi vkladali vcera...

ereska
22. júl 2017

@babikadaska ja absolvovala 3 ivf . 1 ivf ostalo jedno embryjko a neuchytilo sa . 2.ivf 3 embryjka vklad dvoch sa neuchytili dalsi ket 1 embryjko uchytilo sa ale potrat v 6 tt a 3.ivf 3 embryjka vklad 1 embryjko uchytilo sa ale potrat v 6 tt a este mame dvoch mrazacikov teraz chceme tiez vlozit jedno a musime verit ze to uz dame do uspesneho konca a drzim ti moc paste my chodime teraz do ferticenta v Ba a ty??

desza17
22. júl 2017

@ereska ❤❤❤

babikadaska
22. júl 2017

@ereska ja do Reprofitu Brno...
mas nejake blizsie info od lekarov preco tie 2 biochemicke ??
mrzi ma to,je to sklamanie velke v tej chvili :( verim ze teraz vam to vyjde !!!

manzel ma problemy so spermiami,ja som zdrava,iba znizena cinnost stitnej zlazy,beriem lieky je to o.k.
davam tomu velku sancu.

babikadaska
23. júl 2017

som 3.den po KET a zobudila som sa uplne prechladena !!! boli ma hrdlo a tecie mi z nosa. myslite ze to moze mat negativny vplyv na uhniezdenie ???

sussah
23. júl 2017

@babikadaska môže to byť aj dobre znamenie 😉 Máš oslabenú imunitu a práve niektorym babám to vyšlo práve vtedy. Mne sa po vklade objavil na perách veľký herpes a na za týždeň som začala strašne kychat a smrkat. Potom ma to preslo. A vyšlo to 😁

ereska
23. júl 2017

@babikadaska nie nikdy nic nezistili :( no verim ze teraz to dame

alexa1983
24. júl 2017

@star2017 juuj tak sa drž, moc držíp palce nech je všetko vporiadku 🙂 užívaj si to ležanie lebo keď bude krpec na svete tak si moc už nepoležíš 🙂

babikadaska
24. júl 2017

@ereska tak sa potom po strede ozvi , ako prebehol vklad 🙂

babikadaska
24. júl 2017

PROSIM O POMOC
ak mate niektora polycysticke vajecniky,mozete mi napisat vasu hodnotu ovarialnej rezervy AMH a prip. by ma zaujimalo este,aku dennu davku Gonalu (alebo ineho lieku obsahujuceho gonadotropin) ste si pichali pocas stimulacie
dakujem !

ereska
24. júl 2017

@babikadaska jasneee napisem

vierocka888
24. júl 2017

@babikadaska ahoj. Neviem aku mam hladinu ale mam PCO, iba mierne (ziadne priznaky) a Gonal si picham 150 🙂 snad som aspon trosku pomohla....

lienocka1988
25. júl 2017

@babikadaska ahoj tiež mam PCO ale len mierny. Moje AMH je na šťastie 4,12

sevcikovaanna
25. júl 2017

ahojte baby som tu nova nikdy som nemyslela že budem musiet absolvovat umele oplodnenie....prvy krat klaplo vsetko hned a no skoncilo to potratom a teraz tomu je rok a nic ...boli sme v za v centre a chlap ma zle vysledky tak cakame na schvalenie ziadosti a zatial lekarka chce skusit vklad spermii

petajan
26. júl 2017

Ahojte babenky, chcem sa opýtať aj Vám po stimulácii sa rozhádzal cyklus? Mne už 6 deň meškajú a doteraz som nemala žiadny problém

zuzankaa88
26. júl 2017

@petajan mne nie, a kedy si vysadila utros/ progesteron?

petajan
26. júl 2017

@zuzankaa88 ešte v juni,lebo 8 den po et som začala krvácať a dostala som riadne kramy.takže už viac ako mesiac

alexa1983
26. júl 2017

@petajan ajoj, mne áno a veľmi, som 7 mes po ket a mám cykli že 37 dní, 36 dní a tak :( no hrúza , predtým som mávala 28 dní presne ako hodinky :(

petajan
26. júl 2017

@alexa1983 no výborne ☹ takže KET ani neviem plánovať ☹

ereska
26. júl 2017

@babikadaska ahoj tak vklad prebehol v poriadku uz lezkam doma 🙂

desza17
26. júl 2017

@ereska a tesime sa na // ❤❤❤👍👍👍

segab090
26. júl 2017

@desza17 ahojky tak ja som od dnes na Medrole. O mesiac mam ist na kontrolu. Tak som zvedava ci pomoze. No musim verit že ano 😉