Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
Ahojte kočky. Bola som na KET. Má tu niektorá skúsenosti kedy by som mohla urobiť test tehotensky. ? Ja som dnes 6 deň po vklade. Urobila som si test a negatívne. Asi tomu nedávam šancu.. 😞
@mimo101 mozem ti len povedat, ze to si testovala skoro 😅 tak nestracaj este zbytocne nadej a mysli pozityvne 😉 skusaj az neskor... Kedy mas mat mrchu?? A to spinenie nemusi nic zle znamenat 😀 a bolesti som mala prve 3dni a potom sem tam ma pichlo vo vajecniku 🙂 a tiez bolesti ako ma mrchu citim a krize... Neboj bude to dobre drzim palceky 🙏 sorry za preklepy
@mimo101 ja tak isto neviem kedy naposledy som dostala 17.7 tak teraz asi som mala mat 14-15.8 mrchu... Minuly mesiac som mala et a otehotnela som ale plod odumrel (prestal sa vyvijat) tak som vysadila lieky a hned som dostala menstruaciu 😢 a na 19dc som uz podstupila Ket... A teraz cakam
@kubik12 aha chápem. No ja som mávala vždy pravidelne iba keď som mala ET tak po Tom mi meškalo. A dostala som až po injekcii. Keď som bola pred KET na ultrazvuk vraveli že mám výborné výsledky že som práve v ovulácii. Že mám plodné dni. Tak som zvedavá. Užívam iba progesterón 2 X1 so spodu. No uvidíme. Ja stále nerozumiem podľa čoho to oni počítajú aby bol vklad. Ale keď som bola teraz na ten KET bolelo ma to. Cítila som hrozne nepríjemnú bolesť. Pri ET som necítila nič keď mi to vkladali. Nechápem tomu.
@kubik12
@mimo101 dievcata,taka otazka,meriate si BT alebo robite ovulacne testy, aby ste vedeli kedy je ovu?ci to je uz na centre zistovat to presne, aby bol vhodne zvoleny datum vkladu?lebo ja som v tomto nova a zrejme zacinam stimulku az v septembri, kedze uz mam schvalenu ziadost len mi este nevolali z centra a do 16DC to zrejme ani netihnu.. :( dakujem za odpoved
@janulino ja som merala teplotu a používala Ovu testy keď sme sa snažili prirodzene. Ale keď ideš do centra tak pre nich to robiť nemusíš...oni to riadia liekmi a taktiež vedia kedy je vhodný vklad na základe folikulometrii a výšky sliznice. Oni vedia kedy, môžeš sa na nich spoľahnúť 😉

@saxana15 no ja ananás nemôžem vidieť na nejaký čas 😁