Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@desza17 no áno ale nie ranný moč. Neviem čo má to napadlo. Ale už nejdem testovať. Zbytočne som s toho nervna. Ja počkám do štvrtka a uvidíme. Je mi ale divné že som dnes 10 deň a žiaden naznak na teste. Iné ženy majú už má 7 deň. Ja už neviem. Nuž musíme počkat. Mala si už ket?
@lemkarasto uz je dobre rozbehla sa ms
Baby zajtra ma caka OPU... ak vsetko dobre pojde tak vklad by mal byt v piatok ze? Neviete podla coho sa rozhoduju ci bude predlzena kultivacia alebo normalna?
@summer_103 dávate PK? lebo potom by mal byť vklad v nedeľu..držím palce
@nikushka8 ja este neviem, pohovor s embryologom bude po OPU, tak asi mi odporucia vklad na 3 den kedze budem mat menej vajicok.. neviem ci trvat na predlzenej kultivacii... Pocula som nazory, ze v maternici je embryu najlepsie ale aj opacne, ze ked nepreziju predlzenu kultivaciu tak by neprezili ani v maternici..
@summer_103 uvidíš koľko odoberú po opu.. ja som mala normálne ivf a mala som len 7 vajíčok.. a aj keď sme mali pk, et nevyšiel.. je to buď alebo.. niekdy vyjde, niekedy nie.. ak odporučia vložiť na 3. deň, tak ich vložte, dáš im šancu.. držím palce..
Ahojte prosím vás nemá niekto na predaj proxeed??
Babule, stalo sa vám niektorej, že pri KET, ked rozmrazovali embrya po PK, v štádiu blastocysty, alebo v akejkoľvek inej forme, že neprežili rozmrazovanie? Mám strach, či to naše prežijú 🤔
A ešte jedna otázka, je tu niektorá, čo ide koncom budúceho týždňa na KET? Ďakujem 😗
@vierocka888 ahoj ja som o Tom počula tiež. Keď som šla na Ket som sa bála. Ja mám ešte jedného a posledného mraziačika a tiež sa bojím aby sa to nestalo.
@mimo101 joooj to ma mrzi ale snad ten posledny zabojuje 🙂 my sme len na zaciatku, tak ich mame 7, s jednotkovymi znamkami ale bojim sa, ci im to mrazenie neuskodi ☹
Ale majme nadej, ved raz to musi vyjst 🙂 inak skusala si aj lepidielko na embrya? My uvazujeme ze ho skusime 🙂
@vierocka888 nie neskúšala ja ani neviem že také existuje. Podľa mňa mrazenie je dobre. Že si myslím že sa lepšie úchytia. Ja to moc nepoznám. Ale ak pôjdem na ďalší ket skúsim sa opýtať na to lepidlo.
@mimo101 nám to ponúkli v Martine, u nich je to novinka. Ide o to, ze pred vkladom dajú na pár hodín embryjko do roztoku, ktorý po vklade akoby pricucol drobca o výstelku a drží na mieste. Čiže to o niečo zvyšuje šancu, že sa uchytí a znižuje riziko mimomaternicového tehotenstva, keďže sa drobec nezatúla do vajíčkovodu.... my to ideme skúsiť, ak to má pomôcť aspoň o 1% tak do toho ideme 🙂
@vierocka888 tak na ďalší ket to skúsim aj ja. A finančné sa za to platí ?

@mimo101
@desza17 prepáč to tam nemalo byť. Omylom sa mi to...🙏