icon

Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?

zuzicek88
3. feb 2015

umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?

nikushka8
23. aug 2017

@mimo101 najprv zalezi kedy ta objednaju,na termin na imuno sme my cakali napr. 2mesiace a potom sa dlho caka na vysledky.. vyse mesiaca min.

wanda52
23. aug 2017

@mimo101 ahoj, my sme boli na reproimunologii, hematologii a aj genetike, ono to trva dlhsie - kym ta objednaju a hlavne, kym budu vysledky... ale tak podla mna tych par mesiacov vydrzime a pojdeme do ivf č. 2 az po vysledkoch, ak budu ok.

angel1982
23. aug 2017

@mimo101
Mrzi ma to, ze Ti nevyslo ☹ ja som dnes volala na reproimun. a dostala som termin az(!) koncom novembra. Ja som si povedala, ze bez tych vysetreniach neidem do 2. IVF. Nechcem nic nechat na nahodu..drzim palce aby Ti druhykrat vysiel 🙏🙂

wanda52
24. aug 2017

@angel1982 presne tak rozmýšľam aj ja, tiež som si povedala, že do druhého IVF pôjdem, až keď budem mať výsledky z týchto vyšetrení, zatiaľ mám výsledky z hematológie, ešte mi robili to špeciálne vyšetrenie na lepivosť krvných doštičiek, či ako sa to volá, na tie výsledky ešte čakám, mali by byť v septembri. V centre som sa dohodla, že do IVF pôjdeme až, keď dorazia výsledky, nechcem nič zanedbať, pri prvom IVF sme sa nedostali ani ku vkladu, takže keď pôjdeme do toho znovu, chcem si byť istá, že nič sa nezanedbá, že sa zohľadnia tie výsledky z vyšetrení.

eva1984
24. aug 2017

@janulino ahoj ja začínam s proverou 30.8., t.j. streda budúci týždeň. Som z BB.

mimo101
24. aug 2017

Ahojte babuľky. Tak s krvi som negatívna ,mám posledné embryo ak máte niektorá skúsenosti čo dobré pomáha na uhniezdenie ,poraďte. Ďakujem. 😘

sussah
24. aug 2017

@mimo101 je mi to ľúto 😔
Moja rada je: ísť na vyšetrenia a zistit moznu príčinu neúspechu, poprípade vylúčiť dôvody neúspechu. 😘
Inak na uhniezdenie vraj pomáha Bromelain alebo čerstvý ananas a pohár červeného vínka kazdy deň v období vkladu embryjka.

mimo101
24. aug 2017

@sussah ďakujem skúsim. No uvidíme. Ale ak pôjdeš do ďalšieho Ivf tak určite sa dám vyšetríť.

janulino
24. aug 2017

@eva1984 ahoj 💃 super.. a mas ptm injekcie Diphereline a Menopur? 🙂

eva1984
25. aug 2017

@janulino áno presne tieto mám...
No akurát mám teraz dilemu.... lebo nás poslala dr. aj na genetiku, (ja už jedno dieťa mám s bývalým, ja som v poriadku ale drahý má spomalené spermie a málo ich má) tak jeho poslala aj na urologiu. no a z tej genetiky sme mali mať výsledky dnes, ale dr. povedala že budú o mesiac a možno až o dva.
Tak teraz neviem či do toho ísť, alebo čakať na výsledky z genetiky a až potom. Gynekologičká z centra to nechala na nas ako sa rozhodneme ale že ona by aj počkala.
Lieky mám už doma, tak ja fakt neviem či zase čakať další mesiac.

janulino
25. aug 2017

@eva1984 fu.. No neviem..mojmu v pondelok robili Halosperm a povedali ze mam brat lieky a injekcie..a vysledky este nemame ..ze budu az o 15 dni..dfm bude vsetko OK a ze nezaciname stimulku zbytocne..😕

eva1984
25. aug 2017

@janulino čo to je ten halosperm? môj má isť na spermiogram kontrolný zároveň so mnou ked budem 1 DC počas stimulky....
No som netušila že tá genetika je až taká zdlhavá, ale mi to vysvetlila sestrička znova, že sa robia základné vyšetrenia, tie prvé a ked sú v poriadku posielajú to dalej na dalšie vyšetrenie a ked aj to, tak ešte na jedno posledné sa to posiela. Takže to prvé základné máme v poriadku tak to poslali dalej....

Asi to o ten mesiac odložíme a uvidíme... nemá význam asi riskovať. Asi je fakt najlepšie najprv všetky vyšetrenia porobiť, aby si bol človek na istom a až potom ísť do toho.

A z kadial si? A kám chodíš do centra?

zaneta7
28. aug 2017

Ahojte baby, v pondelok ma caka KET, asi uz podledny z 1.IVF, 2 krat to nevyslo, spravili mi v CAR testy, tie mam dobre, pytala som sa dnes dr. ci by sa nedalo dat nieco precentivne, ale ze nie, lebo ze vysledky som mala dobre, ....nasadili ste si niektora aj tak nieco z prevencie? ( aspirin, prednisol, medrol,anopyrin) ....neviem na co vsetko sluzia tieto tabletky a ani ci su volne dostat v lekarni, tak preto sa radsej pytam nejakej skusenejsiej 😘 dakujem za kazdu odpoved

sussah
28. aug 2017

@zaneta7 a vyšetrenia ako reprodukcna imunológia, endokrinologia, hematologia, genetika, hysteroskopia, DNA fragmentácia spermií poprípade iné laboratórne testy? Aké vitamíny berieš?

zaneta7
28. aug 2017

@sussah reprodukcna, hematka mam to davali robit z CAR, na endrokrinologiu chodim, takze nato lieky mam, alergia na spermie ziadna, kedze sa nam prirodzene oplodnilo vajicka...davam si kyselinu listovu, kvapky gynex, caj z imela bieleho a zabaly z ricinoveho oleja som zacala pred KET a vit. E

rokina13
28. aug 2017

@zaneta7 Reprodukčná imunológia, ktorú dávajú robiť v centrách je nič. Tie som mala aj ja v poriadku a tiež som mala aj prirodzene oplodnené vajíčka, napriek tomu som bola 1 z najzložitejších prípadov na SK na klinike reprodukčnej imunológii.

sussah
28. aug 2017

@zaneta7 ja by som sa išla vyšetriť na reprodukcnu imunologiu mimo centra ..odporúčam Prešov Adla..nečaká sa tam dlho a menej sa platí ako v Nitre. Ja som chodila na reprodukčnú imunologiu aj napriek ok výsledkom. Mala som nejaké hraničné hodnoty. Chodila som na infúzie intralipidy na lepšie uhniezdenie embryjka. Z vitamínov by som pridala ešte D-cko, materskú kašičku, inofolic, B6+B12. Na lepšie uhniezdenie v období vkladu Bromelain alebo čerstvý ananás (hlavne stred)

sussah
28. aug 2017

@zaneta7 a ešte som chodila aj na akupunkturu a cvičila Mojzisovej cviky a pila Mojzisovej čaj 😉

zaneta7
28. aug 2017

@rokina13
@sussah ďakujem baby, no uvidíme, vyskúšam ešte KET, keď je už naplánovaný na pondelok a keď to nevýde, tak dám komplexnú repro-imuno v Nr, to mám najbližie. Ešte dokúpim bromelain, držte palce 🙂

petajan
28. aug 2017

12 den po KEt hcg 640,super🙏 každej jednej želám úspešné IVF

sussah
28. aug 2017

@petajan coooze 😍😍😍 A to hovoríš iba iba tak??? Gratulujem

sticker
vierocka888
28. aug 2017

Baby, drzte palce, v sobotu idem na KET 😍 rozhodli sme sa vyskusat aj embryoglue, aj keby to malo mat na mna len placebo efekt 😀
Len som myslela, ze ubudne liekov a nakoniec ich je este viac 😀

adulka1989
28. aug 2017

@vierocka888 drzim palce dufam ze potom napises pozityvne spravy

vierocka888
29. aug 2017

@adulka1989 dakujem kranse to dufam aj ja 😍

mimo101
29. aug 2017

@vierocka888 ahoj držím palce. Bodaj by vám to vyšlo. Mňa tiež čaká KET asi o 10 dní. Tak uvidíme. Posledné KET.🙏

vierocka888
29. aug 2017

@mimo101 dakujeme a aj tebe prajem.aby to dobre vyslo 😘 snad bude vsetko ok a my sa mozno aj stretneme v porodnici 😁

mimo101
29. aug 2017

@vierocka888 to by bolo super. 🙂 držím palce.😉

martina333
1. sep 2017

Ahojte baby,tak pridavam sa ku vam☺KET ma caka v pondelok o 11.....Je tu nejaka s rovnakym terminom????

zaneta7
1. sep 2017

@martina333 aj mna caka v pondelok, cas este neviem 😊

martina333
2. sep 2017

@zaneta7 vazne???a kde chodis???