icon

Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?

zuzicek88
3. feb 2015

umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?

vierocka888
4. sep 2017

@martina333 ahooooj. No co, ako sa citis? Myslela som dneska na teba ze ako sa ti dari 🙂

desza17
4. sep 2017

@vierocka888
@babatkoo dievcata silno drzim palce👍👌🙏.aj mna caka ket,len ms nie a nie prist😖😞😢

vierocka888
4. sep 2017

@desza17 dakujem krasne 😘
A neskusala si vinko cervene? Mne naposledy fakt pomohlo...aj ked som ho vypila az moc 😂

desza17
4. sep 2017

@vierocka888 skusala a este kolko...zial nic😖😖

babatkoo
4. sep 2017

@desza17 dakujem 😘 mozno ti uz nervy pracuju z ocakavania 🙂 ja uz mam take pocity ako na mrchu. Ale urcite nepride, aj keby som este daleko od terminu mrchy. Mozno je to estrimax ale ja velmi verim ze sa buduje hniezdocko 🙏

vierocka888
4. sep 2017

@babatkoo ano, presne take pocity mam aj ja, sem tam take tahanie v strede podbruska a vajecniky citim stale... tiez si myslim ze to bude progesteronom 🙂

martina333
4. sep 2017

@vierocka888 ahoj...vegetim....dufam ze fazulke sa zapaci a ostane dalsich 9 mesiacov.A ty ako???

vierocka888
4. sep 2017

@martina333 ja tiez lezim, bola som dneska u doktora na kontrolu, kedze som PN tak mi povedal ze ak to vyjde, budem na rizikovom... takze si este mozem polezat 😀 citim stale podbrusko, ale inak v pohode 🙂

martina333
4. sep 2017

@vierocka888 ja som tiez doma,....juuuj keby sa dalo zaspat na dva tyzdne a uz vediet vysledok.....toto je vzdy najhorsie toto cakanie.Mna tiez trosku pobolieva podbrusko....Dufam ze na nejaky 5.den zacvnu boliet aj prsia😀 to bol vzdy pre mna znak ze to bude zrejme pozitivne👏 .... Lezkaj a oddychuj kolko sa ti bude dat....aspon si nebudes musiet nic vycitat ak by sa nezadarilo....ale verim ze vsetky tu budeme tehulky a na Vianoce sa uz budeme gulkat❤ kraaaasny vecer vsetkymmm

martina333
4. sep 2017

@babatkoo ahoj a ty mas kolky pokus?Kukala som ti profil ze uz mas doma jedneho nezbednika😉 a narodil sa presne v den ako ja😍 Takze drzim palceky...

martina333
5. sep 2017

Ahojte,ako sa citite?Boli vas brusko,alebo nieco????Ja sa citim akoby som na KET ani nebola😕

mimo101
5. sep 2017

@martina333 ahoj. Ja keď som bola na KET od prvého dňa som mala bolesti v brušku. A bola som negatívna . Možno to je dobré znamenie. Držím palce. 🙏

martina333
5. sep 2017

@mimo101 dakujem kraaasne za povzbudenie....a mrzi ma ze tebe to nevyslo.A ty ides bojovat dalej?Mas este mrazacikov?Ja uz mam za sebou tolko vkladov,ze uz ani neviem co je dobre a co zle😰

zaneta7
5. sep 2017

@martina333 ahojky, ani ja neviem, ze som bola na vklade, ale je skoro na nejake priznaky si myslim 🙂

mimo101
5. sep 2017

@martina333 ja idem zajtra do sanatória na ultrazvuk a asi do 5 dní posledný vklad. Mám posledného mraziačika. Mala som za sebou 2 vklady. A nič. Už prestávam veriť. 😢

martina333
5. sep 2017

@zaneta7 no ved to....a ty si bola kedy na vklad?

zaneta7
5. sep 2017

@martina333 vcera 🙂 ako ty

martina333
5. sep 2017

@mimo101 ahoj,nebpj raz sa to musi urcite podarit....tak si opakuj ze do tretice sa to zadari.....ved 3 je stastne cislo...ci???Ja si zase vravim ze moje stastne cislo je 7 aspon dufam😊Nam prve ivf prvy Et hned vysiel a mam dcerku,dalsie 3x Ket nic,druhe ivf 1.et biochemicke tehu,2.Ket- den pred tymito Vianocami mi oznamili ze cakame babatko,nooo presne na Silvestra som potratila,aj ked v BB CRM ma napichali injekciami nepomohlo,podla vsetkeho to sposobila v podstate kratka prechadzka...zevraj pokial nieje vyvinuta placenta,telo si stale neuvedomuje ze je tehotne,podporuju to hlavne tableky.Urcite to nevzdavaj...po vklade oddychuj☺A kam chodis?napisala si sanatorium...takze helios?

desza17
5. sep 2017

Dievčatá ako donutim tu hnusnuuu ms prist???tak sa tesim na ket,a ms nie a nie prist😢😖😞

desza17
5. sep 2017

@martina333 kratka prechadzka sposobi potrat?😯

martina333
5. sep 2017

@desza17 no doktor mi to vysvetlil tym ze mam oslabenu stenu maternice,ze mi lahko zilky v nej popraskaju a mozu sposobir hematom,co vyplavi plod.To iste sa mi dva krat stalo aj pri dcerke ale to som bola v 10tt a 12 tt,takze sa uz udrzala,aj ked to bolo na hrane.No ak sa teraz zadari tak ma fraxik nemynie.😉

martina333
5. sep 2017

@zaneta7 a kolky si mala?teba teda nic neboli???ani brucho po vklade?a planujes si robit aj tehu test?🙂

martina333
5. sep 2017

@desza17 a kolky den cyklu uz mas???no to cakanie je na figu😖

zaneta7
5. sep 2017

@martina333 toto je 3 vklad,brucho som citila len vcera,ale to bol vklad...no uvidim, urcite tesnem 🙂 ale uvidim kedy naberiem odvahu

mimo101
5. sep 2017

@martina333 áno chodím do Heliosu. Ďakujem za podporu. 🙂 no uvidíme ja dúfam a pevne verím že to bude i keď niekedy už to vzdavam. Ale vždy ma to prejde a bojujem. 🙂 tak držím palce. :-*

desza17
5. sep 2017

@martina333 dnes 41.dc...je to o nervy do kelu.
A co sa tyka potratu,ja mam tiez dva za sebou,vysetrenia ok...tak dufam z celeho srdca ze to do tretice vyjde.

osky
5. sep 2017

@desza17
ahoj.sice zu sa nechystam na ivf ale obcas Sem nakuknem...
preco ti lekat neda lieky aby prisla MS?
preco caka kym pride sama od seba?
mali by ste lepsi prehlad,ja myslim ze cez 40 dni je zu dost,reba sa na to pozriet...
drzim vam dievcata vsetkym silnopalce!!!!!!!!!!!!!!

desza17
5. sep 2017

@osky neviem preco..po potrate mi nechcel davat tbl,vraj aby sa ms nastartovala,sama.minuly cyklus 50dnovy,teraz 41.dc a zas ani chyru po ms...vlozila som progesteron tak uvidim.

martina333
5. sep 2017

@desza17 a progesteron ti este neodiali?ci?ved aj ked si po vklade a uzivas progesteron tak by si nemala zacat krvacat.Az po neuspesnom a po vysadeni....ci sa to pouziva aj na spustenie menstruacie?ja mam podobny cyklus ako ty,aj ja cca 32-50 dni.....ze nikdy neviem kedy

osky
5. sep 2017

@martina333
Presne.
Progesteron skor zadrziava krvavanie pokial viem....