Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@vierocka888
@babatkoo dievcata silno drzim palce👍👌🙏.aj mna caka ket,len ms nie a nie prist😖😞😢
@desza17 dakujem krasne 😘
A neskusala si vinko cervene? Mne naposledy fakt pomohlo...aj ked som ho vypila az moc 😂
@vierocka888 skusala a este kolko...zial nic😖😖
@babatkoo ano, presne take pocity mam aj ja, sem tam take tahanie v strede podbruska a vajecniky citim stale... tiez si myslim ze to bude progesteronom 🙂
@vierocka888 ahoj...vegetim....dufam ze fazulke sa zapaci a ostane dalsich 9 mesiacov.A ty ako???
@martina333 ja tiez lezim, bola som dneska u doktora na kontrolu, kedze som PN tak mi povedal ze ak to vyjde, budem na rizikovom... takze si este mozem polezat 😀 citim stale podbrusko, ale inak v pohode 🙂
@vierocka888 ja som tiez doma,....juuuj keby sa dalo zaspat na dva tyzdne a uz vediet vysledok.....toto je vzdy najhorsie toto cakanie.Mna tiez trosku pobolieva podbrusko....Dufam ze na nejaky 5.den zacvnu boliet aj prsia😀 to bol vzdy pre mna znak ze to bude zrejme pozitivne👏 .... Lezkaj a oddychuj kolko sa ti bude dat....aspon si nebudes musiet nic vycitat ak by sa nezadarilo....ale verim ze vsetky tu budeme tehulky a na Vianoce sa uz budeme gulkat❤ kraaaasny vecer vsetkymmm
@babatkoo ahoj a ty mas kolky pokus?Kukala som ti profil ze uz mas doma jedneho nezbednika😉 a narodil sa presne v den ako ja😍 Takze drzim palceky...
Ahojte,ako sa citite?Boli vas brusko,alebo nieco????Ja sa citim akoby som na KET ani nebola😕
@martina333 ahoj. Ja keď som bola na KET od prvého dňa som mala bolesti v brušku. A bola som negatívna . Možno to je dobré znamenie. Držím palce. 🙏
@mimo101 dakujem kraaasne za povzbudenie....a mrzi ma ze tebe to nevyslo.A ty ides bojovat dalej?Mas este mrazacikov?Ja uz mam za sebou tolko vkladov,ze uz ani neviem co je dobre a co zle😰
@martina333 ahojky, ani ja neviem, ze som bola na vklade, ale je skoro na nejake priznaky si myslim 🙂
@martina333 ja idem zajtra do sanatória na ultrazvuk a asi do 5 dní posledný vklad. Mám posledného mraziačika. Mala som za sebou 2 vklady. A nič. Už prestávam veriť. 😢
@zaneta7 no ved to....a ty si bola kedy na vklad?
@martina333 vcera 🙂 ako ty
@mimo101 ahoj,nebpj raz sa to musi urcite podarit....tak si opakuj ze do tretice sa to zadari.....ved 3 je stastne cislo...ci???Ja si zase vravim ze moje stastne cislo je 7 aspon dufam😊Nam prve ivf prvy Et hned vysiel a mam dcerku,dalsie 3x Ket nic,druhe ivf 1.et biochemicke tehu,2.Ket- den pred tymito Vianocami mi oznamili ze cakame babatko,nooo presne na Silvestra som potratila,aj ked v BB CRM ma napichali injekciami nepomohlo,podla vsetkeho to sposobila v podstate kratka prechadzka...zevraj pokial nieje vyvinuta placenta,telo si stale neuvedomuje ze je tehotne,podporuju to hlavne tableky.Urcite to nevzdavaj...po vklade oddychuj☺A kam chodis?napisala si sanatorium...takze helios?
Dievčatá ako donutim tu hnusnuuu ms prist???tak sa tesim na ket,a ms nie a nie prist😢😖😞
@martina333 kratka prechadzka sposobi potrat?😯
@desza17 no doktor mi to vysvetlil tym ze mam oslabenu stenu maternice,ze mi lahko zilky v nej popraskaju a mozu sposobir hematom,co vyplavi plod.To iste sa mi dva krat stalo aj pri dcerke ale to som bola v 10tt a 12 tt,takze sa uz udrzala,aj ked to bolo na hrane.No ak sa teraz zadari tak ma fraxik nemynie.😉
@zaneta7 a kolky si mala?teba teda nic neboli???ani brucho po vklade?a planujes si robit aj tehu test?🙂
@desza17 a kolky den cyklu uz mas???no to cakanie je na figu😖
@martina333 toto je 3 vklad,brucho som citila len vcera,ale to bol vklad...no uvidim, urcite tesnem 🙂 ale uvidim kedy naberiem odvahu
@martina333 áno chodím do Heliosu. Ďakujem za podporu. 🙂 no uvidíme ja dúfam a pevne verím že to bude i keď niekedy už to vzdavam. Ale vždy ma to prejde a bojujem. 🙂 tak držím palce. :-*
@martina333 dnes 41.dc...je to o nervy do kelu.
A co sa tyka potratu,ja mam tiez dva za sebou,vysetrenia ok...tak dufam z celeho srdca ze to do tretice vyjde.
@desza17 a progesteron ti este neodiali?ci?ved aj ked si po vklade a uzivas progesteron tak by si nemala zacat krvacat.Az po neuspesnom a po vysadeni....ci sa to pouziva aj na spustenie menstruacie?ja mam podobny cyklus ako ty,aj ja cca 32-50 dni.....ze nikdy neviem kedy
@martina333
Presne.
Progesteron skor zadrziava krvavanie pokial viem....

@martina333 ahooooj. No co, ako sa citis? Myslela som dneska na teba ze ako sa ti dari 🙂