icon

Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?

zuzicek88
3. feb 2015

umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?

bodkovanyhrncek
7. sep 2017

@martina333 no keby, že sa podarí taká princezná akú máš ty tak sa od štastia roztopím 😍

bodkovanyhrncek
7. sep 2017

@martina333 A si ty na tom ako? teraz si po tom 7 KET?

summer_103
7. sep 2017

@babatkoo no to mas pravdu, uz som na psychiatriu z toho cakania.. Som nervozna, podrazdena a unavena. Pobolieva ma brucho, krize a prsia bolia. Brucho ma bolelo viac do tak do 8 dpt, ale teraz uz menej, len take jemne palenie citim ale viac na pravej strane. Tazko povedat, co su priznaky tehu a co robia tabletky, beriem utrogestan a estrimax 3x denne..

zuzankaa88
7. sep 2017

@martina333 ano, zopar krat sme sa stretli niekde na fore 🙂 no nam sa podarilo 2 ivf a druhy vklad celkovo, vkladali sme vajko 🙂 a mame dve babatka :D

zuzankaa88
7. sep 2017

@zuzankaa88 *jedno vajko

babatkoo
7. sep 2017

@summer_103 aj ja tak isto. Ale u mna zo dna na den utalo s bolestami. Prsia vobec necitim. Akurat miesto toho uz 2 dni bolest hlavy a bolesti noh. Ako svalovica po ture. Vzdy na vecer. Pri synovi som toto nemala. Akurat ked sa blizil cas mrchy tak som mala hrozne ale fakt silne bolesti podbruska. Kazdu chvilu som chodila kontrolovat na wc lebo som si na 100% myslela ze som dostala mrchu. Boze nech sa mi toto zopakuje este raz 🙏

babatkoo
7. sep 2017

@bodkovanyhrncek a uvidis ze rovnako budeme aj rodit. Maj 2018 je naaaaaaaaas 😝

gunhild
7. sep 2017

Ahojte ja trestnému sa v nedeľu ak dovtedy nepríde mrcha. Ja som po 3 IVF a je to môj 4vklad😂

martina333
7. sep 2017

@zuzankaa88 Fuuuu tak to je dvojnasobna gratulacia, ale hlavne aby ste to zvladli v zdravíčku do 9 mesiaca....už máš aj ake pekné velké bruško 🙂 A vieš už aj čo to bude???❤

martina333
7. sep 2017

@bodkovanyhrncek
Nooo dakujem krásne, veru som na nu pyšná :D akurát dnes bola druhý krát na krasokorčulovaní 🙂 Ešte chce chodiť aj na gymnastiku....lyžovať sa naučila v troch...len je straaasne hlučna....a najviac tuži po sestričke Adelke, tak dufam že už sa Adelka zahniezdila a bude v bruško až do mája :D Neboj všetky čo sme tu, sa už čoskoro budeme gulkať a čo nevidieť budeš aj ty zaplietať vrkvočiky🙂.... nooo 7. vklad, v pondelok som mala🙂 Počkam do stredy a skusim test 🙂

zuzankaa88
7. sep 2017

@martina333 no uz je velke 🙂 neviem co zo bude o dva tri mesiace😀 nie este sa nam nechceli ukazat ale buduci tyzden idem na morfo utz tak verim ze uz budeme vidiet 😍 , vsetky testy su na jednotku tie geneticke tak sa tesime ze sme zdravucky

martina333
7. sep 2017

@gunhild Kolký deň budeš mať??? Ihned sem potom daj výsledok 🙂 Budem silno držať palce 🙂

martina333
7. sep 2017

@zuzankaa88 no budeš to mať zložitejšie s dvomi, ale o to dvojnasobna radosť :D Tak sa len držkajte, hlavne že je všetko v poriadku 🙂 A čo by si chcela? párik?

gunhild
7. sep 2017

@martina333 Dnes 8 den po Et v nedeľu to bude 11 den.Dufam že vydržím a mrcha nepride🙏

martina333
7. sep 2017

@gunhild A cítiš aj niečo na sebe??? Uvidíš ukáže krasne kolajnice 🙂

zuzankaa88
7. sep 2017

@martina333 parik to nebude kedze su jednovajecne a vobec nemam ponatia ci chlapci ci dievcata 🙂 hlavne nech sa dostanem k porodu 🙂 uz som zazila jeden sok ked som silno krvacala v 15tt tak uz len dufam ze vsetko bude oki,

martinam1812
7. sep 2017

@zuzankaa88 ku komu ideš na morfo ultrazvuk a kedy? My ideme do Myslavy 14.9.

vierocka888
7. sep 2017

@zuzankaa88 ahoj. Citam ze cakas dvojciatka 🙂 gratulacia obrovska a drzim palce nech vserko dobre dopadne 🙂
Chcem sa ta spytat, tebe vkladali 1 embryo? A nahodou si nepamatas kolko dnove bolo? Aj si mala z rodiny predpoklad na dvojcata? 🙂 zaujima ma to lebo u nas v rodine je vela dvojciat tak vyzvedam 😅

vierocka888
7. sep 2017

Baby, mate niektora skusenost so zapalenym hrdlom a madchou po vklade? 🤒
Ja som 6. den po vklade a citom ze mam nosne mandle zapalene a to uz presne poznam aky bude mat priebeh dalej 🙄

babatkoo
7. sep 2017

@vierocka888 bez srandy odporucam kloktanie stavy z kyslej kapusty. Pretoze obsahuje sol a vysoku davku vit C. Velmi ucinne 👌👍 a navyse ak ju mas rada tak ti prehltnutie neurobi ziadem problem. A na nadchu odporucam morsku vodu a pozri ci mozes sinupret tabletky. Tie su na nadchu perfis

lenka2905
8. sep 2017

Baby, pridavam sa k cakatelkam..v pondelok sme mali KET a uz sa neviem dočkať testovania 🙏 vsetkym drzim palce, aby to bolo uspesne cakanie👍

zaneta7
8. sep 2017

@lenka2905 aj ja som mala v pondelok, kedy plánuješ testovať?
Držím všetkým palčeky 🙏

zuzankaa88
8. sep 2017

@martinam1812 ja chodim k jambu dr Dankovcik,,,

zuzankaa88
8. sep 2017

@vierocka888 ahoj, dakujem 🙂 ano vkladali sme jedno , kolko bunkove nebiem ale 4 dnova kompaktna morulka, z mojej strany nemame dvojcata ale z priatelovej su... jeho babka bola z jednovajecnych a jeho bratranec ma dvojvajecne 🙂 Inac ked pride po vklade choroba je to celkom dobry priznak 🙂 kopu dievcat po vklade ochorie a na testiku boli // takze neber to zle 🙂

lenka2905
8. sep 2017

@zaneta7 Ako sa poznám, tak začnem v nedeľu 🙂 viem, že je to ešte veľmi skoro na 6DPT, ale niektoré baby už majú vtedy ducha 🙂 a ja som straaašne zvedavá...
@martina333 mám pocit, že sme sa v pondelok stretli na vklade ( v tej miestnosti na prezliekanie) ...môže byť?

zuzankaa88
8. sep 2017

@lenka2905 netestuj tak skoro, fakt je to skoro mozno 1 z 10 sa crtne nejaka ciarka ale skor nie a potom uz len budes smutna...... pockaj aspon do 8dpt najlepsie 10dpt

lenka2905
8. sep 2017

@zuzankaa88 smutná nebudem, lebo akosi podvedome očakávam, že to aj tak nevyjde...pre mňa je najhoršie aj tak to čakanie...vždy testujem takto skoro...to je v pohode...ak bude aj test biely - som si vedomá toho, že je to len 6 deň...nestresuje ma to 😉

bodkovanyhrncek
8. sep 2017

Ahojte dnes 7 deň a stále snehobiely test.
@babatkoo - bodaj by si mala pravdu ten mááj 🙂 🙂 🙂

Inak baby ráta sa aj deň vkladu že? keď som bola v sobotu tak dnes je to 7 deň však?

zuzankaa88
8. sep 2017

@bodkovanyhrncek nie, rata sa od druheho dna cize si 6 den po, testni az tak o 2-3 dni

bodkovanyhrncek
8. sep 2017

@summer_103 Ako ti je dnes ? už más 11 deň po ET však?
ja beriem Progesteron 2x2.

Inak nechápem prečo keď nemám ja problém sa musím štopať hormónmi stále - každý deň. Veď za normálnych okolností to žiadna baba neberie ktorá normálne otehotnie a to nehovorím o tom, že sa to berie do 12 týždňa ten Progesterón ak sa to podarí ...