Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@martina333 hej,hej..kratke vlasy - druhy vklad..to som bola ja..ako sa citis?..uz si aj testovala?
@vierocka888 prejde jedna nervozita, ked sa zjavi duch...druha nervozita, kym sa to potvrdi z krvi..dalsia nervozita, ci rastie hcg..potom nervozita 9 mesiacov pri kazdom vysetreni..a potom celozivotna nervozita a strach o svoje dieta😀
@lenka2905 no asi tak 😀 cize zbohom spanok uz naveky 😂
@lenka2905 no pobolievaju ma kus prsia,to je u mna dobry znak☺inak nic pohoda😀kdeze testovat,to ja tak najskor 8 alebo 9 den,skor mi nikdy neukazalo 2 ciarky....a to som ich uz par krat mala😉Sranda ze sme sa stretli na fore....tam si mi prisla nie velmi pozitivne naladena...ako sa citis ty???
@martina333 bola som z toho vkladu dost nervozna..chcela som, co najskor odtial vypadnut 🙂 mat to uz cele za sebou..ja necitim nic..ja testujem skoro..a // som este aj tak nikdy nemala..ved uvidime..mali sme len 2 HB..tak potom dalsia stimulacia..aj si uzivala nejake lieky pred ket?..v ktory den cyklu ti vkladali?
Nepotrebuje niekto progesteron 200 ?mam cele nepouzite balenie KE
@lemkarasto cena?
@lenka2905 no uz ani neviem😁asi 21.DC,od prveho dna cyklu som uzivala estrimax kvoli sliuznici,ascorutin a kyselinu listovu.Ked som bola na kontrolne sono tak sa ku tomu pridal aj progesteron.A oddychovala si po?U vas bol v kom problem?A na krv ides kam?ja mam blizsie BB
@desza17 10e, ja som dala za ne 18e je to 45 kapsulove balenie
@lemkarasto pisem IP
@martina333 ja som mala native KET v 15 DC..len progesteron od sona...u nas je hlavny problem spg..oddychovala som menej ako po ET, vtedy som bola na PN..v utorok som uz bola v praci..a na krv pojdem k svojmu gyn..do Martina mam 2 hod. cesty...tak sa tam nebudem uz trepat..aj tak sa chystam zmenit CAR..u vas je aky problem?
@babatkoo ako si na tom? Dnes mame 9deň ja este som dnes netestovala- doteraz snehobiely 😔
@bodkovanyhrncek ahoj, prave hypnotizujem snehobiely test 😢 robila som ho sice z druheho mocu, ale keby tam mal byt dusik asi by tam uz bol. Dnes 9 den, zajtra urobim tiez na 10 den. Velmi sa obavam 😒 Napis ak si spravis ;) drzim pasteeee 🙏
@babatkoo držím palce som na tom podobne :( .... ja si spravím dnes doobeda musím si ho ísť kúpiť cca 12:00 dám vedieť ... 😔
🙏 👶 bodaj by tam bola kolajnica. Dnes som toho nacitala velmi vela o testovani po KET. Optimalne je po 13 dni a neskor. Presno KET je zevraj zdlhavejsi ako po ET. Nemas tam napriklad podporu Pregnylu... embryjko na zacina uhniezdovat cca od 48 hodin po KET. Keby som isla matematicky a ze hned po 48 hodin sa zacala iba uhniezdovat a kym zacala hcg produkovat fakt som dnes testovala priskoro. Ze tie baby co im vyjde testik pozitiv okolo 6 dna po KET tak mali uhniezdnenie do tych 48 hodin. Takze velka nahoda a stastie. Tot mudry internet popisal Testujeme daleeeej 😝
@babatkoo a ešte dnes mam také malé špinenie do hnedasta tak sa bojím - nie je to krv ale nemôže to byť ani uhniezdovanie na to je predsa neskoro :(
Babulky moje drzim vam silno palce aby vam to vyslo 😘
@bodkovanyhrncek moze to byt aj to ze odislo jedno embryjko ak ti vkladali dve. Alebo kludne s estrimaxu. Ja som tak pred vkladom spinila jeden den do hneda a druhy uz do cervena a gynda ze to mam s estrimaxu.
😘 dakujem
@lenka2905 no tiež zlý manželov spermiogram, ja som doma oddychovala, to sa mi vždy osvedčilo, ale každé telo je iné 🙂 aj dnes si testovala? Mna si tým trošku nakazila, tak mi to dnes rano nedalo a skusila som, ale zatial snehobiely.....dufam že o dva dni budu kolajničky 🙂 A odkial si? ja som z Brezno, mam to 1,5 hodiny....a prečo chceš zmeniť centrum?
Dievčatá,konecne vcera prisla ms jupiiii,a koncom mesiaca ket💕🙏
@bodkovanyhrncek
@babatkoo
Držím Vám palce baby aby sa druha čiarka ešte ukazala
Vkladali iba jedno :(
@desza17 Držím palce ... veríme že sa zadarí 🙂 🙂 🙂
@bodkovanyhrncek dakujem aj ja tebe👌🙏
@desza17 juchuuu tak konecne si ta mrcha dala povedat 😀 tak teda na konci mesiaca drzim silno palce az to vyjde 😘
@vierocka888 podobneeeeee
@martina333 u mňa dnes ráno opäť snehobielo...držím všetkým palčeky...dúfam, že nemáme nejaký začarovaný mesiac..😒
@desza17 nooo u nas to zatial vyzera nadejne, II ciarka silnie kazdym dnom, uz mame celkom pelne kolajnice. Snad to nam to teda vsetkym vyjde ❤

@lenka2905 ano🙂 ja som mala mat vklad o 11....sme sa stretli dnu pri skrinkach?Mas take kratsie vlasy?2.vklad???:grinning: