Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@vierocka888 skvelé skvele teším sa aspoň nejaké dobré správy ❤🙂
@lenka2905 Urcite je to este skoro😉.....aspon dufam a verim v to
@babatkoo hm aj dnes snehobiely ... skúsime zase zajtra. 🙏
@bodkovanyhrncek kolky ma dnes den???Drzim palce nech sa este objavi
@martina333 9 deň :( ach
@bodkovanyhrncek mozno ti ukaze neskor,alebo az krv....a ako sa citis?
Cítim sa dobre akurát ma bolia prsia od progesteronu predpokladam inak ok.
@bodkovanyhrncek vobec to nemusi byt od progesteronu,ale od toho ze sa to podarilo😉😉😉pre mna to bol vzdy pozitivny znak....ked sa nepodarilo tak prsia ani tuk a ked bol test pozitivny tak aj prsia pobolievali.Jednej znamej ukazalo az z krvi ze caka😀❤
@bodkovanyhrncek kurnik, nevadi ved my to dame. Dalsi den pred nami.😉 mne zas absolutne nic nie je. Ani podbrusko, ani prsia, ani prd... 😒
@babatkoo a neberies progesteron ?
@desza17 ok
@bodkovanyhrncek ano, progesteron, estrimax a na prekrvenie maternice mi dali fraxiparin.
@desza17 tu mam testiky 🙂
@vierocka888 tie su krasne 😍 asi zmurit a hladat ich netreba. Su pekne vidiet. Posielam 🍀
@vierocka888 ake mas testiky?
@babatkoo dakujeeeem a posielam veeela tehotenskych bacilov 😂
Ja mma uplne obycajne Dr.Max testy. 2 v baleni a stoja myslim okolo 5eur... mam aj digitalny clear blue, ale ten spravim az na 15DPT, az mam pekny darcek pre manzela na vyrocie svadby ❤
@babatkoo a inak kukam ze mas tie iste lieky nasadene ako ja 🙂
@vierocka888 nadherny darcek. Ja mam Pepino z DM za 1.5 € na ks. Vyhodna kupa 😂
Najlepsie su dr max testy.... maju najviac farbiva a tak pekne ukazu // ;)
@babatkoo nooo vidis to, mas usetrene 😀 ja som si spomenula v lekarni minule ze mi treba test tak som rovno kupila 🙂
Baby ak pojdem na krv 11 den po ET to mi uz ukaze v krvi naisto ci som (teda naznak hodnoty hcg) resp vedia mi povedat naisto ze sa to neuchytilo?
Skor mi ide o to ci to vedia naisto vylucit. Stvrtok by som mala mat istu sportove podujatie tak preto potrebujem vediet ci mi to vedia naisto vylucit.
@bodkovanyhrncek mali by.. ak sa neuchytilo, tak ti isto povedia, ak sa uchytilo, hcg ešte môže byť nízke,ale bude.. viaceré centrá robia krv už na dpt..
@vierocka888 krasne testiky,len tak dalej🙏🙏🙏🙏,dnes si kolky dpt?
@desza17 dnes som 9DPT 🙂 duch uz od 6DPT takze sa musela chrumka uhniezdit hned 🙂
@vierocka888 ano parada,aj ja som tak mala....drzkaj sa,len nech silnieeee,kedy mas krvicku?
@desza17 ved uz ma strasia ci dve nahodou nebudu 😀
V pondelok pojdem na krv 🙂
@vierocka888 nemusia...len sa rychlejsie uchytilo a uz teraz ti mozem povedat ze hcg na 14.dpt bude asi cez 1000,jupiiiiiii
@desza17 ved toto ze vyzera to nadejne😍...sice mam strach, ale to uz asi navzdy 😅
@vierocka888 to je normalne ze mas strach,ale neboooooj,je to taaaam

@vierocka888 to je super..daj testik,sup sem s nim....