Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@skovarik hej,v imunovitale v ba..a chodim do ferticentu..ked budem mat vsetky vysledky,aj keby boli dobre vysledky,uz budem mat dusu na mieste a lahsie sa mi do toho pojde.. to cakanie za tu dusevnu pohodu stoji..ano,ket je kryotransfer (mrazeneho embryjka).
Myslis,ze ked mam tu zakladnu imuno dobru,tak bude aj repro?som.zvedava..chodime do ferticentu..
@nikushka8 tak vidis ja som si to dala všetko urobiť ešte pred ivf aj ja som to tak brala ,že už keď sa nato dam tak chcem vedieť vsetky výsledky aby som išla s kľudom do toho že som zdravá ako ryba🙏🏻🤣..ale keby bolo na dr tak už dávno ma pošlú na ivf 😂..ja som mala dobrú základnú imuno a ja som sama chcela ísť do imunovitalu..tak ako píšeš pre svoju duševnú pohodu (ta veta sa mi páči úplne si to vystihla) ..
Ahojjte žienky . No tak ja som dnes po odbere krvi a ultrazvuku opet negatívna. Mala som posledného mraziačika. Takže všetko odznova. Ale možno až o rok. Tak vám milé babulky držím palce jedna kočka tu písala je to " silný boj ". Tak prajem veľa síl a úspechu. Držkajte sa. 🙏
Ahojte, žienky držím vám palce, aj mňa to čoskoro čaká 😨
@mimo101 to je skoda :( cakala som kedy napises ako si dopadla... mrzi ma to. Drzim palce pri dalsich pokusoch 🙂
@vierocka888 ďakujem veľmi pekne. Aj tebe držím palce. No ja som sa testovala ale žiaden mi nevyšiel už som aj tušila. Ale čakala som na dnešný kontrolny odber.
@nikushka8 tak vidis mám z toho úplne strach ale asi bude najlepsie do toho vhupnut..však už chodím 10mesiacov do centra a chcelo sa to niekam posunúť a verim ,že naše rozhodnutie neolutujeme..a dr sa nás včera už ani nepýtal ako a hneď nás postavil pred hotovú vec🙈😆🤣..
A dievčatá mrzí ma to ale verme že sa to raz všetko ma dobre obráti ...
@mimo101 dakujem, nam sa to teraz zide... zacala som spinit a mam bolesti, bojim sa ci chrumka vydrzi v brusku ☹
@vierocka888 ake bolesti mas?
@desza17 sme v 5tt a zacali mi bolesti ako pri MS. Niekedy dost silne. Spinim od vcera, chvilu viac, chvilu menej... dali mi lieky na to krvacanie, na bolesti mam magnezium. Som zvedava ako to cele dopadne ☹
@vierocka888 bola,si u gyn ci navpohotovosti?ake lieky ti dali?dopln C vitamin...silno budem drzat palce nech je vsetko v poriadku👍🙂,drzkaj sa.oddychuj,oddychuj a oddychuj.kedy mas kontrolu?
@desza17 bola som na urgente hned ako som si to vsimla... podla sona by malo byt vsetko ok. Moj doktor mi dal ascorutin, uzivam stale progesteron takze viac sa ani asi neda urobit... stale lezim, ale setrila som sa aj predtym a nepomohlo... v piatok idem na sono do CAR tak sufam ze budeme pocut srdiecko a ukludnim sa 😖
@vierocka888 drzim palce,srdiecko tam budeee,neboj.aj ja som brala ascorutin,plus zvysili progesteron na 3x200.a ja,som este pila C vitamin.
@desza17 tiez si spinila? Ako to dopadlo u teba? A ako dlho si spinila?
@vierocka888 u mna to zial nedopadlo dobre,alevja som krvacala.spinenie este nic neznamena,mysli pozitivne,ver bublinke💗👌
@desza17 ved prave toho sa bojim az sa to nerozbehne viac ☹ cakaju nas tazke dni...
@vierocka888 och,viem ta pochopit,velmi dobre.ale naozaj ti teraz pomoze verit babatinku a neznervoznovat sa
@desza17 dakujem za podporu 🙂 si zlata 😘 stale ma drzi nadej ze kym mi byva zle, je to na dobrej ceste... a ze mi je fakt na prd, ma teraz velmi tesi 🙂
@vierocka888 aaaano,to je super..a kdesi som citala,ze ked byvaju nevolnosti,znamena to ze babatko je silneee🙏🙏🙏🙏
@lienocka1988 a ako???
@desza17 to dufam ze bude silne lebo vecer som zacala mierne krvacat a uz lezime v nemocnici 😢 ale dnes chrumke zacalo bit srdiecko, je to bojovnik ❤
@vierocka888 joj moja,myslim na vas,drzkajte sa..v nemocnici sa o vas postaraju,a uz ked bolo 💗...je to super.len pokoj.
@vierocka888 no ako sa mate?

@nikushka8 mne na ten vitamín D zobrali krv v centre..však sa opýtaj keď budes s nimi volať..a blbá otázka ale Ket je v klad??🤣Ale super že máš o.k výsledok ale myslím že ak si mala v poriadku základnú imunologiu čo robia v centre tak bude dobrá aj ta druha,asi si bola v imunovitale v Ba či v nr?? A do ktorého centra chodíš?