Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@vierocka888 to poznam moja🤔😂,ale nejak vydrz,aspon si pod dohladom.potom daj vediet co na vizite..i ked ja,som sa nikdy nic dokopy nedozvedela...vela sa musis ty pytat.potom daj vediet.drzim palce
@vierocka888 držím ti palce ..a opatruj sa určite to bude dobre..🙏😇
@desza17 vies co mam take nervy... v podstate som tu zbytocne bo lieky mi nedavaju ziadne mam len svoje co mi dali v CAR. Este zo mna spravili hysterku... ze to beriem moc citlivo tak si ma tu nechaju minimalne do piatku. Chapes? Ja som normalne v soku...
@skovarik dakujem krasne 😘
@vierocka888 ber to zrezervou a aspoň budes pod dohľadom .vsetko zle je na niečo dobre..nestresuj sa mysli na babo..
@vierocka888 ano,ano..tak to funguje...ale mne dali injekcie kanavit a aj ascorutin tbl...a aj infuzky.
@desza17 mne nedali absolutne nic. Lezim tu sama a cely den si ma nikto ani nevsimne.... aspon ze uz mi je dobre 🙂
@vierocka888 tak to je cudne.och.a mas kludovy rezim?nosia ti aj jest do izby?a ako spinenie?
@desza17 vobec...chodim si sama na jedlo. Ked sedim mam bolesti trochu ale inak sa to da. Spinenie mi prestalo, este ze som si sama dala vcera u svojho lekara napisat ascorutin bo tu by mi nedali nic.... som zvedava naco ma tu potom drzia zbytocne.... ci si chce ten doktor teraz daco dokazovat...
@vierocka888 aj ja,som musela ostat tri dni...urcite maju nejake normy aj kvoli poistovniam.je to sila.
@desza17 dufam ze ma tu uz zajtra drzat nebudu 😢
@vierocka888 drzim palce...drzkaj sa,s daj vediet co a ako
Dievčatá,tak tievktore vas čaka dnes vklad,silno drzim palce,idemeeeee na toooo💗💗💗💗
Cerstvo po ket .po 3x .lezim v zadu v aute s nohami hore 🙂 co ak je 10 minut malo a mna caka 1 a pol hodiny cesty domov.dnes vsetko inak nech do tretice vsetko vyjde....

@desza17 stale spinim, bolesti skoro nemam ked lezim len ked postojim pri umyvani a tak... o chvilu bude vizita tak uvidime co mi povedia... vobec sa tu neda spat.dufam ze nas poslu coskoro domov 😅