icon

Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?

zuzicek88
3. feb 2015

umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?

dena22
1. nov 2017

dievcata mate niektora osobnu skusenost s ERA testom?

moschin0
1. nov 2017

@radka159 mrzi ma to ako to cele dopadlo. ja som bola na ivf v 30 rokoch a vyprodukovala som pri vysokych davkach iba 2 oocyty- obe zrele, obe sa podarilo oplodnit, pomocou icsi, ale jedno sa zle vyvijalo a 5 dna sa dozili iba 1, ktore mi vlozili, ujalo sa ale napokon aj tak MA, geneticka vada. na moje otazky, ze preco tolko malo oocytov, preco zle embryo, vzdy odpovedali ze nevedia, jednoducho sa stalo. necakaj, ze ti povedia aky bol dovod, ani oni sami nevedia. Nehrn sa do dalsieho ivf, aj tak mozes ist az o 3 mesiace. treba si porobit dalsie vysetrenia. hemato, endo, repro, genetika, hysteroskopia. nasadit vela vitaminov aj pre teba, aj partnera. pre teba hlavne D3, melatonin a matersku kasicku. Treba ti zistit amh, a fsh, tie vypovedaju o mnozstve ovarialnej rezerby, teda kolko vajok mas vyprodukovat. predpokladam, ze ti doktor povie ze nabuduce ti daju vyssie davky hormonov a dlhsie budu stimulovat. Viac ti uz neviem poradit.. ja idem teraz na 2 ivf, amh mam nizke, diagnostikovanu predcasnu menopauzu a teraz silno verim, ze budem mat dostatok kvalitnych vajicok.

segab090
1. nov 2017

@desza17 s tymi vajkami je to individualne. U nas v GF ZA nebola ani jedna baba ktora ked mala cca 15 vajok aby vsetky boli ok. Minimalne polovica nezrelych. Ale ako vravim je to individualne a mozu but aj vsetky ok ale takych bab je malo. Ja som pijavala este aj alchemilku som si spomenula to sa pije do ovulky potom uz nie. Dakujem za prianie. 😍 a aj ja tebe zelam nech je rvoj dalsi pokus posledny a uspesny 😘

desza17
1. nov 2017

@segab090 tu aj ja pijem,ja ju vynechavam cez ms.dakujeeeeeem,snad to uz nabuduce vyjde.

radka159
1. nov 2017

@moschin0 dakujem ti pekne za odpoved.aj ja ti ptajem vsetko dobre a hlavne aby ti to dobre dopadlo ✊✊😊a do akeho chodis centra?

radka159
1. nov 2017

@desza17 mozem vediet co pijete a na co to je dobre?dakujem

desza17
1. nov 2017

@radka159 alchemilkovy caj,na maternicu

radka159
1. nov 2017

@desza17 aha dakujem

moschin0
1. nov 2017

@radka159 ja som chodila iscare ba a teraz helios mt.

radka159
1. nov 2017

@moschin0 preco si presla do helios?

moschin0
1. nov 2017

@radka159 iscare mi po kyrete strasne vadil, zacala som sa tam citit zle. a prestahovali sme sa do za.

gunhild
2. nov 2017

@dena22 To by aj mna zaujimalo. Na SVK to nerobia a v Čechách áno. Vysoká cena- vysledok neistý. Je to ešte vedecky nepreskumane. Má na ten test patent jeden Španiel a zarába na tom veľké peniaze. Po konzultácii s dvoma lekármi mám pochybnosti. Neveria tomu. Ja by som to chcela skúsiť , keby sa. Ysledok testu dal použiť na viaceré vklady ak by sa nepodarilo. Vzťahuje sa vraj len na jeden cyklus. Neviem kde je pravda. V Reprofite Brno sú k tomu testu skepticky a Praha má neodhovarala. Všetko závisí od peňazí.Ja by som chcela absolvovať budúci rok po sviatkoch v Prahe

bodkovanyhrncek
2. nov 2017

Ahojte baby mám 9 deň po KET a na teste ružovučka čiaročkaaaaaaaaaa- síce slabšia ale je 😍

desza17
2. nov 2017

@bodkovanyhrncek super,potichu gratulujem👌🙏

bodkovanyhrncek
2. nov 2017

Veď sa snažím až tak netešiť ale po takom dlhom čase prvýkrát vidieť čiaročku je neskutočne. Pridám aj foto večer 🙂

nikaaaaa
2. nov 2017

ahojte mate niekto na predaj siofor ?

saxana15
2. nov 2017

Zienky z vasich skusenosti.hodnota hcg 9000 3 tyzdne po ket.je jo na jedno slebo dvojky? Vkladali mi 2.utz az o tyzden

dena22
2. nov 2017

@gunhild ahoj, dakujem za reakciu, no, primar Texl z Heliosu Brno je tiez skepticky. Vravi, ze aj tak je najdolezitejsia kvalita embrya, lebo vraj zivotaschopne embryo sa vie uhniezdit aj vo vajcovode, a pritom tam nie je vobec ziadna sliznica..., hovori, ze test nie je aplikovatelny na vsetky cykly, ze kazdy je odlisny...tazko veru povedat, na zahranicnych forach vsak prispievatelky s darcovskymi vajickami pisu, ze po ERA teste konecne otehu...tak ja fakt neviem..

dena22
2. nov 2017

@saxana15 :D v prvom rade gratulujeme krasne HCG, a ano, mohli sa ujat obe :D mamina

radka159
2. nov 2017

Babule za kolko po odbere vajicok ste dostali menzes ?mam trocha krce v podbrusku naliate prsia,neviem ci to mam pripisat mrche alebo este hormony po injekciach.

saxana15
2. nov 2017

@dena22 dakujem. Ale bojim sa zaroven.googlim jedna radost a temy a fora a skusenosti s hcg a potom s babatkami sa lysia. Pockam na sono.

mkatkam
3. nov 2017

@radka159 ahoj ja som dostala menzes 14 dní od odberu vajok,druhý krat 12 dní odvkladu- to bol ket a teraz naposledy 15 dní od odberu. Ale neboj sa naliata prsia a kŕče sú aj z progesteronu.takze to nemusi byť menzes.

radka159
3. nov 2017

@mkatkam praveze v utorok som progesteron vysadila lebo vklad sa nekonal😭myslis ze by este ucinkoval?

skovarik
3. nov 2017

@radka159 neboj sa dostaneš ho..to potrvá kým sa ti tie hormóny vytratia z tela..a keď ta nastimulovali tak je to predsa individuálne kedy to presne bude..

bodkovanyhrncek
3. nov 2017

Babyyyyyyy 10 deň po KET😍😍😍

skovarik
3. nov 2017

@bodkovanyhrncek supeeer tak nech silnieeee..potichúčky gratulujem 🙏🏻👶🏻..ja som tri dni po vklade tak dufam,že to bude napodobne😉

saxana15
3. nov 2017

@bodkovanyhrncek krasny.tesim sa s tebou.poznam ten krasny pocit z pozitivneho tehu testu po tolkom case snazenia.

desza17
3. nov 2017

@bodkovanyhrncek drzim palce

lucia4412
3. nov 2017

Ahojte dievcata, viete mi prosim poradit? Dnes mi prvy krat brali krv na hcg a mala som ho 249. Sestricka sa ma opytala, ci som po ET alebo KET. Keby som po KET mam prist na sono o 3 tyzdne, ale kedze som po ET tak mam prist na krv na 2 pracovny den t.j. utorok. Preco pri ET su ostrazitejsi ako pri KET?

saxana15
3. nov 2017

@lucia4412 tiez by ma to zaujimalo