Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@saxana15 ahoj môžem sa opýtať a to ti na tie prázdne vaky nič viac nevraveli tak ti má byť?
@bobricek1979 vraj uz tam ma byt akcia srdiecok.ak stupa hcg je to ok.pockat este 1 tyzden ci sa objavi.este je mozno priskoro.ak nie.kyretaz
@saxana15 aha ďakujem za odpoveď budem silno držať prsty nech tam srdiečka budú a mas pokojné bezproblémové tehotenstvo drzkaj sa🙂👶
@bobricek1979 dakujem
@saxana15 este nespominaj kyretaz, niekomu je vidno srdiecko az 7+...vela zien o tom pise, ze aj v 9tt, ale to uz je vynimocne, ale nechod na kyret predcasne..pri IVF aj v nemocnici cakaju velmi dlho..beru to inak, ako pri spontannom otehu...a pri KETe zvlast. Udajne to moze by pomalsie..a pri chlapcoch...ja verim, ze uz na buduce tam budu ❤❤
@bodkovanyhrncek po paráde :D gratulujeme
Som 9 deň po vklade Et a začínam špiniť 😢..som z toho hotová..a mám pocit na ms ide ma porazit
@skovarik mne prisla tiez aj cez progesteron,presne 14dni po opu,10dpt.. nikdy predtym to tak nebolo,po vysadeni progesteronu pri iui mi ms prisla az po 5dnoch..drzim palce!a obdivujem ta,ja som test spravila,potom este 12dpt,som si to cez vikend odrevala a v pondelok nastupila do prace po pn..tfuj tfuj tfuj pre stastie,aby sa drobec drzal!!!
@skovarik Musíš to brať tak ako to príde - a neboj sa ono to dieťatko ti raz príde skôr či neskor ale príde ver mi. Treba dúfať ale ak to nevyjde treba ísť ďalej - boli tu baby čo boli aj 7 krát na vklade a až potom sa im to podarilo alebo baby čo potratili aj 3-4 krát a nevzdali to a dnes sú mamičky 🙂 takže hlavne nevzdať sa v boji 🙂 🙂 🙂
Držím silno palčeky nech to vyjde čím skôr.
ahojte.sa my zvyšilo 4amp decapeptylu,2amp meriofert, 2amp cetrotide a cele balenie progesteronu-45kapsul.keby dakto mal zaujem napiste.cena dohodou
Ahojte tak už ms prišla 😢😪..ale chcem sa vás spýtať progesteron som začala včera poobede už jest ešte nikdy som ho nejedla ale asi hodinku po zjedeni sa mi hrozne začne točiť hlava a cítim sa ako opitá trvá to tak pól hodinku😣..máte niektorá s tým skúsenosť ???aj dnes ráno keď som si dala po hodine sa mi to zopakovalo...

@desza17 užívam čistú kyselinu 🙂 tiež som užívala z dr.max... ale dnes som kúpila iné sú 400ui. Tak neviem teraz