icon

Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?

zuzicek88
3. feb 2015

umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?

kubik12
7. nov 2017

@desza17 užívam čistú kyselinu 🙂 tiež som užívala z dr.max... ale dnes som kúpila iné sú 400ui. Tak neviem teraz

desza17
7. nov 2017

@kubik12 800ui je doporucena denna davka,ale ked som brala femibion tak mi baby vraveli ze staci ten,a v nom je 400ui,tak neviem...

bobricek1979
7. nov 2017

@saxana15 ahoj môžem sa opýtať a to ti na tie prázdne vaky nič viac nevraveli tak ti má byť?

saxana15
7. nov 2017

@bobricek1979 vraj uz tam ma byt akcia srdiecok.ak stupa hcg je to ok.pockat este 1 tyzden ci sa objavi.este je mozno priskoro.ak nie.kyretaz

bobricek1979
7. nov 2017

@saxana15 aha ďakujem za odpoveď budem silno držať prsty nech tam srdiečka budú a mas pokojné bezproblémové tehotenstvo drzkaj sa🙂👶

saxana15
7. nov 2017

@bobricek1979 dakujem

anjelivka
7. nov 2017

@zuzicek88 ja som bola na inseminacii pred tyzdnom 🙂

zuzicek88
autor
7. nov 2017

@anjelivka velmi silno drzim palceky

dena22
7. nov 2017

@saxana15 neboj, este je mozno priskoro..hcg ti este brali?

dena22
7. nov 2017

@saxana15 este nespominaj kyretaz, niekomu je vidno srdiecko az 7+...vela zien o tom pise, ze aj v 9tt, ale to uz je vynimocne, ale nechod na kyret predcasne..pri IVF aj v nemocnici cakaju velmi dlho..beru to inak, ako pri spontannom otehu...a pri KETe zvlast. Udajne to moze by pomalsie..a pri chlapcoch...ja verim, ze uz na buduce tam budu ❤❤

dena22
7. nov 2017

@bodkovanyhrncek po paráde :D gratulujeme

segab090
7. nov 2017

@saxana15 ahoj ja som tiez po vklade 2 embryi. My sme mali et. Kolky tyzden ti vychadza podla poslednej ms? Nechce sa mi verit aby si mala 2 prazdne vaky. U nas bola pritomna akcia prveho srdiecka 6tt+1 a druheho 6tt+5.

skovarik
7. nov 2017

@saxana15 držím palce..určite to bude v poriadku ..😉🙏..a ak sa smiem spýtať mala si neake pocity alebo príznaky do tej prvej kontroli??ja mám týždeň za sebou po Et a občas mám pocit na ms a prsia ale tie ma bolievaju vždy pred ms..tak len zo zvedavosti ?dakujem

saxana15
7. nov 2017

@skovarik ako pises ty.priznaky na ms a citlive prsia
Nic viac

saxana15
7. nov 2017

@dena22 sno
Dnes 20000.stupa.len na sono,akcia stdiecok nie je ani nevidno zarodky

saxana15
7. nov 2017

@dena22 dakujem

saxana15
7. nov 2017

@segab090 27.9
Posledny ms.takze som 6+0zajtra zacinam 7 tyzden. Stale dufam ze je to pri dvojickach priskoro.preto sa pytam.pisem a prisim o skusenosti

dena22
8. nov 2017

@saxana15 mne bolo este len vacok vidno pri hcg 2000, je to individualne, a nedaj sa otabulkovat...

segab090
8. nov 2017

@saxana15 jezisiii ked si len 6+0 tak je to skoro. Na dalsej kontrole uz budu vacky plne. Tiez som na prvej kontrole mala prazdne. Niekomu vidno ❤ az 7+ atd hlavne klyd. Drzim palce.

skovarik
9. nov 2017

Som 9 deň po vklade Et a začínam špiniť 😢..som z toho hotová..a mám pocit na ms ide ma porazit

nikushka8
9. nov 2017

@skovarik hlavne klud,este to nemusi nic znamenat,sprav test,mozno bude duch,drzim palce!

skovarik
9. nov 2017

@nikushka8 bodaj by si mala pravdu ..uvidíme zajtra testovať sa nebudem zbytočne si pokazim víkend ☹..ale som si myslela ,že kým beriem progesteron ms nepríde ?!

nikushka8
9. nov 2017

@skovarik mne prisla tiez aj cez progesteron,presne 14dni po opu,10dpt.. nikdy predtym to tak nebolo,po vysadeni progesteronu pri iui mi ms prisla az po 5dnoch..drzim palce!a obdivujem ta,ja som test spravila,potom este 12dpt,som si to cez vikend odrevala a v pondelok nastupila do prace po pn..tfuj tfuj tfuj pre stastie,aby sa drobec drzal!!!

mkatkam
10. nov 2017

@skovarik čauko ja som mala 3 vklady a vždy som dostala nebezpečné ešte keď som vkladala progesterón. Ale spinenie nemusí ešte znamenať menzes. Výdrž do odberov.

bodkovanyhrncek
10. nov 2017

@skovarik Musíš to brať tak ako to príde - a neboj sa ono to dieťatko ti raz príde skôr či neskor ale príde ver mi. Treba dúfať ale ak to nevyjde treba ísť ďalej - boli tu baby čo boli aj 7 krát na vklade a až potom sa im to podarilo alebo baby čo potratili aj 3-4 krát a nevzdali to a dnes sú mamičky 🙂 takže hlavne nevzdať sa v boji 🙂 🙂 🙂
Držím silno palčeky nech to vyjde čím skôr.

andy2214
11. nov 2017

ahojte.sa my zvyšilo 4amp decapeptylu,2amp meriofert, 2amp cetrotide a cele balenie progesteronu-45kapsul.keby dakto mal zaujem napiste.cena dohodou

skovarik
11. nov 2017

Ahojte tak už ms prišla 😢😪..ale chcem sa vás spýtať progesteron som začala včera poobede už jest ešte nikdy som ho nejedla ale asi hodinku po zjedeni sa mi hrozne začne točiť hlava a cítim sa ako opitá trvá to tak pól hodinku😣..máte niektorá s tým skúsenosť ???aj dnes ráno keď som si dala po hodine sa mi to zopakovalo...

nikushka8
11. nov 2017

@skovarik tiez som mala take tocaky,pri hormonoch nic nezvycajne..mne rak bolo aj po injekciach po stimulke..a to s tou ms ma strasne mrzi 😢 kedy mas krv?

desza17
11. nov 2017

@skovarik ano,aj mne sa krutievala hlava,vela pi,zial su to hormony,nepomozeme si.

skovarik
11. nov 2017

@nikushka8 no ja som všetko dobre znášala ale tento progesteron robi divy somnou ešte to vydržím do pondelka idem pondelok ráno na krv...ale je to beznádejne ...už som sa s tým zmierila ..ideme ďalej a raz to dam..