Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
Ahojte, nemáte niektorá skúsenosť s veľmi krátkym menzesom pri stimulácii? Užívala som Estrimax a počas užívania som dostala M, ale krvácala som len jeden den, dva dni len slabý výtok. Bežne mávam menzes dva, tri dni. Teraz stimulujem Gonalom. Obávam sa, či to bude ok...
Baby ste tu nejaka co beriete dlhsie kortikoidy? Medrol alebo prednison? Aj vy mate taku napuchnutu tvar? Mna normalne ludia nespoznávajú ☹ po vysadeni to aspon trochu ustupi? Ci?
baby ked vám kazali vysadiť injekcie na stimuláciu tabletky prednison ste užívali stále aj počas odberu oocytov, či až po odbere znova začať? viem že clexane mám začať pichať až po odbere. dakujem...začínam byť v strese.
Baby ste tu nejaka co beriete dlhsie kortikoidy? Medrol alebo prednison? Aj vy mate taku napuchnutu tvar? Mna normalne ludia nespoznávajú ☹ po vysadeni to aspon trochu ustupi? Ci?
@lmt ja som bola na medrole uz cca 2 mesiace pred opu. Brala som ho aj počas stimulky aj pocas odberu a tak neskor. Kortikoidy nemozes vysadiť len tak z dna na den tie sa vysadzaju pistupne znizovanim davky. Tak isto clexan som si akurat nepichla len v den odberu nakoľko riedi krv inak ho picham stale.
včera sme mali odber oocytov,som neskutočne sklamaná, lebo min.rok sme mali pri 1.IVF 13 oocytov a krátky protokol, a teraz 2 IVF pri dlhom protokole som mala iba 5. dali sme embryoskop, embryoglue, predlženú kultiváciu aj mrazenie.vklad sme mali mať v nedelu po predlženej kultivácii.
dnes som volala máme 3 embrya, ževraj predlžená kultivácia je zbytočná, že tá sa robí ked je viac embryii...tak zajtra budú volať a vklad máme v piatok..budeme vkladať 2. 🙏nech to vyjde tento krát.
dnes vklad dvoch embryi, 6 a 9 bunkové. v pondelok máme volať či posledné 3 embryo bude vhodné na mrazenie....🙏 nech nám to vyjde a uchytí sa aspon jedno. užívam prednison, anopyrin aj clexan stále.
je tu ešte nejaká bojovníčka čo mám Et za sebou alebo čaká v najbližších dňoch...drzím palce.
@lmt ahoj.Ja som mala v stredu ET silno držim palce aby to vyšlo
@janulka232 a ako sa cítiš?zostala si doma či chodíš do práce? ja som si vzala dovolenku do stredy...vo štvrtok už pôjdem do práce.
@lmt bolí ma trošku bruško.A ty sa ako citiš? Ja chodím do práce ak by sa podarilo potom pôjdem na pn.
@segab090 ja som brala prednison pred pár rokmi a už som povedala nikdy v živote... Po čase áno...odpuchne ale to je individuálne...
@janulka232 mňa tiež občas bolí brucho ale skôr po tom ako si aplikujem Utrogestan, a stále odkedy som si pichala injekcie ma neskutočne bolia prsia...ja mám dostať mrchu až v stredu tak ešte mám dlhé čakanie pred sebou. 1 či 2 embryjká ti vkladali, kolko bunkové?
@lmt tak ja si davam progesterone.Mne by mala prist ms v sobotu,ale snad už nepride.Ja som si dala vložit iba jednu blakocystu a ešte mame tri zmrazene.a kde chodiš do centra?
@janulka232 do gyn fivu
@lmt aj ja gyn fiv Žilina
fúú dievčatá, dnes ma pichá raz na pravo raz na ľavo v bruchu...a teraz večer ma už bolí brucho ako pred MS, začínam sa obavať.
volala som do centra a posledné embryo sa nevyvíjalo, takže to je naša jediná šanca s tohto 2 IVFka...🙏 v piatok bol vklad.
@lmt taku bolest po vklade som mala aj ja a este teraz do 16tt nepresla 😉 drzim palce 😘
@vierocka888 júúj bodaj by to tak bolo😘

Dnes všetko dobre dopadlo, posledné injekcie pichnuté, už len zajtra Ovitrele a v utorok ideme na odbere oocytov...jupí...