icon

Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?

zuzicek88
3. feb 2015

umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?

skovarik
3. dec 2017

@janulka232 a aj ti zvýšili neake lieky ,keď si začala spinit a po odbere to boli pozitívne.?to len tak zo zaujímavosti sa pýtam??drzim ti palce..ja som 6dni po ket tak tiež cakam a cakam ...🙏🏻

nikushka8
3. dec 2017

@skovarik silno drzim palce,aby to tentokrat vyslo!!budes testovat?

janulka232
3. dec 2017

@skovarik mala som si vybrat lieky estrimax,ale zatial ho nemam brat.Beriem progesterone,ale beriem ho ako na začiatku.Ja špinim už od utoroka a som z toho nervozna aj,ked to je slabučke,ale to neprestava aj,ked doktor mi vravel,že sa nemusim bat,že špinenie aj trošku krvičky je v pohode.Silno Ti držim palce aby Ti to vyšlo.A ako sa citiš?

skovarik
3. dec 2017

@nikushka8 Dakujem moja..nemám v pláne zatiaľ ☺️..nechcem sa stresovať s tým ..keď tak to nechám až na posledný deň ..
@janulka232 tak držím všetky prsty aby sa to tam riadne zahniezdilo..ja beriem estrogen v spreji a progesteron 3xdenne..ináč sa cítim dobre občas mám pocit na ms ale snažím sa to tentokrát veľmi neriešiť ..akurát to ide hrozne pomali ten cas🤣...

skovarik
3. dec 2017

@nadej34 ahoj tak ako??u mna všetko okej zatiaľ..

nikushka8
3. dec 2017

@skovarik drzim silno palce,aby si si nasla krasne kolaknice na teste.. ako ja pred tyzdnom 😉 a to som chcela ist teraz na ket..namiesto toho mam stresy,ci je vsetko ok 🙏

skovarik
3. dec 2017

@nikushka8 cozeeee????to je parádna správa jupiiuiiii..gratulujem ti z celeho❤️

katharines
3. dec 2017

A neskusali ste ist cestou NaProTechnology? Zalozil ju lekar, kt. zo zaciatku robil IVF, ale po zvazeni vsetkych zdravotnych i moralnych rizik vyvinul NaProTechnologiu, ktora sa zaobera zenou a muzom ako celkom. Casto dlhodoby psych. stres, alebo blokada chrbtice zabrani otehotneniu. Blizsie info v clanku: http://www.cestaplus.sk/tema/mesiac/maj_2015/06...
Umele oplodnenie je vynatie z prirodzeneho cyklu, nehovoriac o potratenych plodoch. Tiez deticky maju pozmeneny epigeneticky vzor, co sa moze neskor prejavit ako rozne zdravotne rizika. To vam tam vsak nepovedia.

nadej34
3. dec 2017

@skovarik ahoj moja,práve som prišla z roboty,,Veľmi sa teším že je všetko ok,veľmi veľmi veľmi ti to prajem🤗ja sa cítim tiež dobre a neuveríš ale skúšala som test,už včera mi to nedalo tak večer tam bola slabunka čiarka a dnes trpká

nadej34
3. dec 2017

Joj či mi neušla tá správa 😂😂pokračujem v sprave a dnes som tiež a bola tam už o čosi silnejšia,keď to porovnám tak je tam rozdiel,tak len dúfam🙏

nadej34
3. dec 2017

Však už som taká unavená,že už neviem ani písať😁že teraz sa to podarí,neviem ako mám pridať foto.

skovarik
4. dec 2017

@nadej34 tak potichúčky gratulujem ..ja som sa ešte neodvážila testnut ešte sa nechcem stresovať ..bojím sa výsledku..ale ti držím palce a tesim sa s tebou ..kedy ideš na krv ja 11?

mirola
4. dec 2017

@saxana15 to je blbost na potrat, predcasny porod mozes ist aj v siestom mesiaci ak sa zisti tazke postihnutie. Taktiez aj po 12 tyzdni ak zistia nejaky syndrom alebo tak.

nadej34
4. dec 2017

@skovarik dobre ránko,keď ti mám pravdu povedať ani ja som nechcela ale ostal mi jeden test,tak že vyskúšam a najprv tam nič nebolo tak som ho zahodila no po 20 min mi to nedalo tak som to šla kuk a bol tam mini duch😍veľmi ti držím palce z celého ❤ti to prajem a neboj všetko bude ok 😚😚áno aj ja idem 11teho tak uvidíme,Ešte sa moc nechcem tešiť,Ale v kutiku ❤ dúfam🙏že budeme mať krásne vianoce,to už myslím aj na teba💋

lmt
4. dec 2017

dnes krv negatívna na 10 deň, už som sa vyplakala, vysadila som všetko. hádam to aspon vám vyjde. veľa štastia.ja som na teraz skončila.som sklamaná.

skovarik
4. dec 2017

@lmt je mi to ľúto 😔😢...veľa síl prajem ..

lienocka1988
4. dec 2017

baby prosim vás akú metodu oplodnenia ste mali ICSI alebo aj PICSI? neviem sa rozhodnúť fragmentáciu máme 29% a že od 30% odporúčaju PICSI.

mirola
4. dec 2017

@nadej34 mne bolo povedane, ze test po viac ako piatich minutach ak sa zmeni tak je neplatny. Ale co je na tom skutocne pravdy neviem. Asi by som si spravila test zas hned zas rano. Ale drzim palce

nadej34
4. dec 2017

@mirola ahoj,keď som si robila ten prvý test tak pravdu povedať ja som nečakala,nemám skúsenosti testovať tak som si myslela že to tam bude hneď vidno tak preto som ho vyhodila a až potom som šla kuk,,Ale robila som si aj dnes a bola tam slaba druhá čiarka,tak len dúfam🙂ale ďakujem za info

janulka232
4. dec 2017

@lmt je mi to ľúto,že to nevyšlo.Aj ja sa obávam ako dopadnem.Ale ja idem na krv až 13teho

nadej34
4. dec 2017

@lmt je mi to ľúto,ale hlavu hore držím palce a veľa síl🤗🤗🤗🤗

janulka232
4. dec 2017

@skovarik neboj sa rýchlo to zbehne ani sa nenazdaš aj pôjdeš na krv a verím,že bude pozitívna.Ja tiež by som už najradšej vedela výsledok či ide hore hcg,alebo embryjka to vzdalo

lmt
4. dec 2017

@janulka232 neboj sa dobre to dopadne, mysli pozitívne. nádej umiera posledná

janulka232
5. dec 2017

@lmt tak zatial to vyzera nadejne dnes som si robila dalši testik silnie čiaročka,len keby prestalo už to špinenie.

maculicek1977
5. dec 2017

@janulka232 ahoj Jani ja som už bola taká netrpezlivá, tak sa teším potichúčky s tebou!!!!!🙂

bobricek1979
5. dec 2017

@maculicek1977 aj ja aj ja veľmi
@janulka232 maculicek ty ako?

lmt
5. dec 2017

@janulka232 bude to dobre 🙂

janulka232
5. dec 2017

@maculicek1977 ved aj ja už sa neviem dočkat tvojho testiku😉Tiež tam budu dve krasne čiaročky

janulka232
5. dec 2017

@bobricek1979 a ty bobricek nezaostavaj za nami šup po mrazačika🙂

bobricek1979
5. dec 2017

@janulka232 si píš 👍💕😊