Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@skovarik tak už som doma,výsledok bude až zajtra poobede,určite dám vedieť no ja by som mala mať dostať dnes tak neviem😒robila som aj dnes test a bola tam druhá čiarka,ale keď som im to povedala tak odpoveď bola že to je skoro aby mi tam bolo vidno druhú čirku,Tak už fakt tomu nerozumiem.ďakujem veľmi pekne a tebe tiež držím palce neboj perioda ti už nepríde😚
@nadej34 ahoj áno cítim sa dobre..nič necítim ani prsia ani brucho na ms takýto stav som ešte nemala..tak uvidíme možno ten estrogen namna tak pôsobí..včera som ocikala test no nič ale nechcem sa s tým zaťažovať ešte aj tak to mohlo bit skoro..nádej umiera posledná tak už pockam do pondelka ten som mala doma a už viac nemám a ani nekúpim..napis keď ti zavolajú z centra 🙏
Ahojte, dnes 7den po ket a test snehobiely😢 uz prestavam dufam a zmierujem sa s dalsim neuspechom...
@katrin1005 ešte nezúfaj skús ešte za 2 dni, mohla sa dlhšie uhniezďovať. Ach vieš ja som tiež na nervy dnes 6 deň po ET....držím palčeky🙏
@maculicek1977
@katrin1005 veľmi vám držím palce nech to všetko dobre dopadne😚❤❤❤🙏
@maculicek1977 uz fakt nefufam to by musel byt zazrak...kedy ides robit test?
@nadej34 tebe potichučky blahoželám a ty si mala alebo máš nejaké príznaky, ja zatiaľ nič a bojím sa neúspechu už 3 IVF.
@katrin1005 kolkobunkove babo ti vkladali?
@katrin1005 ja viem aké je to hrozné....ja chcem testnúť v nedeľu bude 9 deň🙏, len počkaj ešte tie 2 dni a videla si ten test dobre niekedy aj čiarku neskôr ukáže?,,,,
@dena22 po pk 5 dnova blasocysta...
@maculicek1977 práveže ani nie cítila som sa dobre len včera ráno som mala také slabunke bledo ružove keď som bola na malej,,volala som do centra že čo je vo veci tak mi povedali že nech prídem,tak mi vzali krv a dnes poobede mi volali že hcg 195 tak už len veriť aj naďalej že všetko bude ok,budúci týždeň idem zas na krv,,ďakujem a tebe držím palce neboj dobre bude🤗
@maculicek1977 ano je snehobiely😢 drzim ti palce nech mas pozitivny testik a ja skusim este za 2 dni testnut....
@katrin1005 nebud smutna,že test bol snehobiely určite to bolo ešte skoro..Ja som si tiež robila na 7den a tiež tam nebola druha čiaročka potom som si robila na 11den a už sa tam objavila aj pekna druha čiarka
@katrin1005 este vydrz, ja som mala pri 4 dnovej morule viditelny test az na nejaky 13 dpt, u niekoho sa hcg v moci neprejavi tak rychlo
@nadej34 tak žiadne pocity si nemala...tak si ma kúsok ukľudnila....lebo som už depku dostávala...držím prstíky veľmi, nech to dobre takto pokračuje...
@janulka232 dakujem🙂 za povzbudenie..zlepsila si mi dnik...
@maculicek1977 nie hlavne kľud a ver tomu že to dobre dopadne🤗ešte raz ďakujem😊
@maculicek1977 myslím na teba intenzívne
💕👍☺️
@bobricek1979 ďakujem si zlatá, potrebujem to, niekedy prídu také chvíľky vieš....
@katrin1005 ešte nič nieje stratené..aj ja som mala včera negatívny test ale dufam ,že to bolo len skoro..nepokazim si nádej ,že tam dačo je😇👶🏻🙏🏻

Dobre ránko dievčatá,tak ja už idem dnes na krv,začala som troška špiniť také bledo ružové tak neviem čo sa deje,držte palce🙏