Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@maculicek1977 viem bude to dobre uvidíš drzkaj sa musí to vyjsť ❤
@skovarik ktory den si si robila testik? Ja uz nejdem ani testovat a pockam do stvrtku na krv a sono. Ach kiez by nam to vsetkym vyslo👶🙏
@katrin1005 no 9 deň..ale beriem to tak ,že som iba 27dc robila test a to ešte môže bit fakt skoro ..ale už viac nebudem ja pondelok idem na krv...a verim verim verim🙏🏻..držím ti palce
Ahojte dievcata, ako sa dnes citite? Ja som v noci ani nespala co som sa budila cela spotena a pritom mi bola zima..
@katrin1005 ahoj ja sa cítim výborne, len nič zvláštne nepociťujem a z toho som neistá, ja dnes 7 deň po ET idem si vyrobiť práve vianočnú dekoráciu z čačiny na okná, aby som sa odpútala...
Ahojte,tak som bola u doktorky dala mi pn a musím byť v kludovom režime,dnes zas trocha špiním a boli ma podbuško.
@nadej34 ja som tiež tyžden po ivf začala špinit a a bola tam aj krvička a bruško ma boli od začiatku ,ale ako som začala uživat estrimax už je to ovela lepšie a dnes som sa dozvedela,že som tehotna hcg 181
@janulka232 jej tak to je super ❤😚😚áno aj ja užívam estrimax,ale ja som ho už začala užívať ešte pred ms,ale dnes len posteľ telka a papanie😊manžel navaril,Tak mám pohodičku😊
@nadej34 aj Tebe blahoželam tiež pekne hcg.Ja som začala uživat estrimax,len pred dvoma dnami,lebo som sa zlakla,ked som si našla krvičku tak hned som volala do centra.Ale snad už bude všetko ok
@janulka232 joj teším sa s tebou❤❤❤❤bude musíme tomu veriť🙏
Ahojte vsetci ak by mal niekto zaujem mam na predaj Utrogestan -4 krabice.;A Estrofem tiez -4 krabice.
Ahojte dievčatá tak výsledok je 😢negatívny ..takze tento rok už Uzatváram a bojujem ďalej ale ešte neviem akým spôsobom ...ale Vám ostatným držím palce 😉
Baby, 8-my den od vkladu 5 dnoveho embryjka. Test snehovobiely. Myslite ze je este sanca, ci?
Podla mn aby uz 8-my den mal byt aspon slaby duch. Mali ste niektora biely a az neskor dve ciarky? Vdaka.
@janula12345 ahoj.Ja som testovala na 7den a bola tam iba jedna čiaročka potom som skusila až na 11den bol tam,ale iba slabučky duch.A až na 13 den bolo vidiet už pekne druhu čiarku.Asi mi,len pomaly rastie hcg.Takže ešte nemaš nič stratene.A držim palce
@janula12345 a si po ET alebo KET? po ET by som brala taký 10ty deň ako cas,kedy by mohlo byt vidieť, po KET ešte neskôr.
@chmurkaxy po ET som. Myslis ze az tak neskoro? Ja som napr minule uz 8-my den mala celkom peknu druhu ciarku, ale teda odislo v 2 mesiaci..
@janulka232 , dakujem za odpoved tiez..
Ja uz som taka ostala smutna ze nic.. tak teda este pockam. Co ine ostava🙂
@janula12345 ja mám známu, ktorá testy nič a išla na krv a pozitívna. Ja som mala napr ducha na 6dpet a do 10dpet pekná ciarka a 11dpet čistý test už. Držím päste!
@chmurkaxy taka stastna ako tvoja znama nebudem 🙂)) dnes 11 den som skusila a jedna /. Nevadi; mam aspon zamrazene 3 embryjka tak snad 1 z toho vyjde.
Dakujem za povzbudenie🙂
Zeny
Sledujem vas. Hlavne verte,nevzdavajte sa. Uz nepocitam sklamania.ale vyhry.je to len par dni kedy po dlhom cakani na pozitivny test som sa tesila s respektom ako aj dodnes.teraz pocuvam angelsound pred spanim s mojim muzom a syncekom.tiez po ivf. Nadych.vydych.ide sa dalej.
@janula12345 my ideme zajtra po mrazacika do Brna. tiež som zvedavá🙂
Ahojte prajem Vám šťastne a vesele Vianoce plne pokoja a radosti..
Šťastné a veselé Vianoce želám a každej do roka a do dňa aspoň jeden uzlíček šťastia ak nie dva v podobe krásnych bábätiek 😘👶🤘👍💕💕💕💕
Ahojte potrebovala by spm poradit mam brat letrozol stada 2 tabletky 5 dni a zabudla som sa spytat ako tie tabletky mam brat naraz 2 alebo rano a vecer. ? dakukem
Ahojte, ake vysetrenia ste absolvovali po 2 neuspesnych vkladoch?
Dievcata poradte nejaku dobru/dobreho gyn.(BB,ZV,MT,BS,..)budem aj dochadzat

@skovarik joj ďakujem ale ešte není vyhraté🙏zajtra pôjdem k doktorke a ostanem doma do buduceho týždňa,v robote sa dosť nabehám už teraz som dosť riskovala,,,a tebe je ako moja?