icon

Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?

zuzicek88
3. feb 2015

umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?

vyhuelka
28. mar 2018

@radka159 mne 3 dni

ruzicka603
Odpoveď bola odstránená
radka159
9. apr 2018

Ahoj baby, stalo sa už niekomu z vás že ste zle alebo pomaly reagovali na stimuláciu?dnes som 7 deň stimulácie dlhý protokol, a dnes mi doktor povedal na Sone že som nou musia pomaly, a keď som si volala na výsledky tak mi gonal dávku zvýšili a sestrička povedala ze aby som si gonal priniesla aby sa pozreli ci mi dávka v pere gonal klesá. Bojím sa ze asi nereagujem na gonal

anavianavi
10. apr 2018

@radka159 Ahoj, minuly mesiac som bola ten isty pripad. Mne zvysovali davku az kym som nezareagovala. Aku si mala davku a ako dlho si ju pichala. Denny limit je asi 600ml.

radka159
10. apr 2018

@anavianavi ahoj najprv som mala na týždeň 112.5 a v pondelok zvýšili na 150 a aj si začala reagovať potom? A aj sa zadarilo koľko si mala vajíčok? Ja sa bojím ze zasa budem mat malo minule ivf som mala len 3 a prestali sa vyvijat

vyhuelka
10. apr 2018

@radka159 ahoj a zmenili ti lieky? Lebo je dosť možné keď píšeš že v prvom ivf si nie dobre reagovala... do akého centra chodíš?

mia91
10. apr 2018

Ženy ja už nevládzem . Som po druhom Ket zdal sa úspešný, testy pozitívne všetko krásne až som dosla dnes na kontrolu a verdikt zamlknutý potrat. Zajtra ma čaká kyretaz. Ja som úplne na dne . Ako ste to v takýchto situáciách zvládali? Čo vám pomohlo? A čo má vlastne zajtra čaká ? Ja už na to všetko nemám silu, nervy a asi ani peniaze .... čo som komu urobila ? Prečo tie ženy ktoré si to absolútne nezaslúžia a nevazia detičky majú ??

radka159
10. apr 2018

@vyhuelka nezmenili len zvýšili dávku gonal. Chodím gyn fiv BA

vyhuelka
10. apr 2018

@radka159 a pri prvom ivf si mala tiež teda gonal? Lebo žena keď dobre nereaguje mali mi pri ďalšom ivf cykle zmeniť lieky, asi ti nesadli, takže sa mi to zdá dosť divné

anavianavi
10. apr 2018

@radka159 To nie su velmi vysoke davky, maju sa kam zvysovat. Ja som po zvyseni zareagovala. Gonal je vraj jeden z najlepsich liekov. Uz som pocula nazor, ze zeny co nereaguju na stimulaciu, nemaju kvalitne vajicka. Neviem, co je s nami. Mne tiez vajicka nedozrievaju. Ja som zatial bola len na iui a na ivf planujem ist co najblizsie.

calava
10. apr 2018

@mia91 ahoj, to mi je ľúto.. Mne jedine co v tejto situácii pomáha sa poriadne vyplakat a nedržat emócie v sebe... Treba bojovať ďalej, ak nemáš všetko vyšetrene, doplniť ešte vyšetrenia, mne napr v piatok zistili mutáciu v Gene pre zrazanlivost krvi.. Môže byť aj to príčinou neúspechu

radka159
23. apr 2018

Boli ste po vklade PN?

vyhuelka
23. apr 2018

@radka159 áno ja som bola, a som doteraz keďže mám namáhavú prácu... ale ak máš kancelársku robotu stačí ti pár dní podľa mňa

mia91
23. apr 2018

@radka159 áno aj ja som bola

radka159
30. apr 2018

Je tu niekto po vklade embrya? Ako sa cítite?

radka159
30. apr 2018

@radka159 malý ste taký pocit že dostanete menzes a napriek tomu test bol pozitívny?

radka159
30. apr 2018

Vkladali vám blastcystu alebo len bunku? U chytila sa bunka?

vyhuelka
30. apr 2018

@radka159 pocit na MS je úplne normálny... mala som kŕče ako fras 😉 a my sme vkladali 5dňovú blastu

katka8817
30. apr 2018

@radka159 aj ja som si stým prešla, mala som krátky protokol pichala som gonal 225 + luverisa očividne som veľmi dobre nereagovala, mala som ledva dva folikuli a aj tie mali po OPU nezrelé vajíčka, takže naše IVF neúspešné, ani nedošlo k oplodňovaniu😢

radka159
30. apr 2018

@vyhuelka aj si bola tehu?

vyhuelka
30. apr 2018

@radka159 som tehu, 13tt 😉

radka159
2. máj 2018

Babule chcem sa informovať, ak by nevyšiel tento vklad za koľko sa môže ísť na ďalší ak mám 4 mrazacikov?

skovarik
2. máj 2018

@radka159 hned dalsi cyklus ..na ket mozes kazdy mesiac..drzim ti palce..kedy ides??

radka159
2. máj 2018

@skovarik ja som bola, som teraz 5 deň po vklade a čakám ci sa uchytilo, teraz prvý krát sme mali ešte cerstve

skovarik
2. máj 2018

@radka159 tak držím palce a snaž sa bit v pohode..nesleduj sa a netestuj sa zbytocne skoro..😇🙏🏻👶🏻

radka159
3. máj 2018

@skovarik ďakujem pekne dúfam ze sa uchyti🙏🙏❤️👶ale mam také pobolievanie a pocit ako by som to mala dostat

skovarik
3. máj 2018

@radka159 ja som tie pocity mala tiez po et az bolestive miestami a po ket to bolo slabsie..ked si po odbere vajicok je normalne aby ta brucho pobolievalo a pichalo ta kade tade vsak vsetko to tam pracovalo naplno z hormonov a potom ten odber tiez urobi svoje..

ingelika78
3. máj 2018

@radka159 ahoj ano ja napriklad mala som krce skoro cely cas, a test bol pozitivny dnes som to mala potvrdene aj z krvi 🙂

radka159
3. máj 2018

@ingelika78 gratulujem, dúfam ze to bude aj môj pripad

ingelika78
3. máj 2018

@radka159 Dakujem, urcite bude tiez, drzim palce!