Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
Ahoj baby, stalo sa už niekomu z vás že ste zle alebo pomaly reagovali na stimuláciu?dnes som 7 deň stimulácie dlhý protokol, a dnes mi doktor povedal na Sone že som nou musia pomaly, a keď som si volala na výsledky tak mi gonal dávku zvýšili a sestrička povedala ze aby som si gonal priniesla aby sa pozreli ci mi dávka v pere gonal klesá. Bojím sa ze asi nereagujem na gonal
@radka159 Ahoj, minuly mesiac som bola ten isty pripad. Mne zvysovali davku az kym som nezareagovala. Aku si mala davku a ako dlho si ju pichala. Denny limit je asi 600ml.
@anavianavi ahoj najprv som mala na týždeň 112.5 a v pondelok zvýšili na 150 a aj si začala reagovať potom? A aj sa zadarilo koľko si mala vajíčok? Ja sa bojím ze zasa budem mat malo minule ivf som mala len 3 a prestali sa vyvijat
Ženy ja už nevládzem . Som po druhom Ket zdal sa úspešný, testy pozitívne všetko krásne až som dosla dnes na kontrolu a verdikt zamlknutý potrat. Zajtra ma čaká kyretaz. Ja som úplne na dne . Ako ste to v takýchto situáciách zvládali? Čo vám pomohlo? A čo má vlastne zajtra čaká ? Ja už na to všetko nemám silu, nervy a asi ani peniaze .... čo som komu urobila ? Prečo tie ženy ktoré si to absolútne nezaslúžia a nevazia detičky majú ??
@radka159 To nie su velmi vysoke davky, maju sa kam zvysovat. Ja som po zvyseni zareagovala. Gonal je vraj jeden z najlepsich liekov. Uz som pocula nazor, ze zeny co nereaguju na stimulaciu, nemaju kvalitne vajicka. Neviem, co je s nami. Mne tiez vajicka nedozrievaju. Ja som zatial bola len na iui a na ivf planujem ist co najblizsie.
@mia91 ahoj, to mi je ľúto.. Mne jedine co v tejto situácii pomáha sa poriadne vyplakat a nedržat emócie v sebe... Treba bojovať ďalej, ak nemáš všetko vyšetrene, doplniť ešte vyšetrenia, mne napr v piatok zistili mutáciu v Gene pre zrazanlivost krvi.. Môže byť aj to príčinou neúspechu
Boli ste po vklade PN?
Je tu niekto po vklade embrya? Ako sa cítite?
Vkladali vám blastcystu alebo len bunku? U chytila sa bunka?
Babule chcem sa informovať, ak by nevyšiel tento vklad za koľko sa môže ísť na ďalší ak mám 4 mrazacikov?
@radka159 ahoj ano ja napriklad mala som krce skoro cely cas, a test bol pozitivny dnes som to mala potvrdene aj z krvi 🙂
@ingelika78 gratulujem, dúfam ze to bude aj môj pripad
@radka159 Dakujem, urcite bude tiez, drzim palce!

@radka159 mne 3 dni