Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
Ahoj. Tak čo? vklad prebehol ok?
@zuzgas001 Ahoj. Ako si na tom? Ja mám zajtra asi poslednú kontrolu... u mna zatial všetko ok.
@zuzicek88 Ahoj. Tak čo? vklad prebehol ok?
@mistymay33 Ano jupiii fazulka je v brusku stvorbunkova,ze sa krasne vyvija
@zuzicek88 gratulujem!!!! Velmi držím palce nech vsetko dobre dopadne a o 9 mesiacov držíš na rukach vytuzene babo 🙂
@mistymay33 dakujem krasne,uvidime o desat dni,ale verim ze sa to uz podarilo
@zuzicek88 urcite sa podarilo! Chcem sa ta este opytat ci si po odbere zostala PN alebo chodis do prace? Ja mam dost narocnu pracu a chcela by som zostat doma ale neviem ako mam postupovat ze ci mam vôbec narok zostat doma. Nevies poradit?
Prosim vas baby neviete poradit ci mozem po odbere zostat doma na PN ? A kto mi vypise PNku?
@mistymay33 PN ti moze vypisat iba obvodny a si myslim,ze ked je normalny,tak vypise,aj ja som sa mojho pytala,ze keby so potrebovala,ci by ma vypisal,povedal,ze samozrejme
@mistymay33 na PN ta moze bud tvoj gynekolog vypisat bud obvodny.
drzim ti palce , vlastne nám vsetkym co cakame na krvne testy. musime mysliet pozitivne 😉
@mistymay33 ja už mám po odbere a som na PN, vypísal mi ju moj gyn. a nechal ma doma až do krv. testu
@1pata Super! A Aký bol odber? Dalo sa zvládnuť? Kolko si mala vajíčok? Kedy budeš mať vklad? Dávala si si aj embryoskop? a Predlženú kultuváciu? Asi som dala veľla otázok, čo? Ale veľmi ma to zaujíma 🙂
to nevadí, len sa pýtaj 🙂 Pre mna to bolo velmi stresujuce, včera velke bolesti dnes je to už lepšie. Mala som 9 vajíčok a z toho sa 5 oplodnili a v sobotu mám vklad. Dala som si len predlženu kult. Prístroj nie, bola so mnou jedna baba, ta už išla 3 x , mala aj prístro pri druhom um. a nič. Je to teda moj názor, ale pre mna su za ten prístroj vyhodené peniaze. A ty ako? kedy odber?
@1pata ahoj. Tak ja zajtra večer o 22 hod picham pregnyl a v piatok rano mam ist na odber. Mam strach z toho vsetkeho lebo neviem do coho idem a co ma caka. Kedy sa ma budu pytat ci chcem embryoskop a tak?
@mistymay33 neboj sa, nie je to nic hrozne. aj ja som bola vystrasena a nakoniec som to celkom dobre zvladla 🙂
mna sa pytali tesne pred vkladom, ale mozno kazde CAR ma to inak, kde chodis?
@mistymay33 než som odchadzala po odbere domov príde za tebou embrioložka a bude ta informovat kolko si mala vajíčok a da ti dotaznik, kde pooznačuješ čo chceš. Zamrazenie tuším chcela hned vediet. Všetko ti vysvetlí bola velmi milá. A neboj zvladneš to 🙂 len ja všetko , velmi tažko prežívam ☹
@1pata Ďakujem baby za info 🙂 Ja už stresujem dva dni dopredu ☹ A ešte jedna otázka - možno trošku mimo. Povedali mi že mam zobrať nočnú košelu, može byť aj pyžamo, alebo musí byť špeciálne kvôli niečomu nočná košela?
@nelka79 Dakujem za info. Ja chodím do GF a v piatok idem na odber, tak stresujem 🙂 Mám veľký rešpekt pred narkozou. V živote som ju ešte nemala, tak sa bojím...
@mistymay33 ahoj, to sme na tom podobne... ja mam tiez velky respekt pred narkozou... aj ked poznam plno bab co na tom boli a hovorili, ze to bolo v pohode... 🙂 vraj to je len par minut... Inak, robia sa predtym aj predoperacne vysetrenia, ci netreba? @1pata diky
@mistymay33 tak ta chapem, ked je to tvoje prve, ja uz mam pár zasebou, ale pri odbere to trva asi 5 min.
drzim ti palce , urcite to zvladnes!
@lina129 ahoj. Ja som v GF a tam musim mat pred operačné vysetrenie. Dokonca aj partner musel ist k svojmu vseobecnemu lekarovi na krvné testy.
@nelka79 Dakujem. Urcite to zvladnem, verim si. Kvôli miminku urobím všetko na svete.
@mistymay33 klasika pyžamo, ale nie nohavicove, v tom tvojom pyžame ta aj uspia
@mistymay33 ahoj tak ja idem na odber vajicok uz zajtra tiez som na tom ako ty riadny strach hlavne z narkozy ale snazim sa na tom nemysliet a nestresovat takze myslim pozitivne a tesim sa 🙂 🙂 zajtra napisem ako to cele vyzeralo a dopadlo takze zienky hlavyy hore a usmev na tvary 😀 😀

@mistymay33 zvladla som to super,trosku som sa bala,ale nic mi nebolo po narkoze,akurat mi bolo strasne luto,ze som mala iba jedno jedine vajicko ja jedina a bolo nas tam 5 a potom zasa strach,ze ci sa vobec oplodni..