icon

Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?

zuzicek88
3. feb 2015

umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?

zuzicka1412
2. feb 2016

@lenus7 pevne verim,ze to stalo zato...teraz kedy budes vediet vysledok??

lenus7
2. feb 2016

@zuzicka1412 10.2 idem k svojej gynekologičke na krv a keď budem vedieť výsledok tak mám volať do centra a podľa výsledku mi povedia čo ďalej 😉 aj ja verím že to stalo za to.

zuzicka1412
2. feb 2016

@lenus7 silno držím palčeky...ja sa už neviem dočkať,že kedy to všetko začne...ešte mám čas do 18.2.

lenus7
2. feb 2016

@zuzicka1412 neboj ani sa nenazdaš a budeš v tom aj ja ti držím palce 😉

zuzicka1412
2. feb 2016

@lenus7 ďakujem si zlatá..

pinky81
2. feb 2016

@maculicek1977 Ahoj, blíži sa to veľmi.Zajtra budeme múdrejšie.Stimulovala som s Dipherelynom, Menopur a Provera. Mala som 16 vajíčok, z toho sme si dali oplodniť 10 s metodou ICSI. 6 veľmi pekne sa vyvíja, pevne verím že do zajtra nám zostanú a narastú, zosilnia . Keď pôjde všetko podľa plánu, tak domov už cestujeme traja.

pinky81
2. feb 2016

@zuzicka1412 Už je to za dverami...🙂))

zuzicka1412
2. feb 2016

@pinky81 veľmi sa s tebou teším,možno pôjdete domov štyria 😃

janulka232
2. feb 2016

@pinky81 silno držim palčeky nech nas potešiš dobrou spravou.Ale určite to vyjde 😉

lilienkalilina
2. feb 2016

@pinky81 ahoj,zajtra uz ideme.brucho ako po odbere,?mna to este stale pobolieva,a so m strasne nafuknuta

farebnymotylik
2. feb 2016

@1veverica veru, zajtra idem na UZV a koncom tyzdna na odber 🙂 rozmyslame nad PK, ale snad nam lekar poradi, co je lepsie... osobne by som do toho asi sla... a ty?

pinky81
2. feb 2016

@lilienkalilina Veru zajtra máme veľký deň,nech všetko dopadne tak, ako má byť......len najlepšie...🙂))

marcimarcinka
2. feb 2016

@maculicek1977 drzim palce a do ktoreho centra chodis? Ja do Iscaru a mam 38 rokov. Od minuleho piatka viem, ze mi to schvalili od poistovne a cakam na nich kedy sa ozvu. Kedze sa neozvali cyklus mi uz zacal aj skoncil, takze az na ten dalsi. Zvlolili ti kratky ci dlhy protokol?

matka1606
2. feb 2016

Ahojte dievcata. Som tu novacik a chcem vam popriat vela STASTIA.!!! Po 3 rokoch snazenia a dvoch neuspesnych IUI sme sa rozhodli ist vypisat papiere pre poistovnu. 🙂 Tak uz len cakat a dufat ze dnesny datum 2.2 o druhej nam prinesie stasticko 🙂 a cakat na telefonat ze mame to schvalene.

lilienkalilina
2. feb 2016

@pinky81 drzim palce.nech to dopadne dobre 🙂

zuzicka1412
2. feb 2016

@matka1606 držím palčeky...

gwendolyn
2. feb 2016

Ahojte dievčatá, chcem sa spýtať, tie čo už stimulujete, aký ste mali/máte menzes? Mne normálne nabehol ale ako som začala stimulovať tak od 3DC to prešlo len do špinenia postupne až skončil na 8DC a dnes mam 10DC a sa mi znova spustilo krvácanie, tak teraz neviem, či je dačo zle a volať zajtra do CARu alebo už vydržať do štvrtku keď mam isť na kontrolu. Dakujem 🙂

janulka232
2. feb 2016

@matka1606 vitam Ta medzi nami.A vela štastia nech čim skor schvalia žiadost a potom sa tešit že už možeš ist do toho a dotiahnut to až do štastneho konca

1veverica
3. feb 2016

@gwendolyn ahoj, ja som mala normalny a mas dlhy ci kratky protokol?

1veverica
3. feb 2016

@matka1606 drzim prsty 😉

1veverica
3. feb 2016

@farebnymotylik praveze ja som rozmyslala ze PK nie, ze ta maternica je predsa len vhodnejsia pre to babatko, ale tak co som citala vacsinou to baby mali, a ze to aj embryologicka niekomu poradi a niekomu nie ☹

gwendolyn
3. feb 2016

@1veverica mam dlhy protokol, diphereline, gonal, luveris (ten som si začala pichať včera, ale nema vo vedľajšich učinkoch napisane nič take čo by nemali aj tie ostatné)... neviem či to tie hormony tak zblbnu telo alebo čim to je...

1veverica
3. feb 2016

@gwendolyn tak vies ze ano, hormony nikdy nie su dobre, mna napriklad velmi hlava bolela, prve tri dni uplne neznesitelne, ked som sa pytala v centre, tak mi povedali, ze to je tym, a ze ine mozu este horsie posobit, takze bud vydrzat, alebo hold smola ☹ . Ale potom sa to uz nejako ustalilo, da sa to vydrzat. Musime si my zeny dost vytrpiet pre dietatko, co uz 😉

farebnymotylik
3. feb 2016

Baby v piatok mam odber 🙂 uz sa tesiiim 🙂 drzte palceky 😉

janulka232
3. feb 2016

@farebnymotylik jasne,že budeme držat silno palčeky a mysliet na Teba 😉 .Nech všetko dobre dopadne

farebnymotylik
3. feb 2016

@janulka232 dakujem 🙂 ani tomu neverim 🙂 konecne si uz nemusim pichat injekcie 🙂 jupííí 🙂 uz aby len vsetko dobre dopadlo 🙂

janulka232
3. feb 2016

@farebnymotylik určite všetko dobre dopadne.Ja neberiem žiadne injekcie iba lieky 🙂 .Ani pri prvom IVF som nebrala a ani pri druhom čo ma čaka

gwendolyn
3. feb 2016

@1veverica ako to krvacanie neboli len mi je to cudne ze napriek tym injekciam krvacam, tak som nervozna ci mi to nestopnu kvoli tomu.

pinky81
3. feb 2016

A už mám za sebou, teraz vydržať tých 14 dní. Ale pevne verím, že nám to vyjde na prvýkrát. Držím palce aj vám všetkým....🙂))

zuzicka1412
3. feb 2016

@pinky81,myslim na Teba a verím že všetko dobre dopadne...