Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@mata3112 ahoj ja som zaplatila Menopur 4 balenia 250 EUR, Lutinus 1 balenie 28 EUR, Cetrotide 1 balenie 36,60 EUR, Pregnyl 15 EUR. a koordinátorke v CAR 30 EUR za konzultáciu. A ty už vieš čo budeš brať? Aké máš ty? pa
@maculicek1977 ahoj ja zatiaľ neviem az v marci budem volat
@maculicek1977 v tvojom Car sa aj za konzultacie plati???? Toto je uz sila :(
@maculicek1977 a do akeho centra chodis ked si platila aj za konzultaciu?
kočky a chcem sa vás opýtať čo bude na tejto konzultácii k ivf? predpíšu mi lieky a tak?
Ahojte. Aj ja idem na to na dalsiu ms, ak bude vsetko v poriadku. Ale idem na soft.
@mata3112 ahoj ja chodím Iscare MT, ty si sa to neplatila? Aj mne sa to zdalo čudné?30 EUR za polhodinu 🙂, a čo ostatné baby platíte to, alebo ste platili 30 EUR poplatok koordinátorke za pohovor pred IVF - vysvetlila injekcie, dala recepty atď....
@kvitku no kvítku predstav si ja som tiež nechcela veriť svojim ušiam.....áno 30 EUR som musela zaplatiť koordinátorke, teda na recepcii za 30 min, že mi všetko vysvetlila....to je sila, že.....ja tiež no comment.....
@maculicek1977 tak my,ked sme začinali naše prve IVF v iscarre v Martine v oktobri ,tak vtedy sme platili iba 20eur za spermiogram,ale ceny už išli hore,ked som pozerala tak aj spermiogram išiel hore z 20eur na 30eur a tie ostane veci sme platili až po našom neuspešnom IVF.Je to hrozne ako na nas zarabaju a daju si uplne všetko spoplatnit
@janulka232 presne veru hrozne......fakt no comment.......a ako sa máš?
@maculicek1977 tak mam sa v pohode.Už som začala brat lieky norethisteron,len vy budete mat všetky už asi davno už potom,kedže ja mam teraz dost dlhu liečbu,kym pojdem druhy krat na IVF.Ale chcela by som to mat už za sebou,lebo potom človek mysli,len na to či to druhy krat vynde.Takže ty už tiež začinaš s injekciami a kedy ideš na to?
@maculicek1977 ahoj ja ešte neviem lebo ešte len budem volať idem gf do hlavy
@maculicek1977 oprava do blavy
Baby a este aj za pohovor s embryologickou budete platit 30eur.
ja planujem ist v marci na ivf, idete niekto tiez?
@vevericka13 ahoj ja len v marci idem volať od poistovne to mam schvalene
@vevericka13 ja som myslela, ze tiez mi to tak vyjde, aj schvalenie ziadosti by malo byt v marci, ale uz tyzden mi meska mrcha, tak som z toho nervozna, ze sa mi to vsetko oddiali ☹
@eve26 a čo,ked už čakaš babätko,ked už tyžden Ti meška 😉 .Bolo by to super,ked už by si nemusela take niečo riešit 🙂
@janulka232 bolo by to super, ale nejako tomu neverim...snazime sa uz dost dlho, tak to by musel byt naozaj zazrak 🙂 skusala som v tyzdni aj cervene vinko, ale nic z toho 😀
@eve26 ale nevieš,že zazraky sa deju 😉.Tak držim palce aby už mrcha prišla až o 9mesiacov 🙂
@janulka232 mas pravdu, deju sa 😉 dakujem 🙂 uvidim, co prinesu nasledujuce dni, aj ked je pravda, ze idealne by bolo tych 9 mesiacov 🙂
@eve26 a nie si tehotna 🙂
@vevericka13 rada by som bola, ale naozaj neviem 😉
@eve26 ahoj a ešte si si nerobila test?ja by som to nevydržala

v pondelok ideme na konzultaciu, tak pocitam, ze od buduceho cyklu sa uz ide na to 🙂