Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@janaplt ja zaciatkom ak budem moct, v stredu idem na konzultaciu
@vevericka13 .. drzim palce pri vklade, potom uz len dlhocizne cakanie ...
Čaute baby,na posledný KET som bola pred štyrmi rokmi,tak si to moc nepamätám. Ako sa rieši výpočet vkladu? Akože ovula+päť dní,keď mám blastocysty? Alebo pri KETe im to je už relatívne jedno?
@janulka232 neboj sa bude to dobre verím že nám to vyjde tentoraz
@kaciatko1104 určite nam to vyjde a musi a hotovo 🙂 ,len potom daj vediet ako si dopadla,lebo nejak si sa stratila 😉
ahojte zacinam kratky protokol a doktorka mi dala na vyber bud klasicku metodu alebo ISCI....a ja fakt neviem co si mam vybrat.muz ma dobry spermiogram tak preto je moznost aj klasiky ale ja uz mam 35r.
ahojte, na ktorý deň sa chodi na odber vajičok od zaciatku stimulácie?
1veverica Ahoj držím palce nech ti to dobre dopadne..už máš asi po vklade.
@janulka232 hej stratila veď čo sme si písali my staré tak ani jedna sa neozyvala len nové baby tu boli tak som sem aj prestala chodiť 😊
@vevericka13 az dnes som kupila test, kedze mrcha neprisla a nevydrzala som to a hned si ho aj urobila, zostala som v soku, lebo som na nom objavila dve silne kolajnice // 🙂 rano si urobim este aj ten druhy, ale nejako tomu nemozem uverit, kedze mam pco a ani partnerove spermie nie su najlepsie
@eve26 gratulujem 😃😃
@zuzicka1412 dakujem, ale radsej sa zatial netesim 😉
@eve26 vidíš,že zázraky sa dejú
@zuzicka1412 vyzera to tak, ze ano 🙂
@hennka2 AHOJ HENI, ZAJTRA TI DRŽÍM VEĽMI PALČEKY, MYSLÍM NA TEBA NECH SA PODARÍ!!!!!! MUSÍ SA!!!!!!
@lili12345 ahoj a čím stimuluješ, keď máš krátky protokol. Ja idem na to 01.04 krátky protokol a mám už doma Menopur, Cetrotide, Lutinus, Pregnyl záver. Neboj 35r je ešte ok, ja 38 preč . Držím palčeky, už si si pichla prvú "včeličku".
@maculicek1977 tak sko citam...mame toho vela spolocneho ;-P
@haannka áno 🙂 aspoň malé povzbudenie, že má niekto rovnakú starosť ako ja.

@1veverica držím prsty drž sa 😵