icon

Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?

zuzicek88
3. feb 2015

umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?

1veverica
7. mar 2016

@eve26 aha, cize podla toho, asi su na to nejake tabulecky, ako sa ti dari, mas uz nejake priznaky? mna od vcera tak hlava boli, dnes je to sice trosku lepsie ale boli, juj az hroza ☹

eve26
7. mar 2016

@1veverica veru mam, uz take dva tyzdne, jeden den je lepsie, na druhy horsie, unava, nechutenstvo alebo zjem, co vidim, najnovsie si musim este pred spanim nieco zjest, lebo prave vtedy zacinam byt hladna, castejsie chodim na wc-ko a chut na sex ziadna😉 ale to je prvy trimester 😉

1veverica
7. mar 2016

@eve26 mna zas od vcera tak hlava boli, dnes sa mi tak toci, ze az, brr hnusne to je, vcera som zjedla dva krajce chleba nic viac do mna neslo, aj to ten druhy len na silu som vtisla

eve26
7. mar 2016

@1veverica aj mna sem tam pobolieva hlava, vtedy mi zaberie turecka kava, kedze nechcem do seba nic pchat a minuly tyzden som mala taky, ze som skoro nic nezjedla, naberacku polievky som do seba tlacila pol hodinu, este aj to mi bolo zle

1veverica
7. mar 2016

@eve26 som si fakt myslela ze toto ma obide, dnes som tiez jak na vode, akoze nie zaludok, ale tak cele telo, tak o nicom sa citim, hlava sa mi toci, ale tak aj take zle pocasie je, joj nech toto uz skonci

lubica28
7. mar 2016

@evelka81 ja som Estrimax nebrala,tak neviem.mne bohuzial ostalo iba jedno embryjko.takze som na vyber moc nemala a vlozili mi ho a uspesne 😄uz mame za sebou 6tyzden 😄

1veverica
7. mar 2016

@lubica28 uz si bola aj na sono?

eve26
7. mar 2016

@1veverica asi tak, uz aby to bolo za nami, lebo ja sa citim totalne nemozna ☹ ale zvladli to ine, musime aj my 🙂

1veverica
7. mar 2016

@eve26 to je pravda, a stale musis pit, vela vody? mne uz normalne aj chutit prestala ☹

eve26
7. mar 2016

@1veverica ja som sa aj predtym snazila pit do 3l, lebo som 4 - 5x do tyzdna cvicila a teraz taky utlm, uz 3 tyzdne bez sportu ☹ a dovtedy len cistu vodu a caje a teraz, ked idem na nakup, tak cola alebo fanta, takyto hnus do seba davam ☹

1veverica
7. mar 2016

@eve26 to fakt? tak ja teraz len velmi jemne ochutene, som si minule naliala fantu, tak som nemohla dopit, ma tak palila zaha, a dzus ani nehovorim, niekedy v pohode, teraz hruza, tak sa snazim tu vodu, ale vravim, normalne mi uz ani nechuti, dole krkom mi uz nechce ist, sa snazim ze menit, ze mineralka, cista voda, nejaky caj, ale je to normalne az trapenie. A teraz necvicis vobec? ja som citala ze sa v tehotenstve moze, iste druhy sportu

eve26
7. mar 2016

@1veverica veru ano, sama sebe sa cudujem, ale co uz, inak na zahu som zabudla, aj u mna je teraz castejsie, ale svokra mi poradila mlieko a pomaha to 🙂 ja som cvicila jumping a jogu a nerada by dom riskovala, ale hadam, ked bude krajsie, tak bicykel vytiahnem a skusim nieco este vygooglit, lebo bez pohybu sa zblaznim

1veverica
7. mar 2016

@eve26 joga sa vraj moze, to som citala, ked samozrejme povies cvicitelke ze cakas 🙂 ja som slapala na stacionarnom bickosi predtym, ale teraz zatial tiez iba sedim, lezim, oddychujem, musim sa dr. v pondelok opytat ci mozem, niektore baby pisali, ze moc toto neodporucaju, ze sa namaha materanica, a tiez nechcem si ublizit. Ale tak ja osobne aj z vody priberam, takze musim nieco vymysliet, bo ma urve, a prechadzky v tomto pocasi, tiez nie su bohvieco ☹

eve26
7. mar 2016

@1veverica nasa sa na joge vzdy pyta, ci niektora nie je tehotna, ale ja zase nechcem ostatnym kazit hodinu tym, ze bude zamerana len na mna 😉 ja mam stacionarny ako ticheho sluhu 😀 vonku je to lepsie, cerstvy vzduch hlavne, inak ked som bola u dr. a po vysetreni som schadzala dolu, tak mi povedala, aby som nezatazovala brusne svalstvo...tak tiez mudim pozistovat, co mozem a co nie 🙂 a mne na priberanie staci len pozriet sa na jedlo 😀

1veverica
7. mar 2016

@eve26 ja som bola na airobiku, a tam tiez baba povedala ze je tehotna, a vobec sa hodina nezmenila, len jej povedala, ze teraz toto ty necvic, a namiesto toho cvic toto, mozno aj na joge je to tak isto 🙂 ked nieco zistis, tak daj vediet, aj mna zaujima co mozme a co nie, viem ze plavaren ano, ale ked u nas je tak studena voda, to tiez nie je najlepsie

eve26
7. mar 2016

@1veverica skusim cez kamosku zistit ako s tou jogou a ostatne az neskor, ja by som tiez aj na plavaren isla, ale mam strach, aby som tam nieco nechytila

1veverica
7. mar 2016

@eve26 to je pravda, najlepsie je v tomto pripade more, ale zas kto by sa tam teraz trepal. A kys.listovu jes? ja neviem ci si kupit nejake tablety, ja radsej prirodne do seba pcham, zeleninky, a tak

lili12345
7. mar 2016

Ahojte zostali mi lieky,ak niektira potrebujete napiste mi do spravy ☺

Menopur 75IU - 2 balenia po 10ks
Diphereline 0,1mg - 1 balenie po 7ks

eve26
7. mar 2016

@1veverica a navyse nikde teraz nie je bezpecne ☹ ja som zacala kyselinu listovu 400, ale po potvrdeni tehotenstva mi dr. nakazala do konca 3.mesiaca femibion 800 a predpisala aj duphaston, tak toto a nech to uz doberiem, lebo tiez som zastanca prirodneho 🙂

janulka232
7. mar 2016

@1veverica dakujem tak budem musiet to zmenit a na silu pit ☹

1veverica
7. mar 2016

@eve26 aha, tak to radsej pockam do pondelka, co mi ta moja dr povie 🙂

1veverica
7. mar 2016

@janulka232 no zial urcite ano, vela pit odporucaju, ja ti verim ani do mna uz nejde 🙂

eve26
7. mar 2016

@1veverica ale asi ti tiez odporuci tu kyselinu, je to kvoli tym razstepom a na zdravy vyvin babatka 🙂

1veverica
7. mar 2016

@eve26 myslis ze prirodne spenat, salat,a take to nestacia?

eve26
7. mar 2016

@1veverica mozno by aj stacilo, kamaratka pred styrmi rokmi, ked bola druhy raz tehotna, o kyseline listovej nic nepocula 😉

nisa_666
7. mar 2016

ahojte baby, dnes som 11dc a chcela som nativ ket bez liekov a sliznica 4,7mm. nič moc. kontrola zas vo štvrtok. chcela by som sa spýtať, koľko ste mali výšku sliznice?? napr ako ja 11dc alebo v den vkladu alebo poslednu kontrolu pred vkladom? dakujem

sfera
7. mar 2016

Ja viem len 16.DC 10 mm

lubica28
7. mar 2016

@1veverica jasnacka,robili mi sono este v centre.to som bola v 5tyzdni.no a zajtra uz idem k svojmu gynekologovi na sono.

1veverica
8. mar 2016

@lubica28 no tak to uz je potom uplne iste, gratulujem 🙂

1veverica
8. mar 2016

@eve26 som sa pytala vcera v lekarni, tak mi vraveli, ze uplne najlepsie by bolo prirodne, ale to denne dost vela potrebujes, akoze skoro 300g spenatu, tak len odporucaju doplnky, ale cerstve urcite lepsie. Tak budem musiet asi dokupit, mam doma este nosifol, co som predty pouzivala, tak najprv zlikvidujem tieto zasoby 😉