Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@eve26 to fakt? tak ja teraz len velmi jemne ochutene, som si minule naliala fantu, tak som nemohla dopit, ma tak palila zaha, a dzus ani nehovorim, niekedy v pohode, teraz hruza, tak sa snazim tu vodu, ale vravim, normalne mi uz ani nechuti, dole krkom mi uz nechce ist, sa snazim ze menit, ze mineralka, cista voda, nejaky caj, ale je to normalne az trapenie. A teraz necvicis vobec? ja som citala ze sa v tehotenstve moze, iste druhy sportu
@1veverica veru ano, sama sebe sa cudujem, ale co uz, inak na zahu som zabudla, aj u mna je teraz castejsie, ale svokra mi poradila mlieko a pomaha to 🙂 ja som cvicila jumping a jogu a nerada by dom riskovala, ale hadam, ked bude krajsie, tak bicykel vytiahnem a skusim nieco este vygooglit, lebo bez pohybu sa zblaznim
@eve26 joga sa vraj moze, to som citala, ked samozrejme povies cvicitelke ze cakas 🙂 ja som slapala na stacionarnom bickosi predtym, ale teraz zatial tiez iba sedim, lezim, oddychujem, musim sa dr. v pondelok opytat ci mozem, niektore baby pisali, ze moc toto neodporucaju, ze sa namaha materanica, a tiez nechcem si ublizit. Ale tak ja osobne aj z vody priberam, takze musim nieco vymysliet, bo ma urve, a prechadzky v tomto pocasi, tiez nie su bohvieco ☹
@1veverica nasa sa na joge vzdy pyta, ci niektora nie je tehotna, ale ja zase nechcem ostatnym kazit hodinu tym, ze bude zamerana len na mna 😉 ja mam stacionarny ako ticheho sluhu 😀 vonku je to lepsie, cerstvy vzduch hlavne, inak ked som bola u dr. a po vysetreni som schadzala dolu, tak mi povedala, aby som nezatazovala brusne svalstvo...tak tiez mudim pozistovat, co mozem a co nie 🙂 a mne na priberanie staci len pozriet sa na jedlo 😀
@eve26 ja som bola na airobiku, a tam tiez baba povedala ze je tehotna, a vobec sa hodina nezmenila, len jej povedala, ze teraz toto ty necvic, a namiesto toho cvic toto, mozno aj na joge je to tak isto 🙂 ked nieco zistis, tak daj vediet, aj mna zaujima co mozme a co nie, viem ze plavaren ano, ale ked u nas je tak studena voda, to tiez nie je najlepsie
Ahojte zostali mi lieky,ak niektira potrebujete napiste mi do spravy ☺
Menopur 75IU - 2 balenia po 10ks
Diphereline 0,1mg - 1 balenie po 7ks
@1veverica dakujem tak budem musiet to zmenit a na silu pit ☹
@janulka232 no zial urcite ano, vela pit odporucaju, ja ti verim ani do mna uz nejde 🙂
ahojte baby, dnes som 11dc a chcela som nativ ket bez liekov a sliznica 4,7mm. nič moc. kontrola zas vo štvrtok. chcela by som sa spýtať, koľko ste mali výšku sliznice?? napr ako ja 11dc alebo v den vkladu alebo poslednu kontrolu pred vkladom? dakujem
Ja viem len 16.DC 10 mm
@eve26 som sa pytala vcera v lekarni, tak mi vraveli, ze uplne najlepsie by bolo prirodne, ale to denne dost vela potrebujes, akoze skoro 300g spenatu, tak len odporucaju doplnky, ale cerstve urcite lepsie. Tak budem musiet asi dokupit, mam doma este nosifol, co som predty pouzivala, tak najprv zlikvidujem tieto zasoby 😉

@eve26 aha, cize podla toho, asi su na to nejake tabulecky, ako sa ti dari, mas uz nejake priznaky? mna od vcera tak hlava boli, dnes je to sice trosku lepsie ale boli, juj az hroza ☹