Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
Ahojte babulky, prosim vas beriem od 28 DC Diphereline. Dnes mi mala dojst MS no zatial nic. Stalo sa niektorej z vas ze pri diphereline meskala ms?
ahojte zienky tak uz mam pripravene injekcie na stimulaciu mala by som zacat 1.4. najde sa niektora s rovnakym planom 🙂
@petkazh cauko...ja si idem pre injekcie teraz a mala by som zacat tiez 1.4
@janula2003 super tak sa mozme navzajom informovat a podporovat 🙂
@petkazh super, urcite...uz nech zacneme 😉
ahojte ja stimulujem od stredy soft v utorok prva kontrola
Ahojte, ja už stimulujem vyše týždňa od zajtra pichám ďalšiu injekciu, cca o 10 dní budem mať odber 🙂
@janula2003
@petkazh ahojte baby.... aj ja asi 1.4 zacinam.... este neviem sice naisto,vo stvrtok som mala po softe punkciu ale bohuzial nebolo zrele vajko :( idem stimulovat orgalutranom a merional.... vy?
@katka17044 ahoj aj ja mam za sebou soft...kontrolu som mala v stredu a v piatok hned odber....v pondelok mam prenos, mame 2 embryjka.
@haannka jej tak drzim palce a kontrolu si mala na ktory den?
@katka17044 12.dc som mala kontrolu, 14.dc odber...aj ja tebe velmi drzim palce
Ahojte 🙂 stimulujem od utorka, v piatok bola prva kontrola, v utorok ma caka druha 🙂 kratky protokol....vsetkym drzim palceky🙂
Ahojte aj ja sa asi pridavam - v piatok ma caka kontrola pred 2.pokusom ivf,prvy nevysiel ☹ neviem co ma caka...je tu niekto medzi Vami na tom podobne? Zisla by sa mi dobra podpora 🙂
@janula2003 ja som v reprogenesis... bola som v heliose v martine ale odisli sme odtial.... a my ideme asi ako samoplatci.... ked to dovtedy neschvali poistovna... ja mam schvalenu ziadost na slovensku ale nechcem to na slovensku podstupit takze musim podat nanovo 🙂 a ty ktore centrum?
@zus_ke ja som v gyn-five a zatial vsetko v poradecku, citala som predtym vela recenzii asi na vsetky mozne centra a rozhodla som sa ist tam (rozhodli skusenosti mojich znamych)...tak dufam, ze to bude v pohode...isli ste do brna nakoniec?
@janula2003 ano ano brno vyhralo ;) a maximalna spokojnost.... podla mna centrum treba menit az ked tebe konkretne nieco nevyhovuje.... lebo len pocuvat ostatnych a podla toho sa riadit je blbost.... preto sme zmenili az ked sme neboli spokojny 🙂 a teda 1.4 ides na to? 🙂
@zus_ke urcite mas pravdu :D zatial som spokojna a tak neriesim, uvidim ako to pojde dalej...bud tyzden idem na konzultaciu o nastaveny stimulky a zatial to vyzera na prveho, mozno den skorej, uvidim...sestrina svagrina to ma za sebou a s pozitivnym vysledkom, tak som sa s nou rozprava ako to vsetko prebieha, takze dufam, ze to pojde dobre...rada viem dopredu co ma bude cakat, kontroly, predoperacne a take veci...tym, ze to drzime v utajeni, je to o nieco tazsie, ale verim, ze potom to bude ovela vacsie prekvapenie.....
@janula2003 dame to urcite! kazda jedna z nas... len niekto si musi viac vytrpiet :( napiis potom ako si dopadla kedy a cim zacinas stimulovat ;)
@tanicta305 ahoj mna to isté čaká ale až v mají. Tiež nám to prvý krát nevyšlo

@eve26 vies ze aj ja, sice v tejto dobe aj jedno je dost, ale tak potesim sa aj dvom 🙂