Kto podstupuje ET alebo KET v auguste 2024?
Ahojte dievčatá. Kto postupuje tento mesiac ET KET poďme pokecať? Mňa čaká prvý ET ak to poker všetko dobré nabudúcu stredu
@bublinka8603 no kázali mi prísť na 10 deň a potom na 14, lenže bude zajtra sviatok,tak idem v piatok, dám vedieť a držím palce
@alenka1609 držím palce
@zuzka2662021 ďakujem 😊
@bublinka8603 Kedy si si tie testy robila?? Všetky dnes alebo ako?? Ja budem zajtra 9DPT a normálne ma to už ťahá urobiť si ráno test 😛 hoci viem, že je to viac menej zbytočné... Za posledné dva vklady som mala veľa krásnych pozitívnych testov a nakoniec nič z toho nebolo 😒 tak snáď vydržím a ráno odolám pokušeniu.. 😛 držím ti palce, nech čiarka pekne tmavne 🙏
@markara Ahoj. Ako pokračuješ?? Testovala si ešte?? A ako sa cítiš??
Michaela1905 ahoj včera ráno som si robila to bol 9 deň, ale skúšala som aj teraz ráno a ledva je tam niaky duch tak ja fakt už neviem 🤷🏼♀️ toto je môj prvý vklad
@bublinka8603 A aké testy používaš?
@michaela1905 mama testy 🤷🏼♀️ty ako odolala si či čakáš na krv ?
@bublinka8603 Mama testy zvyčajne zachytia aj menšie množstvo HCG.. Mne pri predposlednom vklade vychádzali pozitívne už na 3DPT a nakoniec som na 13DPT mala hodnotu iba 146. Mňa čaká odber krvi 3.9. A čím je to bližšie, tým je ten strach z neúspechu väčší 😒
Držím palce, aby čiarka tmavla 🙏
@michaela1905 treba to pozitívne brat....určite to bude tmavnut...držím ti palce...prajem ti vysoke Hcg😉
@alenka1609 @rebeka04 @zuzu1994
@bublinka8603 držím vám palčeky aby krv ukázala dobre výsledky.
@zuzka2662021 No za mna teraz natív je lepší. Pri užívaní estrofermu ma zo začiatku bolela hlava… pripisovala som to jemu. Potom som si zvykla. Ale najhoršie pre mna bolo užívanie 4xdo dňa, už som niekedy ani nevedela či som si dala či nie. No a pri druhom kete som ešte v deň ketu musela na sono či mi sliznica dorástla na požadovanú hodnotu. Mne akosik nepasoval. Ale niekomu práve ten pomohol, tak držím palce 😊🙏
@michaela1905 ty si test ešte nerobila? Obdivujem ta 🙂 ja som chcela reštaurácie kvoli gonasi. Krv máš kedy?
No ja testujem každý deň, robí mi trosku obavy, že to dostatočne netmavne. Zajtra ráno spravím iný test. No ale cítim takú bolesť v podbrušku tak som šťastná 😂😂 dúfam že si ju dobre vysvetľujem. Raz bolí, potom odíde. Predošlé KETy som necítila nič. Ty ako? Moc ti držím palce 🙏🥰
@markara ďakujem ale necítim vôbec nič ani zmenu na sebe ani pichanie v brušku ani nič, takže už asi viem verdikt 😑
@alenka1609 a toto si mala vklad v riadenom? Bodaj by si sa mýlila. 🍀🍀Koľko embryjok ešte máte?
@zuzu1994 A kde do centra chodíš? 3x2 je v pohode ale 4x2 bol masaker to som už musela mat budík v noci 😅 a so sliznicou máš v problem alebo prečo šli do riadeného? Lebo nechápem prečo /ako to tie centra vyberajú či riadený. Mna sa napr nik nepýtal 🙂
@rebeka04 Ďakujem. Aj keď, nechcela si to napísať niekomu inému??? 🤔 Ja som si totiž zatiaľ test ešte nerobila 😀
@markara Noooo, zatiaľ odolávam 😀 poučila som sa z predošlého vkladu.. Plánujem si urobiť iba digi na 13DPT (to vychádza na pondelok 2.9). Podľa výsledku potom už budem vedieť posúdiť ako na tom som... Na krv idem 3.9. Od včera mám mierne bolesti v podbrušku... Skôr také ako pred MS. Občas aj pichanie v krížoch.. Tak som zvedavá ako to dopadne... ĎAKUJEM aj ja ti držím palce ❤️ musíme veriť, že sa to podarilo 🙏
Dievčence, ktoré ste dnes mali odber. Ako ste dopadli? Potešte ma, že vaše vklady boli úspešné ❤️ nech moje čakanie do utorka je ľahšie 🙂
Ahojte baby tak žiaľ nevyšlo to... krv negatívna 😑🤧
@markara máme ešte jedno...ale to neviem kedy mi doktorka urobí keďže ide teraz na dovolenku
@alenka1609 to mi je hrozne ľúto 🥺
@michaela1905 ahoj u nás úspech tak sa pomaličky teším hcg 2560🙏🏻
no tiež mám za sebou odber dnes som 4tt+4 mam hladinu hcg 1954
@alenka1609 Joooj, tak to ma mrzí... Ale verím, že to posledné bude určite úspešné 🙏 držím palce... Drž sa.. 🙂

@bublinka8603 tak ešte by som nehádzala flintu do žita🙂 uvidíš zajtra. Hej ja už idem v piatok na krv tak sa veľkom začínam báť