Kto podstupuje ET alebo KET v auguste 2024?
Ahojte dievčatá. Kto postupuje tento mesiac ET KET poďme pokecať? Mňa čaká prvý ET ak to poker všetko dobré nabudúcu stredu
@markara joj to musí byť strašne keď sa niečo také stane ako tvojej kamarátke. Tak musíme myslieť pozitivne ešte asi to bábätko nebolo v božích plánoch
Ach, dievčatá.. Ani sama neviem, čo vám mám napísať.. 😔 Ešte na obed som sa tešila. HCG 339. Dr. mi vypísala PN a objednala ma na sono o 10 dní. Teraz by nič aj tak nevidela, tak mi ani sono nerobila. No poobede som začala slabo krvácať... Takže uvidíme ako to bude pokračovať ďalej.. 😒🙏🙏 Tak len ležím a čakám, čo bude..
@michaela1905 držím palce odychuj. Už to musí vyjsť. Skús testy robiť či silnejú alebo slabnu. Držím palce
@zuzka2662021 Ďakujem.... Snažím sa oddychovať.. Fakt idem len na WC.. Ale zvažujem, že sa v stredu objednám na kontrolu do CAR. Nech mi zoberú krv a urobia sono. Nech viem na čom som... 🙏
@michaela1905 alebo choď na pohotovosť ... Držím palce aby ti všetko dobre dopadlo 🙏
@michaela1905 ja som tiež dnes skončila na pohotovosti s krvácaním
@zuzu1994 A ako to dopadlo???
@michaela1905 zobrali mi komplet odbery dr urobil sono v maternici videl dutinku crl ani nie pol milimetra hcg stúplo na 6233 a zodpovedá 5tt dostala som injekcie na zastavenie krvácania
@zuzu1994 A ty si mala kedy vklad?
@michaela1905 16.8.14 deň som mala hcg 2560 a dnes 17 deň 6233 dr povedal že stúpa to tak ako má v stredu idem do car zasa na krv
@zuzu1994 Tak o 4 dni skôr si bola na vklad ako ja... 🙂Ja som dnes 13DPT hodnota bola 339. Aj pri dcérke pred 6 rokmi som mala na 13DPT 302. Takže som mala slzy v očiach, keď som videla to číslo na papieri. Len to krvácanie ma znepokojuje.. Zajtra pôjdem kúpiť ten ascorutin. Snáď to pomôže.. A uvidíme čo bude zajtra. Zajtra zavolám do CAR, nech ma objednajú na stredu na odber. Nech viem ako sa vyvíja hodnota. Snáď to bude v poriadku 🙏🙏
@michaela1905 mne dr povedal že to mohol byť hematóm ktorý odkrvácal lebo nič podozrivé nevidel na usg🫣a veľmi krvácaš?
@zuzu1994 Nie, je to veľmi slabé. Na intímke trošku a pri utretí je to tiež trošku vidieť..
@michaela1905 lebo zo mňa kvapkala čerstvá krv ale bez zrazením mám mať kľudový režim..
@zuzu1994 Toto je skôr tmavá krv, taká menštruačná..
@michaela1905 skús tam skočiť. Aj si mala alebo teraz máš nejaké príznaky?
@michaela1905 no a máš aj nejaké bolesti ? Ja by som išla na pohotovosť alebo aspoň hneď ráno zavolaj do centra ja som volala do centra hneď ako som začala dnes krvácať
@zuzu1994 cítim teraz len podbruško... Také kŕče.. Skôr ako menštruačné.. Občas pichanie.. A som aj nafúknutá.. Rozhodla som sa, že ráno idem do CAR na krv a sono.. Snažím sa iba ležať.. Tak snáď to bude zajtra v poriadku 🙏
@michaela1905 potom napíš ako si dopadla ✌🏼
@michaela1905 daj vedieť či je to v poriadku
@zuzu1994
@zuzka2662021 Zajtra sa určite ozvem 🙏
@michaela1905 ja dnes zasa krvácam takže ja už tomu veľkú šancu nedávam..
@zuzu1994 Zajtra ideš znova na krv, tak uvidíš aspoň ako to je 🙏 držím palce.. ✊
Ja som dnes bola v CAR. Zobrali mi krv, výsledky mi majú volať až poobede. Na sone bolo všetko ok., endometrium 17mm. Objednali ma opäť o týždeň na kontrolu, vraj to už bude vidieť plodový vačok.. 😀 Hlavne, že ešte ani nevedia výsledky krvi 🙂 ale tak ja dúfam, že to bude okej.
@michaela1905 ďakujem daj vedieť aké si mala výsledky🙂
Takže dievčence, hodnota HCG 567 🙏❤️ hrozne sa teším 😀😀 bojujeme ďalej ❤️❤️✊✊
@michaela1905 krása ❤️ držím palce nech krásne stúpa ❤️ veľmi sa teším z každého úspechu žienky 😉
@anika02 Ďakujeeeeem. Včera bola 339. Takže pekne stúpa... Koordinátorka povedala, že je optimálna... A ja radšej oddychujem.. Keďže ma trochu vyplašilo to včerajšie zakrvácanie, radšej ležím. Kontrola o týždeň.. To bude dlhý týždeň 😀😀
@michaela1905 miska velmi ti to prajem drz sa a co najviac oddychuj! Treba sa nechat obskakovat 😊🍀🤞
@michaela1905 gratulujem tak nakoniec to dobre dopadne uvidíš. Veru bude to dlhý týždeň. Tak čakáme na informácie

@markara tak nabudúci mesiac pôjdeme spolu