Kto podstupuje ET alebo KET v auguste 2024?
Ahojte dievčatá. Kto postupuje tento mesiac ET KET poďme pokecať? Mňa čaká prvý ET ak to poker všetko dobré nabudúcu stredu
@capka88 Ahoj ja som bola tiež strašne nervozna a začala som testovať na 4deň aj keď som vedela ze tam nič ešte nebude a testujem každy deň. Som pripravená samozrejme na všetko ale mne to strašne pomaha aj keď samozrejme chvíľkami myslím na všetko možne 🙈😊
Mňa boli brucho od prvého dňa dokonca ma hneď deň po vklade strašne prehaňalo a to som predtým nemohla na wc asi týždeň. Teraz citim vaječniky raz jeden raz druhy včera som skoro nevstala s postele čo ma tak točilo ale to môže byť s liekov ktore beriem nakoľko si davam gel estradiol 6x do dňa +rano pichám prolutex a večer vkladm 2x progestenale.
@lucik174 ja už mám za sebou teraz tretí Ket a tie predtým som cítila.prvy nevyšiel vôbec,druhý bolo biochemické.tak asi preto som aj nervózna trošičku,pri tom biochemickom som mala pozitívny test už od 5dňa tak preto sa bojím aj skoro testovať.ale držím ti palce nech testy pekne tmavú♥️
Ahojte ja som po KET. Stihla som ho 29.jula. Na výsledok si ešte chvíľočku musím počkať 😊
@lucik174 ahoj ja som včera mala 7.den po KET a nevydržala som a spravila test. Ale bol snehobiely až potom asi 3min som pozrela znovu a zdá sa mi, že tam je nejaký minimini dúšik. Ale možno som už ja psycho 🤦😊
@natalka145 ahoj ja som dnes 6den.tiez som to nevydržala a spravila a moje tušenie sa potvrdilo,biely😔.tak nádej umiera posledná ešte je čas🙏 skús ešte zajtra spraviť alebo pozajtra.drzim palce 🍀
@natalka145 niečo tam vidím. Ale mne napr mamatesty robili kanáliky
@natalka145 aj ja tam niečo vidím, držím palceky aby čiarka silnela 🍀
@capka88 6.den som ja ešte vydržala, lebo som nemala testy doma pre istotu... Ale od 7.dna testujem. Včera takýto mini nič duch. Dnes 8.den som testovala na obed, keď som sa zobudila po nočnej a aj večer pred nočnou... A nič, stále len taky mini nič duch pod vykukanom uhle. Nevyzerá to dobre so mnou. Ale nestrácam nádej. Čítala som ze sú ženy ktorým na 8.den ukázalo úplne biely test a až 10.ty alebo 11.den mali slabú čiarku. Zajtra mam ísť na krv do CAR, tak mi to pán doktor vyjasni hneď a zaraz na čom som.
@natalka145 mne 9den ukázalo najprv biely a až neskôr slabu čiarku ... Od 10 dňa pomaly silnela. Držím palce ❤️
@anika02 8.den si netestovala?
@natalka145 nie ja až 9 deň.
@capka88 určite vydrž do 10.dna... Lebo ťa odpáli vlastná psychika... Ja to už tak ľutujem, že som nevydržala 🤭😉
Dám vám teda zajtra vedieť ako som dopadla... Ale brucho ma pobolieva, také tlaky ako keď má prísť ms... A podla kalendára by aj mala o deň, o dva prísť.
@natalka145 aj ja ľutujem ,dnes má to zlomilo.ale bojujem ďalej.drzim ti palce🙏
@capka88 stále dúfam, že to ešte dobre dopadne... 🍀

@alenka1609 ďakujem 😉