Kto podstupuje ET alebo KET v auguste 2024?
Ahojte dievčatá. Kto postupuje tento mesiac ET KET poďme pokecať? Mňa čaká prvý ET ak to poker všetko dobré nabudúcu stredu
@capka88 to sú pepino testy? Skús radšej babytoptest. Ten ma nesklamal. 🙂
@bielaruza78 nie to sú z lekárne.
Ahojte. No ako pokračujete? Ja som 4 deň po ET. Testy silnejú?
@zuzka2662021 ahoj ja som 13 deň po KET testy od 5dňa pozitivne no dnes už uplne bez čiarky🙈
Zajtra idem na krv už iba aby mi vysadili lieky a uvidime čo povedia prečo sa to stalo.
Tebe držim palčeky nech su iba silnejšie ❤️
@lucik174 ja plánujem až deň pred krvou na 13dpt aby som potom nebola nebola sklamana ak náhodou. Od včera mám bolesti ako na Ms
@capka88 to ma mrzí
@lucik174 ako si dopadla na krvi?
@zuzka2662021 negativne 🙈
@lucik174 tak ma mrzí. Aj ideš na ďalší KET?
Čaute ja idem najneskôr v pondelok na punkciu, prosím držte palce,hrozne sa bojím hlavne aby som nedostala ten syndróm potom, vy ste to nemali?
@alenka1609 ahoj ja som nemala mala som 11 folikulov takže v pohode. Ale brucho som mala hádam 5,6 dni nafúknuté a vaječníky ma boleli.
Dievčatá dnes som 8 deň po ET a mám pocit ako by sa mala spúšťať MS také menštruácne bolesti mám. V strede ako je maternica ale aj na ľavo.Mali ste to niekto a nakoniec to vyšlo? Včera som mala aj zvýšenú teplotu 37.1. Test zatiaľ sa bojím spraviť. V stredu mám ísť na krv.
@zuzka2662021 ďakujem, dúfam že ja sa tomu tiež vyhnem a idem teda v sobotu, práve som volala a po punkcii si nemala žiadne bolesti? A k tvojej otázke máš príznaky ako tehu a zvýšená teplota je tiež príznak aj ja som to tak mala, držím palce 🙏🏻✊🏻🍀
@alenka1609 mala som bolesti kôli endometrióze mám na lavo cystu tak ma to tam ťahalo aj počas stimulácie a aj po. Som si vypýtala infúziu a bolo lepšie. V deň Opu som bola taká vseliaka skrátka ako po narkoze spať sa mi chcelo furt ale na druhý deň už o 100% lepšie. Na tej ľavej strane má to ešte aj po ET trochu bolelo.
Zajtra som 14 deň po opu(ovulaci) čiže by som mala teoreticky zajtra dostať MS tak snáď nepríde.
@alenka1609 ja som mala...mala som zamrazene všetky embryjka
@anika02 a mala si veľké bolesti? 😑
@alenka1609 ani nie, tak nafúknutá a trocha bolestivá áno ale tak u mňa pokiaľ sa nejedná o zuby tak znášam všetko dobre. 😉
@anika02 hmm jasné chápem 🙂 a prosím ťa kam si mám pichnúť ovitrele a diphereline, Lebo v tom strese som sa aj zabudla spýtať,mne keď oznámili že idem v sobotu hneď ma vyplo 🙈
@alenka1609 do brucha. Jednu na pravo a druhú na lavo
@alenka1609 ako píše Zuzka do brucha.
@zuzka2662021 ďakujem čiže jednu vľavo (ovitrele) a ďalšie dve na pravo? Tak? Lebo diphereline si mám dať dve....
@anika02
@zuzka2662021 ďakujem už chápem 🙏🏻🙂

@anika02 spravím a potom napíšem ako som dopadla 😉