Kto podstupuje ET alebo KET v auguste 2024?
Ahojte dievčatá. Kto postupuje tento mesiac ET KET poďme pokecať? Mňa čaká prvý ET ak to poker všetko dobré nabudúcu stredu
@alenka1609 dnes poobede. Uvidíme
@alenka1609 takže definitívne negatívne
@zuzka2662021 😢
@anika02 nevadí ideme ďalej
Dnes si dám pohár vínka a bude dobre. V pondelok mi ho bolo ľúto, dnes som to čakala. Po MS idem na KEY tak snáď sa podarí
@zuzka2662021 verím že áno a držím palce 🍀
@anika02 ďakujem
@zuzka2662021 ou to ma mrzí 😑😞, a čo si mala ket? Pôjdeš na druhý? Určite si smutná ale, nebuď lebo čoskoro sa ti to podarí pevne verím 🙏🏻
@alenka1609 Prvý ET a po najbližšej MS idem na KET. Keď som si v pondelok robila Test tak som bola dosť smutná ale dnes som už ok. Dúfajme,ze niekde tam na nás čaká bábätko
@zuzka2662021 určite tam čaká 🙏🏻, ja som tiež mala ET,tak uvidím ako to dopadne. Dúfam že dobre, ale ja som mala len dve embrijka, nemám veľa šancí ak by to nevyšlo, tebe koľko zostalo? A kedy ti má prísť menzes?
@alenka1609 ja mám ešte 2 tak 2 šance. Dnes mi volal doktor,že ideme do ďalšieho KET. Tak keď príde MS idem užívať lieky. MS asi čochvíľa už som vysadila progesterón Držím palce aby vyšlo. Aj máš nejaké pocity? Koľko dni si po? Ja som bola doma na PN ale pri KET pôjdem do práce nech na to nemyslím
Baby vy ste mali nativ či riadený KET? Módne doktor naordinoval riadený. Vyšiel vám riadený KET?
@zuzka2662021 ja som mala všetky tri riadené teraz tretí zatiaľ úspešný ❤️ a verím že aj bude naďalej ❤️
@anika02 bude neboj
@zuzka2662021 ahoj, ja som mala KET v Reprofite v Brne koncom Jula. Bolo to moje prve IVF teda aj prvy KET.
Nerobila som nic specialne - len kyselina listova a myoinositol (neviem presne nazov), mala som vela vajicok,vela embryii a aj HSS.
Minuly tyzden som mala pozitivnu krv, o par dni ma caka sono tak klop klop hadam vsetko bude OK.
Drzim vam tu tiez palce ❤️ nech sa vam splni sen.
Ja osobne som pokracovala zivot tak ako pred vkladom a nejako na to nemyslela a neriesila to.
Ananas som si dala mozno tak 3x par dni po vklade.
@zuzka2662021 do teraz som cítila podbruško ale už nič necítim 🤷🏻♀️, neviem či je to dobré alebo zlé...som 4 deň po, počkám aspoň do soboty a skúsim test, a prosím ťa aký to je riadený alebo nativ? Ja som mala normálne všetko lieky injekcie...a ďakujem 🙂
@alenka1609 nativ je bez estrofenu čiže máš normálne ovu a riadený je s hormónmi. Ale ty si mala ET? To je s hormónmi.
@alenka1609 dobre bude
@aveevaaveeva super gratulujem. Prosím ťa a cenovo v Brne to ako vychádza cca keď odratas mrazenie
@zuzka2662021 Dakujem ❤️
My sme si vsetko platili sami - vyslo to na 3100 eur cca ?? bez mrazenia a nemali sme ziadne vysetrenia,genetiku nic.
@aveevaaveeva aj vám poisťovňa preplatila niečo?
@zuzka2662021 nie Zuzi, ja nemam poistenie na Sr/Cr takze vsetko sme platili.
Ahojte. Rada by som sa pridala k vám, snáď môžem 😀 Dnes som 2DPT. Je to náš 3 KET od apríla. Naša posledná šanca na bábätko 🙏🙏 už nemáme embryá.. tak pevne veríme, že sa podarí 🙂
@michaela1905 vitaj a držím palce 🙏🍀 nech je úspešne....😉
@anika02 Ďakujem ❤️ len keby tie dni neboli také nekonečné 🤨 naše posledné dva vklady boli veľmi turbulentné... 1KET som mala na 14DPT hcg 49,1...biochemické... 2KET na 13DPT 146,5... Nakoniec vraj opäť biochemické.. Tak verím, že tento 3KET už bude úspešný úplne..
@michaela1905 tak to áno, mne ešte rýchlo ubehol prvý týždeň, keď som bola v práci ale druhý sa ťahal
@michaela1905 držím palce aj ja nech sa podarí a už nemáte inú šancu získať svoje embrijka?
@anika02 Ja som práveže oba KETy chodila normálne do práce a teraz som rozhodnutá ostať doma. Nech nie som v takom strese a hlavne nech sa tak nenamáham fyzicky. Zajtra idem za dr. Dúfam, že mi dá PN.
@michaela1905 ja opačne prvé dve doma a teraz do práce....ale samozrejme záleží od druhu práce. Ja som to mala v pohode... Verím že tento tretí už budeš mať úspešný..... U nás tiež vyšiel tretí... Dúfam že to dotiahneme do úspešného konca.
@alenka1609 Ďakujem. My sme procesom IVF prešli pred 6 rokmi. Už vtedy to bolo ťažké nastimulovať moje vaječníky aby vytvorili nejaké folikuly. Vtedy sa nám podaril hneď prvý čerstvý ET. Zázrak ❤️. Asi tým, že som bola nabitá hormónmi. Odvtedy nič. Šanca by možno bola, keby sme išli opäť do procesu IVF, ale už si na to netrúfam. Ja mám PCOS a manžel katastrofálny spermiogram už vtedy. Ani si nechcem predstaviť aké výsledky by boli teraz. Máme takmer 6 ročnú dcérku, ktorá tiež veľmi túži po súrodencovi, ale ak to tento krát nevyjde, bohužiaľ. Máme už aj svoj vek. Ja mám 36, ešte nie tak veľa, ale manžel 44. A keď mám pravdu povedať, niekedy mám také stavy ako keby som už pomaly išla do prechodu 🤨🤨 Možno aj to môže byť príčinou neúspechu.. Možno by si niekto povedal, že je to ešte skoro... Ale moja mama bola v 40-tke už úplne bez MS, v prechode. Tak neviem... Uvidíme ako to dopadne teraz.. 🙂

@anika02 netuším