Kto podstupuje ET alebo KET v auguste 2024?
Ahojte dievčatá. Kto postupuje tento mesiac ET KET poďme pokecať? Mňa čaká prvý ET ak to poker všetko dobré nabudúcu stredu
@rebeka04 paráda gratulujem.kolko dní si Keť?
@markara Ten vrchný test si kedy robila?
@alenka1609 držím palce aby tam boli 2 čiarky
@markara určite sa môžeš tešiť, teším sa s tebou a aj s ostatnými ktorým to vyšlo 😊, to je nádej pre nás ❤️
Nie nepociťujem nič akurát som strašne nafúknutá a mám aj zvýšenú plynatosť a akoby ma žalúdok bolel,neviem či to z toho alebo neviem 🤷🏻♀️, ďakujem za podporu 🙏🏻🤗
@zuzka2662021 ďakujem pekne 🌹
@rebeka04 Super.. Teším sa s tebou.. No najdôležitejšie je, čo tento test napíše na 13DPT. Držím palce, aby HCG pekne stúpalo 🙏
@zuzka2662021 5dpt poobede
@alenka1609 nafúknutá som bola aj ja mala som brucho už ako keby v treťom mesiaci a take tvrdé …
Ale dnes akoby uťalo. Aj test som si robila a nezdá sa mi žeby stavol, čo by ranný mal krajšie ukázať. Uvidíme ďalšie nekonečne dni. 😅
@anika02 ďakujem 🙏 len dnes mám pocit že nie je ani k čomu … uvidíme!
Tebe želám nech sa bublinka drží 😊 a dotiahnete to do šťastného konca 🥰❤️
@markara mne už blednú, čiže bola to tá ovitrelle, už si nerobím nejaké veľké nádeje 😑
Test býva tmavší obden takže ak nebledne všetko je ok
@alenka1609 Ešte výdrž. Skús ten 10 deň testovať tam bude ako taká odpoveď
@zuzka2662021 ak nerátam deň vkladu tak dnes je to 9 deň
@alenka1609 ja som mala 9 deň slabú čiarku aj to sa objavila až keď som išla vyhodiť test .... Od desiateho dňa pomaly silnejšie...postupne ... Nádej zomiera posledná...❤️
Kočky keďže som sa už stratila ktorej som napísala že držím palce a nechcem ani jednu obísť ☺️...každej jednej z nás držím palce nech všetko dobre dopadne 🙏🍀❤️ a modlím sa za každú z nás nech sa dočkáme vytúženého bábätká ❤️❤️❤️
@zuzka2662021
@anika02 ďakujem dali ste mi ako takú nádej 🍀🌹, držím nám i naďalej palce ❤️✊🏻
@alenka1609 držím palce. Kedy ideš na krv?
@zuzka2662021 v piatok a ďakujem 😊
Dievčatá ja mám dnes zlý deň. Včera som dostala Menštruáciu a dnes ma boli riadne brucho, a prišlo mi to strasne ľúto,že to nevyšlo. Prečo sa aj na nás neusmeje konečne šťastie 😪. A teraz mesiac pauza a až v októbri na KET. Čo spraviť aby to vyšlo,ako to podporiť?
@zuzka2662021 veľmi dobre viem čo prežívaš....kedysi dávnejšie keď som mala ťažký deň mi môj manžel povedal že všetko sa deje kvôli niečomu.... bohužiaľ často nedostaneme odpoveď prečo sa deje to.čo sa deje a kvôli čomu...ale už sa mi viac x stalo že po určitom čase som pochopila prečo sa veci udiali tak ako sa udiali....asi treba iba veriť, že teraz asi nebol ten správny čas a ten čas príde...vyznie to hlúpo ale nám sa.2x nezaradilo..veľmi ťažko to niesli aj moji rodičia keď videli ako sa trápim...a teraz hneď po vklade môjmu ockovi potvrdili rakovinu...povedala som si "keby to vyšlo aby aj ocko mal väčšie odhodlanie bojovať kvôli vnúčatku, aby ho to nakoplo a myslel pozitívne " a ono to vyšlo....hovorím si že možno práve preto to nevyšlo skôr... A verím že to dotiahneme do úspešného konca aj my....a aj ocko ❤️ tak ver aj ty❤️❤️❤️
@anika02 ďakujem za podporu. Aj ja si to tak hovorím, že pre niečo to nevyšlo, že ešte nebol ten správny čas pre nás ,este sa musí niečo udiať. Ale je to pre nás ženy ťažké na psychiku. Tebe držím palce aby tehotenstvo dobre prebiehalo a tiež tatinovi veľa síl.
@zuzka2662021 netráp sa. Hlavu hore a bojuj ďalej. Môj muž hovorí presne to čo
@anika02 -in muž 🙂 tiež že deje sa to pre niečo a určite to raz výjde a že každá žena ak chce byť matkou tak jej to Boh aspon raz dopraje. 🙂
No ale späť k veci. Tiež sme to nemali ľahké, dva krát sme podstúpili ivf bez vzniku embrya, doktor ma presviedčal, že ja deti mať nebudem a že jednoducho nemám vajíčka a mám porozmýšľať nad darcovstovom (AMH v norme). To u nás neprichádzalo do úvahy tak sme zmenili centrum a zrazu sme mali 9 vajíčok a z toho 7 embryí 🙂 dva vklady nevyšli. A čo som robila inak teraz? Pri treťom sme zmenili prípravu. Nešla osm v riadenom cykle. Pre mňa to bola záťaž a aj pri podľa mňa konských dávkach estrofermu 3x2 a potom 4x2 mi sliznica nejak nechcela rásť 7 a 8 som mala. Pri treťom natív cykle som mala 10 mm a ani som sa nejak nesnažila 🙂 Pila som iba červené vínko deci, snažila som sa prekrvovať maternicu 😀 pohybom. Vitamínky užívam stále už možno 6 mesiacov - omegu, listovku, E,D,coenzýmQ10. A čoho som sa j bála po vklade tak som šla hneď aj cikať a ležala som tam len 5 minút.
A Zuzka... ešte taký postreh, čo som čítala články tak KET má vyššiu úspešnosť. Telo nie je také rozhádzané, tak ti bduem držať palce 🙂
Stále neviem či to vyšlo, čiarka je taká slabučká a vidno ju hlavne keď test zaschne. Aspoň vtedy vidím rozdiel. Ale aspoň vidím že sa trošku o mňa ťuklo. Už som si myslela že ja som fakt nejaká vadná a proste aj napriek všetkým vyšetreniam ktoré sú ok, proste nebudem embryá príjmať.
@anika02 isto ocinovi veľa síl. Nedávno mojej mamine tiež potvrdili rovnakú diagnózu tak bojuje. A ja som si zas vravela, že keby to prišlo skôr tak by som našim nestíhala tak pomôcť keby som mala dieťa.... takže asi tak všetko sa deje pre niečo 🙂
@alenka1609 bodaj by to vyšlo aj Vám.🍀 Tiež sa za všetky modlím ❤🙏
@markara ďakujem za podporu.Aj môj muž to hovorí,že to vyjde on má dobrý pocit, a keď nie nič sa nedeje raz to musí vyjsť.
No ja idem do riadeného KETu tak som na zmto zvedavá. Je lepšie riadený či nativ? Aké si mala pocity pri užívaní estrofenu?
Čiarka silnie tak je to na dobrej ceste
@bublinka8603 podľa mňa super,že máš už 9 dpt čiarku. Držím palce aby silnela ale podľa mňa je toto na dobrej ceste.
Dakujem 🌸tak to dúfam aj ja do pondelka ešte dlhá doba 🫢
@bublinka8603 ahoj vyzerá to super ja nemám ani tuk...idem v piatok na krv a som tiež 9dpt 😕
@alenka1609 no uvidíme v sobotu na ten 12 deň by to malo lepšie ukázať uvidím, niak skoro ideš nie ? Mne dali presne 2 týždne po vklade termín na krv, tak daj vedieť budem dúfať že krv bude lepšia Jak tieto testy 🙏♥️
@bublinka8603 podľa mňa to vyzerá dobre každej sa iný deň implantuje embryo 🙂 ja som dnes 12 deň po ket
Zuzu1994 myslíš že to môže este teda ukázať viac áno ? A na krv ideš kedy v piatok? ♥️

@alenka1609
@rebeka04
Joj ja sama neviem, ešte som to nezažila. Môžem sa trosku tešiť však? Čo poviete? Tretie ivf 3.vklad
Rebeka ja som tiež v rf ale na krv pôjdem ku svojej gyn. mame to trochu od ruky 😊 ale 2.9. mám ísť na krv je to celá vecnosť
Alenka verím a držím palce nech tmavnu… 🙏🙏 niečo aj pociťuješ?