Kto podstupuje ET alebo KET v auguste 2024?
Ahojte dievčatá. Kto postupuje tento mesiac ET KET poďme pokecať? Mňa čaká prvý ET ak to poker všetko dobré nabudúcu stredu
@rebeka04 Ahoj. Áno, epilepsiu máme potvrdenú. Nasadili jej lieky. Ďalší záchvat už chválabohu doteraz nemala. 🙂
@rebeka04 wau tak to je super,neboj bude všetko v poriadku do samého konca ✊🏻🍀
Áno ideme na ďalšie ivf, čiže stimulka plus všetko okolo toho. Akurát ak nedostanem mrchu do konca mesiaca tak to už nestihneme tento rok až v januári môžme pokračovať ďalej lebo nerobia cez december,tak to sa ešte uvidí 🤷🏻♀️
@alenka1609
@zuzka2662021 co noveho u vás dievčence...ako sa Vám darí
@rebeka04 ahoj ja mám riadený cyklus s etrofemom a môžem povedať že des, je mi zle od žalúdka mám už nevoľnosti ako keby som už tehotná. Ja som sa už rozhodla že končím ak to už nevyjde tento raz. A ako sa máš ty? Dúfam že lepšie 🙏 je to fakt všetko náročné 😔
@rebeka04 ja postupujem imunológicku liecnu,na začiatku marca odbery ci je ôk a ak bude tak môžem ísť na vklad.
Len mne sa od potratu strasne rozhádzané cyklus. Minuli ms som mala iba špinenie a teraz mi 5 dní mešká tak mam z toho obavy ze aby som sa dala dokopy kým pôjdem na vklad. A ty ako?
@zuzka2662021 a @alenka1609 držím vám palce nech vám to vyjde ...Zuzka kamoške pomohlo už len to ze chodila na imuno liečbu a mesiac pred vkladom prirodzene otehotnela.. Alenka dúfam tvoj vklad tento krát vyjde a už keď budeš tehotna nebude ti zle....ja začínam 3.trimester a čakáme chlapca zatiaľ sa javí že všetko ok len neviem spat kvôli refluxu a kyselinám ..nechcem sa sťažovať ved našim cieľom je babo..
@rebeka04 jej ako rýchlo to uteká, ďakujem pekne 🙏🏻 dúfam že mi už nebude zle a drzkaj sa nech ste zdraví 😊
@rebeka04 len mi musime mat chránený styk aby sa telo označilo od partnerovych buniek takže prirodzené to asi nepôjde. Ale mozno raz

@rebeka04 super ze to mate v poriadku. My chodíme tiež reprogit Martin a tiež super