Kto sa chystá na KET v júni/júli 2020?
Ahojte, ktoru to cochvila caka? Ja som zajtra 10 den a idem aj na kontrolu, kedy byva vklad?
@majusaba1 nie vôbec nič 😔
Nejako ti dame baby, niekto ma,niekto nema priznaky. Este do nasej kontroly krvy casu...ja verim ze nam to vsetkym dobre dopadne. Ja uz dnes nespinim, aj ta bolest presla 😐.
@majusaba1 áno viem že je čas no dúfam že sa stane zázrak a podarí sa to aj nám 🙏🙏🙏
@majusaba1 ďakujem veľmi pekne 😘
Ahojte tak mne to bohužiaľ znova nevyšlo 😢 neviem čo ďalej som zúfalá
Držím Vám palce dievčatá aby to vyšlo 😘
@tina0108 to ma veľmi mrzí 😔 idete ďalej skúšať?
Ďakujem ste zlaté,máme ešte 2 embryjka,dnes som bola v centre na konzultáciu,tak pôjdeme do toho aj v auguste, snáď už úspešne
@tina0108 je mi to ĺúto 😔😔 viem ako sa citis..mne to tiez dnes nevyslo a tak som dufala ze ano... ale verim ze sa to podari nam vsetkym..musí!! 😉 drzim vam vsetkym palce velmiii ✊✊❤
@mandarinka1212 ach mrzí ma to 🙁Ale musíme veriť,čo nám iné ostáva?Aj keď je to veľký nápor na psychiku.Skúšate ďalej?
@tina0108
@mandarinka1212 Mrzi ma to dievcata. Drzte sa. Chodte dalej. Velmi vam drzim palce. Nam vsetkym. Posielam vam vela energie. Urcite to vyjde ❤️🍀💖
@tina0108 ti poviem 😕.. dnes tie 3hodky od odberu krvi az po vysledok boli najdlhsie a najstresujucejsie z celeho toho procesu..ideme dalej..mame este jedneho snehuliačika tak hadam to vyjde na druhy krat. Vidim ze ty tiez ides na dalsi mesiac tak drzim palce aby sa zadarilo 🙂🙂
@mandarinka1212 áno pôjdeme aj na ďalší mesiac.Raz sa to musí podariť 😊🙏
@majusaba1 vyzerá že je tam duch držím palce
@majusaba1 ja sa cítim úplne normálne nič nebolí nepichá nešpiním takže asi z toho nič nebude
@majusaba1
@butterfly333 dievčatá silno držím palce nech bábätká pekne uhniezďujú 😉
@tina0108 ja test biely takže u mňa nič
@butterfly333 ja pockam do utorku, este sa moze objavit, pozitivne mysli. Ako sa citis?
@butterfly333
@lmt áno presne treba myslieť pozitívne držím palce stále 😘
Hlasim sa, vcera odber krvy, hcg 2090😉