Ktorá z vás bola na kryoembryotransfere 4.11.2013?
Ahojte žienky, sú tu niektoré čo absolvovali ket dňa 4.11.2013 a viac? Ako sa cítite? Budete testovať alebo nie? 😀
@dagaz aj ja mám malého po čerstvom ET. Takže teraz budeme spolu len čakať a snáď sa nám to 99% presvedčenie že nie sme zmení na 100% že sme 😀 . Si fandím 😀 😀 😀 . Ale nádej zomiera posledná. Aj keď som písala do CAR, že som si robila test a nič, tak mi povedali, že mi nechcú dávať falošnú nádej že by to mohlo byť ešte pozitívne 😒 , takže asi to bude negatívne 😢 . No čo už 😅
@zuzzi08 jajaj no ale ja z vlastnej skúsenosti viem že aj to sa môže stať. Doma test negatívny a v centre v krvi pozitívne....a to som mala nízku hladinu hcg necelých 300. Ale teraz už to je 13 deň,to už musí byť hodnota odost vyššia takže sa mi nechce veriť že by to domáci test neukázal...-
@dagaz ☹ , to je škoda. Mne vkladali iba jedno z 10 a 9 nechali zmrazených. Ešte mám pár pokusov ale normálne rozmýšľam, že si dám nabudúce vložiť radšej dve. Presviedčali ma že mi to určite víde, že načo dve či chcem dvojičky a teraz ľutujem, že som povedala že nechcem dvojičky 😔
@dagaz dnes som tam bola medzi prvými 😀 😀 😀 . Krvičku zobrali a išla som na kontrolný UTZ. Dr. Krajkovič kukal kukal a hovoril, že to bude asi negatívne. Že mám nižšiu sliznicu (9mm), než som mala pri vklade. To som ja už vedela. Tak som si dohodla nový termín t.j. 30.11. - kontrola ultrazvuk, 4.12.- KET a 18.12.-výsledky 😀 😀 😀 😀 . A tie už budú na 100% pozitívne. Držím ti palčeky a daj vedieť ako si dopadla. A čo ti povedal na UTZ 😝
@zuzzi08 Ja som bola len na krvicke,u nás v centre nerobia ultraxvuky každému,len pozit...a výsledok budem vedieť o druhej poobede,ale keď som sestricke povedala že som mala test neg.tak mi vravela že som v podstate ani nemusela prísť,že stačilo zavolať,načo som jej povedala že jeden negatívny test v moci mám doma volá sa Palko a Ma 5 rôčkov tak kukala jak puk a hneď mi povedala že teda dobre som spravila
zdravím ...ja som bola a mám dvojky, hned na prvý krát sa podarilo v gyn - five... 🙂
ale brala som aj prednison....
@zuzzi08 nie mrazaciky už nemáme. A neviem či sa mi chce prejsť celým cyklom....ja som veľmi citlivá na hormóny,pri prvom ivf som z ničoho pribrala 30 kg...konečne som 20 zhodila a zasa to prežiť? Neviem,niesom ešte rozhodnutá,aj keď môj muž by ešte vraj jeden krát skúsil a aj malý by chcel brata.

@dagaz držím ti mooooc palce. Daj vedieť ako si dopadla, ale v tvojom prípade to budú na 100% // krásne čiaročky Mňa ako začalo špinenie nebolí skoro vôbec nič, iba sem tam bruško a kríže, takže u mňa to bude nastupujúca MS 😠 . Ale tvoja isto nie 🙂