icon

Ktorá z vás bola na kryoembryotransfere 4.11.2013?

zuzzi08
8. nov 2013

Ahojte žienky, sú tu niektoré čo absolvovali ket dňa 4.11.2013 a viac? Ako sa cítite? Budete testovať alebo nie? 😀

Strana
z2
zuzzi08
autor
16. nov 2013

@dagaz držím ti mooooc palce. Daj vedieť ako si dopadla, ale v tvojom prípade to budú na 100% // krásne čiaročky Mňa ako začalo špinenie nebolí skoro vôbec nič, iba sem tam bruško a kríže, takže u mňa to bude nastupujúca MS 😠 . Ale tvoja isto nie 🙂

dagaz
16. nov 2013

@zuzzi08 takze test spraveny,negatívny,škoda....takže my budeme mať len jedno dieťa,malý sa s tým bude musieť vyrovnať a my samozrejme tiež

zuzzi08
autor
16. nov 2013

@dagaz ešte vydrž, možno krvička bude pozitívna. Aj pre mňa tam ešte to malé svetielko nádeje je 🙂

dagaz
16. nov 2013

@zuzzi08 Jasné že stále je nádej,pri malom som tiež mala negatívny test a napriek tomu malý ma už 5 rokov. Ale vtedy som sa cítila uuuuplne ináč,tak nenutene,bez príznakov,teraz je to také čo ja viem.....silene? Umelo navodene liekmi?

zuzzi08
autor
16. nov 2013

@dagaz každopádne uvidíme v pondelok poobede. Dáme stretko na fóre a uvidíš, že mi oznámiš tú úžasnú správu "zuzzi som tehotná" 😀

zuzzi08
autor
16. nov 2013

@dagaz ešte sa ťa opýtam, malého máš prirodzene?

dagaz
16. nov 2013

@zuzzi08 nie malého mám po IVF embryotransfer ale nezmrazeny.....už nech je pondelok poobede,nech už som presvedčená na 100 nielen na 99 percent.

zuzzi08
autor
16. nov 2013

@dagaz aj ja mám malého po čerstvom ET. Takže teraz budeme spolu len čakať a snáď sa nám to 99% presvedčenie že nie sme zmení na 100% že sme 😀 . Si fandím 😀 😀 😀 . Ale nádej zomiera posledná. Aj keď som písala do CAR, že som si robila test a nič, tak mi povedali, že mi nechcú dávať falošnú nádej že by to mohlo byť ešte pozitívne 😒 , takže asi to bude negatívne 😢 . No čo už 😅

dagaz
16. nov 2013

@zuzzi08 jajaj no ale ja z vlastnej skúsenosti viem že aj to sa môže stať. Doma test negatívny a v centre v krvi pozitívne....a to som mala nízku hladinu hcg necelých 300. Ale teraz už to je 13 deň,to už musí byť hodnota odost vyššia takže sa mi nechce veriť že by to domáci test neukázal...-

dagaz
16. nov 2013

@zuzzi08 a vy máte ešte mrazaciky? Lebo my už nie. Jediné prejsť celý cyklus

zuzzi08
autor
16. nov 2013

@dagaz áno máme ešte 9 mrazáčikov 😝

zuzzi08
autor
16. nov 2013

@dagaz môžno aj motyka vystrelí a bude to pozitívne. 😎 😎 😎 😎 .

dagaz
16. nov 2013

@zuzzi08 Fuha no dosť ich ešte máte🙂 my sme mali 5 ale nezačali sa deliť... Iba 2 a tie som si dala vložiť,,takže už ďalší pokus nemáme:(

zuzzi08
autor
16. nov 2013

@dagaz ☹ , to je škoda. Mne vkladali iba jedno z 10 a 9 nechali zmrazených. Ešte mám pár pokusov ale normálne rozmýšľam, že si dám nabudúce vložiť radšej dve. Presviedčali ma že mi to určite víde, že načo dve či chcem dvojičky a teraz ľutujem, že som povedala že nechcem dvojičky 😔

dagaz
16. nov 2013

@zuzzi08 no ja som bola presvedčená že chcem vložiť dve akurát že som nerátala že 3 sa prestanú deliť:(

zuzzi08
autor
17. nov 2013

@dagaz takže dnes som dostala mrchu 😠 😠 😠 😠 . Zajtra výlet do Martina - dohodnúť nový termín na KET. Chcem ísť bez prestávky, t. j. stihnúť to ešte v decembri 😀 😀 😀 😀 . A na Vianoce vedieť tú krásnu správu, že to vyšlo. Som pozitívne naladená 😝 😝 😝 😝

dagaz
17. nov 2013

@zuzzi08 fakt? Tak držím palceky aby to vyšlo🙂)) ja stále nič,všetko Ma prestalo bolieť,nič necítim ale ani mrchu som ešte nedostala....ráno idem do centra na odber,ale v podstate idem tam len preto aby mi potvrdili čo už aj tak viem.

zuzzi08
autor
18. nov 2013

@dagaz dnes som tam bola medzi prvými 😀 😀 😀 . Krvičku zobrali a išla som na kontrolný UTZ. Dr. Krajkovič kukal kukal a hovoril, že to bude asi negatívne. Že mám nižšiu sliznicu (9mm), než som mala pri vklade. To som ja už vedela. Tak som si dohodla nový termín t.j. 30.11. - kontrola ultrazvuk, 4.12.- KET a 18.12.-výsledky 😀 😀 😀 😀 . A tie už budú na 100% pozitívne. Držím ti palčeky a daj vedieť ako si dopadla. A čo ti povedal na UTZ 😝

dagaz
18. nov 2013

@zuzzi08 Ja som bola len na krvicke,u nás v centre nerobia ultraxvuky každému,len pozit...a výsledok budem vedieť o druhej poobede,ale keď som sestricke povedala že som mala test neg.tak mi vravela že som v podstate ani nemusela prísť,že stačilo zavolať,načo som jej povedala že jeden negatívny test v moci mám doma volá sa Palko a Ma 5 rôčkov tak kukala jak puk a hneď mi povedala že teda dobre som spravila

zuzzi08
autor
18. nov 2013

@dagaz držím ti palce mooooc 🙂

dagaz
18. nov 2013

@zuzzi08 ďakujem-napíšem výsledok🙂 a tebe prajem aby si dostala pod stromček ten najkrajší darček na svete🙂

dagaz
18. nov 2013

@zuzzi08 tak potvrdené, hcg negatívne:(

84matulik
18. nov 2013

zdravím ...ja som bola a mám dvojky, hned na prvý krát sa podarilo v gyn - five... 🙂

84matulik
18. nov 2013

ale brala som aj prednison....

zuzzi08
autor
18. nov 2013

@dagaz to ma veľmi mrzí ☹ . Už nebudete skúšať? Ja mám tiež negatívne, ale ja som to vedela už dopredu 😠 . Máte ešte mrazáčikov? 😕

dagaz
18. nov 2013

@zuzzi08 nie mrazaciky už nemáme. A neviem či sa mi chce prejsť celým cyklom....ja som veľmi citlivá na hormóny,pri prvom ivf som z ničoho pribrala 30 kg...konečne som 20 zhodila a zasa to prežiť? Neviem,niesom ešte rozhodnutá,aj keď môj muž by ešte vraj jeden krát skúsil a aj malý by chcel brata.

zuzzi08
autor
18. nov 2013

@dagaz uvidíš ako bude ďalej, ale z vlastnej skúsenosti ti hovorím, že to ešte raz určite vyskúšaš. Za toho maličkého drobčeka tie útrapy a týranie vlastného tela stojí 🙂 🙂 🙂 🙂 .

Strana
z2