icon

Málo zrelých vajíčok pri IVF: Čo robiť?

hey90s
Dnes o 15:36

ahojte baby včera som bola na odbere vajíčkov chodime do Nitry do Gyncaru. Bola som štastná kedže mi vybrali 14ale keď nàm oznàmili že iba 4sú zrelé tak som ostala trošku zdeptanà. Mala niektorà z Vás podobne? Ďalšia otàzka mali mi volať dneska teda že koľko sa podarilo oplodniť ale je sobota že by sa pomýlili? Ďakujem za odpovede❤️❤️

anonym_faa463
Dnes o 15:42

Z 11 sa podarili 2 a z toho máme 1 dieťa.

anonym_a79b46
Dnes o 15:46

Ja som mala asi 17 a z toho sa chytili 3. Mame od nich jedno dieta.

hey90s
autor
Dnes o 15:46
@anonym_faa463

Z 11 sa podarili 2 a z toho máme 1 dieťa.

@anonym_faa463 jezis tak mam nadej👏🏼👏🏼my mame 4vajíčka zatial nevieme kolko sa oplodnilo ale🙁

anonym_1f966f
Dnes o 15:47

Z 12 sa podarilo oplodnit 3. A iba jedno bolo vhodne na vklad aj to po predlzenej kultivacii. Mame synceka vytuzeneho 🙂. A coskoro sa nam narodi dietatko pocate prirodzene 🙂.

anonym_a79b46
Dnes o 15:51

@hey90s mimochodom tiez sme boli v Gyncare Nitra

hey90s
autor
Dnes o 15:55
@anonym_1f966f

Z 12 sa podarilo oplodnit 3. A iba jedno bolo vhodne na vklad aj to po predlzenej kultivacii. Mame synceka vytuzeneho 🙂. A coskoro sa nam narodi dietatko pocate prirodzene 🙂.

@anonym_1f966f to je super 🥰🥰🥰milujem takéto pribehy nech ste zdravi❤️❤️❤️

anonym_1f966f
Dnes o 15:56
@hey90s

@anonym_1f966f to je super 🥰🥰🥰milujem takéto pribehy nech ste zdravi❤️❤️❤️

@hey90s Dakujem krasne 🙂❤️.

hey90s
autor
Dnes o 15:56

toho sa ale bojim ze mame len 3vajička ak sa neoplodnia všetky alebo ani 1tak zase to cele od znova🥺

nikoleta999
Dnes o 16:14

Ja som mala 5 a oplodnilo sa všetkych 5, ale jedno sa prestalo vyvíjať, 2 boli lepšej kvality a 2 horšie ... Jedno ktoré bolo 100% mi potom o par dni vložili ale to sa neujalo, hned potom na ďalší vklad sa podaril syn, kt. už má 4 roky, o rok sme skúsili znova z mrazených, ale ale vzdy klesli kvalitovo akoby o triedu, takze tomu tretiemu akoby šancu ani nedávali a 4 ani nedávali mrazit ... viac už do IVF nejdem 🙂 držím palce

hey90s
autor
Dnes o 16:19
@nikoleta999

Ja som mala 5 a oplodnilo sa všetkych 5, ale jedno sa prestalo vyvíjať, 2 boli lepšej kvality a 2 horšie ... Jedno ktoré bolo 100% mi potom o par dni vložili ale to sa neujalo, hned potom na ďalší vklad sa podaril syn, kt. už má 4 roky, o rok sme skúsili znova z mrazených, ale ale vzdy klesli kvalitovo akoby o triedu, takze tomu tretiemu akoby šancu ani nedávali a 4 ani nedávali mrazit ... viac už do IVF nejdem 🙂 držím palce

@nikoleta999 velmi dufam ze aspon 2busem mat👏🏼👏🏼👏🏼

natalis1998
Dnes o 16:20

My sme malo len 2 vajíčka z toho jedno embryo a dcérka sa narodila pred 4 mesiacmi. Treba veriť všetko dobre dopadne 🙏

hey90s
autor
Dnes o 16:21
@natalis1998

My sme malo len 2 vajíčka z toho jedno embryo a dcérka sa narodila pred 4 mesiacmi. Treba veriť všetko dobre dopadne 🙏

@natalis1998 ja verim ale tažke to je už mame za sebou jednu neuspešnú inseminaciu…človek dúfa jasne🥺

natalis1998
Dnes o 16:24
@hey90s

@natalis1998 ja verim ale tažke to je už mame za sebou jednu neuspešnú inseminaciu…človek dúfa jasne🥺

@hey90s úplne chápem je to veľmi ťažký proces. My sme mali za sebou 3x ivf a z 2 ivf žiadne embryo a az pri tom treťom len to jedno jedine ani som nedufala ale dcérka bola veľký bojovník. Od vtedy už verím ba zázraky 😊 všetko bude dobre, budem držať palce 🙏

anonym_1f966f
Dnes o 16:26
@natalis1998

@hey90s úplne chápem je to veľmi ťažký proces. My sme mali za sebou 3x ivf a z 2 ivf žiadne embryo a az pri tom treťom len to jedno jedine ani som nedufala ale dcérka bola veľký bojovník. Od vtedy už verím ba zázraky 😊 všetko bude dobre, budem držať palce 🙏

@natalis1998 Krasny pribeh. Ste velki bojovnici s muzom. My co sme si presli IVF vieme, ake to je IVF naozaj narocne podstupit. A vy az 3 IVF, nastastie sa Vam splnil najkrajsi sen 🙂👶.

hey90s
autor
Dnes o 16:31
@natalis1998

@natalis1998 dakujem krasne❤️❤️❤️