Manžel má 99% patologických spermií
Ahojte,ma niekto skusenosti s tym ze manzel ma 99%sparmii patologickych a 3aktivne?da sa stym aspon umelo otehotniet?ake vysetrania nas cakaju?dakujem
@radka159 ahoj. Moj muz ma 99.5% spermii patologickych, k tomu ich ma pomale... buduci mesiac zaciname stimulaciu na umele oplodnenie 🙂
A povedali vam ze v pohode otehotnite?a kolko krat bol na spermiograme my teraz mame ist este po troch tyzdnoch.a stimulacia znamena co?este v tom neviem chodit,nez sa dostanem do tych vyrazov😂
@radka159 Boli sme e
3x na spermiograme, co pol roka. Teraz ideme na umele oplodnenie. Neni sanca ze by sme splodili dietatko prirodzene...
@vierocka888 aj nam povedali ze neotehotnim prirodzene.a ako ste sa pripravovali a ake vysetrenia ste este postupili?
@radka159 ja som bola na hormonalny profil, hematologicke vysetrenie trombofilnych stavov a na endokrinologii. Manzel bol na urologii 🙂

Ahoj,osobnu skusenost nemam, ale raz som o tom pozerala dokument. Boli to cesky manzelia a nakoniec mali babo. Ale stalo ich to dost sil. Dnes sa tomu da pomoct,ale urcite mate pred sebou kopec vysetreni a hlavne asi zmenu zivotospravy.