Manžel si rozmyslel umelé oplodnenie - čo robiť?
Kde začať. Po siedmich rokoch neúspešného snaženia sa o dieťa sme sa rozhodli podstúpiť umelé oplodnenie. Som na konci stimulácie, budúci týždeň by mala byt punkcia, ale…. Manžel si to rozmyslel, že on nebude takto riskovať nejaké “poškodené” dieťa. V pondelok mám ísť na kontrolu, stále verím, že sa ešte umúdri. Včera si vzal veci a odišiel. Má vypnutý telefón, takze vôbec netuším kde je. Neviem čo mám robiť. Možno som teraz veľmi precitlivena z tých hormónov ale som zúfalá. Myslite, že by som vedela darovať tie vajíčka? Či som to všetko absolvovala úplne zbytocne?
@adara777 Dakujem.
Vždy pravda vyjde najavo. Nech klamete seba alebo ostatných, pravda sa vždy ukáže a zrazí Vás na kolena. Nech sa človek snaží akokoľvek chce aj tak ostane nakoniec sám.
Ahoj. Ked vravis ze clovek nakoniec ostane sam, hovoris o sebe? Rozisli ste sa?
Vies nemusis napisat ak nechces, ale tvoj pribeh ma skutocne zobral za srdce a velmi by som si priala aby si nasla svoje stastie, lebo to bol riadny uder co si dostala. Podla tych poslednych sprav sa zdalo ze sa vam to nepodarilo urovnat a ze ste viac menej prezivali. Tak ten rozchod by bol asi najlepsie riesenie, aj ked to velmi boli.
A kde je teda pravda?
Ako to teda dopadlo?
Takže predpokladám, že pán manžel má inú ženu... Nuž a teba obdivujem, ničiť sa takto dlho.. Už sa ti to ukázalo na zdraví
Ahoj , ako si nazivas a ako sa máš ? Posielam silu ❤️

@andreatytler tuším autorka čaká na výsledky z genetiky ohľadom toho krčku, nie IVF 🤔