Manžel si rozmyslel umelé oplodnenie - čo robiť?
Kde začať. Po siedmich rokoch neúspešného snaženia sa o dieťa sme sa rozhodli podstúpiť umelé oplodnenie. Som na konci stimulácie, budúci týždeň by mala byt punkcia, ale…. Manžel si to rozmyslel, že on nebude takto riskovať nejaké “poškodené” dieťa. V pondelok mám ísť na kontrolu, stále verím, že sa ešte umúdri. Včera si vzal veci a odišiel. Má vypnutý telefón, takze vôbec netuším kde je. Neviem čo mám robiť. Možno som teraz veľmi precitlivena z tých hormónov ale som zúfalá. Myslite, že by som vedela darovať tie vajíčka? Či som to všetko absolvovala úplne zbytocne?
Vždy pravda vyjde najavo. Nech klamete seba alebo ostatných, pravda sa vždy ukáže a zrazí Vás na kolena. Nech sa človek snaží akokoľvek chce aj tak ostane nakoniec sám.
Ahoj. Ked vravis ze clovek nakoniec ostane sam, hovoris o sebe? Rozisli ste sa?
Vies nemusis napisat ak nechces, ale tvoj pribeh ma skutocne zobral za srdce a velmi by som si priala aby si nasla svoje stastie, lebo to bol riadny uder co si dostala. Podla tych poslednych sprav sa zdalo ze sa vam to nepodarilo urovnat a ze ste viac menej prezivali. Tak ten rozchod by bol asi najlepsie riesenie, aj ked to velmi boli.

@andreatytler tuším autorka čaká na výsledky z genetiky ohľadom toho krčku, nie IVF 🤔