Marcová stimulácia
Ahojte, je tu niekto kto práve stimuluje pred IVF? Aké máte pocity?
@marec2018 no vcera som mala uplne mini spinenie ale to mozno z toho progesteronu zmiesane.Pocit?Nepocitujem nic.Neboli,nepicha..sny mam sialene;) uplne divne sníva sa mi so zvieratami -zvlastne 1 den o vlkoch,druhy den o macke,...dlho som takto nemala sny...Neviem ci je to všetko dobre,ze nic nepocitujem,ze nic nemam???!!!...len som placliva
Take zvláštne 🤣 hlavne keď musíš mat plny močový mechúr keď pozeral sono cez brucho som myslela že už nevydržím
Ahojte. Prosím vas kolko by malo byt vajicok po prvej kontrole?
@daniela2022 to je uplne individualne. niekto ma 5ks, niekto 20ks.
Ahojte. Chcem sa vas opytat som 11 stimulacie. Od poobedia ma boda v pravom boku a pobolieva pravy vajecnik. Mali ste taku skusenost? Dufam ze yo je v poriadku :( zajtra idem do centra ale nieje mi všetko jedno. A kolko vody ste pili?
@daniela2022 vody velmi vela. 3-4l urcite. ze vas to tam taha je ok. znamena to ze vajicka rastu... priemerne by mali rast 1-2mm denne. mna to ku koncu uz tak bolelo ako krce... nedokazala som uz sediet. a stimulovala som len 14 dni.
@vrds no 3 litre vzdy kazdy den aj viac. Takže je to dufam v poriadku,. Mne ľavý nefunguje takze taha mima asi len preto pravu stranu. Ja som sa zľakla že ohss lebo vela o tom rozpravali
@daniela2022 ohss pride az potom. ja som ho mala tiez a vacsi ako pri prvej stimulacii. normalne mi bolo zle, motala sa mi hlava;(, kopa vody v tele- u mna aj +7kg:( ale to sa vycika za 2 tyzdne... to zbadate ked bude ohss. verte mi. ja som mala 41 oocytov. z toho bolo vhodnych vajiciek 15 a tie sa aj oplodnili a po PK ostalo 7.
@vrds dnes som bola na kontrolukontrole j ich tam 20 a povedala že sa mam setrit, lebo mam bolesti. Pytala som sa na ohss tak povedala ze po vtbere sa porozpravam s doktorom :( to znamena ze mija hrozi. Normálne ňo uverit ze a ešte aj toto hrozi :/ co mam robit aby sa to nestalo.v pobdelok mam vyber
@lucinka12356 no áno testy 👌 a krv zatiaľ tiež Ok v stredu idem na sono
@mravcadlo držím palce... Kolky den si začala testovať?
@lucinka12356 ja som nevydržala a už 6 som urobila test
@mravcadlo a kedy ti ukázal? Máš aj foto?
@mravcadlo super tie siroke maju asi menej farbiva ale krasna ciarka uz na 6.den...gratulujem...a do ktoreho CAR chodis?
@lucinka12356 ďakujem 🤗iscare v Martine
@lucinka12356 ja cakam na PGD. testovat budem az na konci maja...
@vrds kedy máš vklad?
@lucinka12356 to ešte neviem

@marec2018 úplne normálny necítim vôbec nič