Máte skúsenosť s Gyncare centrom asistovanej reprodukcie?
@horvathiova ja som tiež spokojná s Gyncare
Tiez gyncare, maximalna spokojnost s pristupom a profesionalitou. absolvovali sme 3 vklady-1. uspesny ale MMT, 2. Neuspesny, 3. Uspesny aktualne 9tt+2 🙏
@butterflyeffect Gratulujem ja mám PCO nemám ovulaciu mám dlhe a bolestivé menštruácie
@horvathiova my sme u nich tiež, konkrétne Nitra... IUI síce neúspešne, ale tie boli len na skúšku, že možno sa podarí... Potom sme šli na IVF, 1. vklad bol síce úspešný, ale v 16tt z neznámych dôvodov bábätku prestalo byť srdiečko 💔 Tak teraz čakáme, kým sa dám do poriadku a pôjdeme na druhý vklad ...
@aglaonema aj my sme začali chodiť teraz do NR a cakacnas zajtra prvé iui 🙏 viete mi prosím povedať čo to približne aj stalo tento zákrok ?
@kristinka95 cena za IUI je presne v cenníku (160 alebo 180€) Tá sa nijako nemení, len dostanete progesterón na predpis, za ten treba doplatiť...
@aglaonema preto sa pýtam lebo na stránke píše že 250e
@kristinka95 teraz som pozrela cenník platný od 1.5.2024 a cena za IUI je stále 160€ 🤷🏼♀️
@aglaonema tak ja neviem potom čo som pozerala 😀😀 ale dnes ideme NATO , teda až budu dozreté folikuly, tak snad aj iui prebehne ❤️🙏🙏
@aglaonema tak už mám po za iui som platila 250e a za lieky a injekciu dokopy necelých 50
@kristinka95 v Gyncare si platila 250€ za iui? 😳
@klaudi27 áno dnes vraj zdvíhali ceny ,tiež ma to trošku šokovalo, ale tak čo preto nespravis... Len dúfam že sa to podarilo 🙏🙏✊
@kristinka95 áno držíme si silno palce 😊

@horvathiova ja som spokojná. Absolvovala som 3x KET, síce neúspešne (1x tehotenstvo, ale skončilo missed abort, a 2x bez pozitivity HCG testu), ale nestojím na jednom bode. Riešime to. Všetko má svoj postup.