Máte skúsenosť s MUDr. Belušákovou v Nitre?
Ahojte, počula som, že v nitrianskom Gyncare bude zrejme MUDr. Hladovcovu/Ďuriovú postupne nahrádzať Mudr. Belušáková, mali ste s touto novou doktorkou už niekto konzultáciu alebo akúkoľvek skúsenosť? Ďakujem.
@gejb škoda, v čom sa ti nepáčila? Kde predtým robila v ktorom centre v BA?
Robila v Iscare (teraz reprofit). Môžeš mi napísať správu ak chceš..
@gejb ďakujem, ozvem sa
@jankaa26 je toho viac, no najviac ma mrzelo ze ako úplný nováčik v IVF som sa od nej nič neozvedela. Len berte lieky, prídete vtedy spravíme kontrolu, potom vám spravíme vklad. Vybavene. Na otázky nemala čas...
Ze existuje dlhý krátky protokol, a co je native a vela inych veci som sa dozvedela na MK
Áno
Veľmi milá pani doktorka, všetko vysvetlila pekne ako bolo treba
My sme u dr. Belusakovej. Máme zatiaľ za sebou úvodnú konzultáciu a hysofy. Nemôžem na ňu nič zlé zatiaľ povedať. Na úvodnej sa nás popytala veci, spravila vyšetrenie, vysvetlila mi nález, aj čo všetko vyšetrujú z krvi a prečo, pozrela aj staršie manželove spg a teda sme sa dohodli ako s nami skonzultuje ďalší postup. Pri hysofy tiež povedala čo a ako ďalej, keď som podotkla, že zvyknem mať ovu skôr, tak hneď upravila termíny, aby to vyhovovalo na môj cyklus a na záver ešte všetko zhrnula, nech mi je to jasné. Páči sa mi, že nás hneď aj netlačila do IVF, ale ponukla aj IUI ako možnosť.
Ďakujem vám

Chodila som k nej do BA..ak máš možnosť vyber si iného lekára.