icon

Máte skúsenosti s centrom Helios Martin?

marina09
4. júl 2023
Strana
z2
stanka562
4. júl 2023

@marina09 áno mám, chodíme tam, a môžem len a len odporučiť 😊

zuzkacik4
4. júl 2023

Aj my sme tam boli a tiez spokojnost 👍

marina09
autor
4. júl 2023

a podarilo sa vam ? ktorý lekár ?

zuzkacik4
4. júl 2023

@marina09 u nas Krajkovic a ano podarilo na prvy krat...ale teda je pravda, ze som otehotnela prirodzene, len mi predpisal clostyl a odsledoval ovu, mne viac nastastie nebolo treba 🙏
Predtym sme sa snazili 3 roky..

yamahka
4. júl 2023

@marina09 Sme tam boli dva krát u pani dr. Nachajovej. Sme s nou boli spokojní. Taká pohodacka dr🙂 a už som prirodzene otehotnela.

marina09
autor
4. júl 2023

no tak to vam blahoželam 🙂 nam sa nepodarilo preto mi moja gyn. odporučila umele a zvažujem toto centrum

stanka562
4. júl 2023

@marina09 áno podarilo, Dr. Krajkovič 😊

martaatram
4. júl 2023

Nam 10 vkladov nic ..moja skusenost ISCAR prvy vklad uplne iny postup a som momentalne 12 tt 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 viem ze kazda si bude hájiť to svoje kde sa jej podarilo …drzim ti palce ❤️

marina09
autor
4. júl 2023
martaatram
4. júl 2023

@marina09 tu je vela o tom popisane 🙂

dominikahr
4. júl 2023

@marina09 radšej chodte do Iscar Helios za mna jedna veľká katastrofa. Ja som poradila 4 kamoškam aby odišli s Helios do iscar a všetky sú tehotné.

nikolasafarikova
4. júl 2023

Ja za seba môžem len odporúčať, nám pomohli. Dochádzali sme až z okresu Myjava. Po prvej návšteve a vyšetrení mi povedal Krajkovič, že do pol roka som tehotná, mal pravdu, po 5 mesiacoch sa to podarilo,prirodzene. Predtým 5 rokov nič, v roku 2021 sa nám narodil krásny, zdravý chlapček. Teraz tam chodíme znova, chceli by sme ešte jedno. Podľa mňa skúste a ak sa Vám nebude páčiť, odísť môžete kedykoľvek. Držím palce 🌹♥️

majka2022
4. júl 2023

@marina09 určite odporúčam Helios Martin, dr. Krajkovic - perfektný a profesionálny prístup, vysvetli všetko. Ja som bola predtym v centre Iscare BA, gynfin v BA- a môžem povedať že Helios Martin je jednoznačne topka 👌, určite odporúčam, vyskúšajte a neoľutujete. Majú pobočku aj v BA (tu neodporúčam) ale ja som chodila do Martina k doktorovi Krajkovicovi a tom som od Trnavy.

martaatram
4. júl 2023

Ja by som ti mozno odporucila ist na konzultaciu aj do heliosu aj do iscaru (niesu daleko od seba ) a mozno sa podla pocitu rozhodneš … u mna zase krajkovic uplne zle .. 🤷‍♀️ale vravim každá ma svoju skusenost ale tiež v poslednej dobe počúvam zle na helios 🤷‍♀️

1samer11
4. júl 2023

Ja nemám moc dobre skúsenosti s heliosom, hneď od začiatku nás tlačili do IVF aj keď sme mohli skúsiť iné možnosti.... ale zato Iscare MT odporúčam všetkými 10 😉 tam sa nám venovali 👏

janulka2805
4. júl 2023

@marina09 Ja za seba odporúčam určite Iscare v MT. Boli sme na konzultácii aj v Helios aj Iscare a pocitovo som sa rozhodla pre Iscare,neskutočná spokojnosť!!!!! Mala som doktora Sakala a topka! 👌👌😊😊

taktotedanie
6. júl 2023

Krajkovic

luckalatte
2. aug 2023

@martaatram ahoj, ak mozem vediet preco si nebila spokojna v Heliose.? Resp co sa Ti tam nepacilo, a v porovnani s Isicare?Dakujem

martaatram
3. aug 2023

@luckalatte ahoj do heliosu sme sli pred 7 rokmi ..isla som tam totalne neinformovana co sa tyka umeleho ..Samozrejme zaklady som vedela ale doverovala som im ze vedia co robia ..po 6 vklade (z 10 tich) som objavila skupinu ivf kde som zistila ze by bolo dobre mat porobene aj vysetrenia ..ked som sa na to pytala v centre odpoved bola ze naco ze Ivfkom sa vsetko obide …nedalo minto a aj tak som si ich urobila ..vysla mi tromboza na hematologi aj zla zrazanlivost krvi …na reproimunologii ze vytvaram protilatky voci spermiam… Ked som prisla s vysledkami dako to neriesili ze ivf sa vsetko obide co sa tyka tej reproimunologie ..ale odporucili mi intralipidy ..medzi tym sme malineste vklady neuspesne stale taky isty postup ..vysadit anopyrin nechat len fraxiparin a ist na vklad ..nepokusali sa za tych 10 vkladov skusit napr v native vklad … BODKA bola ked sme sli na 10 vklad a povedala som mu ze mam brat intralipidy tak mi povedal ci si myslim ze mi to pomoze !!! S totalnou nechutou som sla do posledneho vkladu ..nesnazili sa nieco ine skusit zmenit postup.. samozrejme vklad nevysiel …Isli sme do iscaru nanovo cele ivfko …9embryi prvy vklad hned ze skusime teraz bez intralipidov ak nahodou nevynde tak na dalsi dame intralipidy …(mali sme co vkladat tak mali snahu skusat ) v prvom vklade mi hned povedala ze nebudeme vysadzat anopyrin ze to je dolezite aj spolu s fraxiparinom brat ..co som ja nevedela …takze brala som oboje plus isla som v native s letrozolom a ovitrelom (co som predtym nevedela ze sa to da aj takto 🤷‍♀️) a momentalne som prvy krat tehotna a verim ze do uspesneho konca v 16 tt❤️🙏🏻🍀nehovorim ze helios nikomu nepomohol to nie kazda si bude hajit to svoje …ale my uz sme si pripadali ako na pase a ved treba chodit z vkladu do vkladu nesnazili sa hladat ine riesenie a popritom mali sme dost embryi a ked videli ze nevychadzaju vklady mohli skusit iny postup .. 🤷‍♀️

luckalatte
4. aug 2023

@martaatram Chapem, aj ja mam podobnu skusenost.

monsterablue
Autor odpoveď zmazal
martaatram
4. aug 2023

@luckalatte vážne ??

martaatram
4. aug 2023

@monsterablue ano …ale mne to na hematologi povedal ze by sa mali spolu aj som im to potom povedala ale v heliose mi anopyrin vzdy vysadili a v iscare povedali ze jasne ze nechame oba …

monsterablue
Autor odpoveď zmazal
martaatram
4. aug 2023

@monsterablue ano anopyrin beriem asi 4 roky a fraxik vzdy ked bol vklad ..ale anopyrin mi vzdy pred vkladom vysadili …🤷‍♀️ja aj ked som nieco povedala ci by to nemalo byt tak ako napr s intralipidymi tak som bola za múdru … ale tak hlavne ze teraz je to v poriadku 🙏🏻🙏🏻🍀klop klop

luckalatte
6. aug 2023
martaatram
6. aug 2023

@luckalatte a ty si mala aky problem ?stale ste tam ? Alebo uz mas mimi?

luckalatte
7. aug 2023

@martaatram ja mam PCOS. mali sme stimulaciu a odber, z 19 vajicok -5 embrya. 1 ket vyvisiel no nikto neriesiesil preco. Ale zaujinave bolo, ze ked som bola na obber krvi v ke tiez vvheliose tak sa ma dr pytal ci si nepicham fraxyparin a ja ze nie. a take otazky mi daval, no nerozumela som tomu preco sa pytal. Ale po 1 neuspesnom transfere, po upokojeni som prisla na to ze preco som prve dni po transfere aj mala priznaky tehu a pitom zo dna na den to odznelo. Preto lebo mam problem s trombocytmi.Ale to som sa dozvedela ked som na vlastnu past isla na henatilogiu. A tak som zatelefonovala do Mt ze aky je postup po neuspesom transfere a ci bije treba tu hematologiu nakolko dr v ke sa ma pytal na ten fraxyk. Tak ma lekarka vysmiala ze co chcem, ze som ani nepotratila a taketo vysetrenia sa robia iba u takch chudiniek co potratili 3 krat a mali aspon 3 neuspesne tranfery. Tak som sama isla na vlastnu past na reprodukcnu imunologiu a hematologiu. Aj som prisla na to ze namam ovulaciu kazdy mesiac, no tak ze to si namyslam a tlacim nato. Ze si mam hlavu vyvetrat. Druhy ket v native nevisiel, tak sme napokon povedlai lekarke, ze bud mi urobia vsetko co treba alebo berieme embyria do ineho centra lebo dalsie ivf nechcem. Tak az potom ma pripravili tak ze mi umelo urobili ovulaciu a mame chlapéceka. Tentokrat sme isli na 4 ket lebo by sme chcelinsurodenca a mali sme 3 embyia este tak sme chceli vyuzit, no znova som bola len v native ale udajne ovilacia prebehla. Lebo po tehi sa zmeni vvtele vsetko co sa tyka hormonov a tak, no neviem ci to tak je preto ten nativ. Som zvedava ako to dopadne, ale neodpistila som si poznamku e skusit sme prisli.. tak dr sa pozeral na mna tak ze co rozpravam tak som jej povedala ze namiesto toho aby riesili individualne zenu ako celok tak skusaju a snad to vyjde. Ze ro je zahravanie sa s dostojnostou a lpsychikou zeny. Tak neviem, Uvidim o 10 dni. Ale hrozni su.

martaatram
7. aug 2023

@luckalatte ano aj mne povedali ze treba skusat z vkladu do vkladu ..akoze ja som bola ta štastnejsia ze sme mali tolko embryi ..jasne pre nich biznis .. ale nepokusali sa ked uz mali tolko pokusov skusat inak..neviem sklamana som z nich ..

denulik1234
9. aug 2023

@marina09 chodíme tam a vyzerá to že to dopadlo úspešne 🥰 môžem len odporučiť milý prístup všetkých zamestnancov od recepcie až po lekárov,snáď som si ani lepšie vybrat nemohla.

Strana
z2