Máte skúsenosti s centrom Helios Martin?
@luckalatte super drziiim palce 🙏🏻🙏🏻🍀
@martaatram dakujeme
@marina09 asi už pre teba zbytočná odpoveď, ale ak náhodou niekto v súčasnosti sem natrafí...
Moja skúsenosť je že po zamčanom potrate v 6tt...som chodila do NR do Gyncaru ku Kralovičovi kvôli tomu, že to mám najbližšie a za mňa je to len pre nich studňa biznisu. Nič nevysvetloval, kopec základných vyšetrení ani nerobil a keď som sa na niečo spýtala tak povedal že to sa nemám jeho pýtať...tak som sa ho spýtala či sa to mám pýtať zubára😤 Napriek tomu som skúsila inseminaciu, ktorá samozrejme nevyšla.
Tak som si zobrala kartu a šla som do HELIOSU v Martine k pánovi Krajkovičovi, ten mi urobil všetky potrebné vyšetrenia, nakoľko všetko okrem zlej zrážanlivosti krvi bolo úplne v poriadku, že nevidí problém prečo by to nešlo prirodzene a tak navrhol Clostylbegyt a že ak do 3mesiacov neotehotniem, tak pojdeme na umelé. Súhlasila som a bum rovno prvý cyklus som otehotnela rovno s dvojičkami 👯♀️. Momentálne začínam 4mesiac❣️🍀🙏🏻
A ešte aby som nezabudla... dva roky sa nám nedarilo otehotnieť a mávala som opakované kvôli mykozi. Môj gynekológ bol uz zo mňa zúfalí. A na prvú šupu vyriešil aj tento problém. Za mňa som pánovi Krajkovičovi nesmierne vďačná a aj za to, že má ľudský prístup a neberie pacientku ako len studňu peňazí a netlačí hneď do umelého pokiaľ tam nie sú nejaké zdravotné problémy. Bodaj by bolo viac takýchto lekárov 🍀

@martaatram
uz sme presunuli posledne embryo do oscaru a dalsi cyklus idem na transfer v iscari