Máte skúsenosti s Ferticentrom v Bratislave?

zdendad
26. dec 2007

Ahojte som na tejto stránke 1x. Zaujíma ma či máte nejaké skúsenosti s Ferticentrom v BA. Boli sme tam z manželom a v januári podstupujem 1x ivf.Čo ma čaká? Informácie od Dr. Pintera boli dosť strohé.

mirusch
26. dec 2007

Ahoj, poď ku nám - IVF-nádej pre pokročilé snažilky, časť II. Keď babenky dosviatkujú, tak ti odpovedia na každú otázku, je ich zopár aj vo Ferticent.

scarlet
28. dec 2007

Zdendad, skúsenosti s Ferticentom, aj tie najčerstvejšie nájdeš na:

https://www.modrykonik.sk/forum/show.php?vThrea... 😉

loko
29. dec 2007

ahoj zdendad, preco sa ti zdali info od doktora strohe? aspon nam povedal vsetko ako to bude prebiehat. Ak smiem vediet preco ides na ivf? My ho mame uspesne za sebou.
prajem pekneho silvestra

zdendad
autor
3. jan 2008

ahoj loko, na ivf ideme kôli manželovi má oligospermiu. Celé to bolo chaotické cestovala som tam 2 hod. a bola som vybavená za 5 minút. Problém bol v tom, že sestričke som do tel. oznámila čas menštruácie a oplodnenie by vyšlo na 24.12. Takže ma len prehnala. Neviem ale bola som z toho dosť rozladená aj z toho dôvodu,že keď som jej povedala že mám nepravidelný menzes tak vtom videla problém. Myslím, že nie som jediná v ich centre s týmto problémom. ☹

lorry
3. jan 2008

ahoj zdendad aj ja sa chystam do Ferticentu, bola som v Iscare ale sa mi tam nepacilo tak by som chcela prestupit. Myslim, ze nie si jedina ktora ma problem s nepravidelnym menzesom ani ja nedostavam. Zacala som pit Femigard tak sa uvidi ako to dopadne. A vy sa ako dlho snazite?

zdendad
autor
4. jan 2008

ahoj lorry , snažíme sa otehotnieť približne 3 roky. Najprv sme tomu nechávali voľný priebeh ale už mám pocit že to trvá trochu dlho a aj vek ma trošíčku tlačí. Tak sme sa rozhodli že tomu trochu pomôžeme lebo chápem že to na 1x nemusí dopadnúť dobre.Prosím ťa ten Femigard je čaj? Ja idem do Ferticentra 7.1 ak nedostanem menzes ale už mám tlaky v podbrušku tak neviem ako to dopadne,zdá sa že moje vaječníky si so mna robia žarty.Držím ti palce .

lorry
4. jan 2008

Dakujem ti zdendad Femigard su zarobene kvapky. Aj ja sa chystam tam zavolat daj vediet ako si dopadla.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre