icon

Máte skúsenosti s gynfiv Žilina?

tamara456
1. mar 2020

ahojte viete mi povedať vaše skúsenosti s týmto car? podarilo sa vám tam iui alebo ivf? dakujem

Strana
z2
vcielka215
30. jan 2022

@marienna Super ,držím palce.My začíname o mesiac.

marienna
30. jan 2022

@vcielka215 ivf ?

vcielka215
30. jan 2022

@marienna Áno .Ale tak bojím sa,verím ,že bude všetko v poriadku.

19mirka90
30. jan 2022

@marienna držím palce nech všetko dobre dopadne 🙏

marienna
1. feb 2022

@vcielka215 aj ja sa bojim. A aj sa tesim. Take zmiesane pocity.
@19mirka90 dakujem.

vcielka215
1. feb 2022

@marienna A ako to zatiaľ zvládate?Všetko v poriadku?Aj ste brali nejake vitamíny alebo nie?

marienna
1. feb 2022

@vcielka215 no ja som za tych 5 rokov vyskúšala toho fakt vela .. vitaminy,kvapky,caje,bola som u liecitela,zmenila som prácu a dalsie veci.

marienna
1. feb 2022

@vcielka215 zatial vsetko ok. Vo štvrtok idem na prvu kontrolu.

jarrys
7. mar 2022

@19mirka90 môžem sa ťa opýtať v ktorom Heliose si bola?

19mirka90
26. mar 2022

@jarrys Ahoj, bola som aj v MT aj v BB. Ako synčeka mam z MT bude mať dva roky. Vlani sme chceli ísť pre súrodenca ale prísť ci v BB alebo MT nebol už ten ako pred dvona a viac rokmi.. V BB my Dr nevedela povedat ci vidí cystu alebo folikul.. 🤦‍♀️

jarrys
27. mar 2022

@19mirka90 dakujem za odpoved. Pýtam sa preto lebo ja som akurát teraz absolvovala IVF v Heliose v BB. A som ostala trocha rozčarovaná z prístupu a tiež mám pocit, že urobili zopár chýb. Nám to nevyšlo, mala som KET, ale potratila som. Teraz zvažujem ktoré centrum, lebo sem už po tejto skúsenosti veľmi nechcem. Zaujali ma celkom Gyncare v Nitre a môj gynekológ mi odporúča veľmi Gynfiv v Žiline, že tam sú super. Mne doktorka v BB, stále posielala na operáciu pravého vajíčkovoda, že je naplnený tekutinou. A môj gynekológ keď urobil sono tak povedal, že vajíčkovod mám v poriadkku, žiadna tekutina, že tam je len hlavná tepna, ktorá mi privádza krv do nôh a tú nech mi tam radšej nechá. A aj napriek potvrdeniu od môjho gynekológa, že sono je oka, ma stále posielala na výber pravého vyjíčkovoda. A kam ste nakoniec išli, do ktorého centra?

19mirka90
29. mar 2022

@jarrys tak aj ty máš zlu skúsenosť, mrzí ma to a chápem uplne tvoje pocity. Helios uz nie je ten co bol. A ešte ked chcú robiť úkony ktoré nie sú vôbec potrebne, ach :( my sme sa nakoniec rozhodli pre Žilinu - Gynfiv nakoľko tiež môj gynekológ ju odporúča. A keďže sme tam išli na úplne prvé vyšetrenie tak som bola prekvapená ze to prvotné vstupné vyšetrenie je oveľa hlbšie ako napriklad v Heliose. V ZA mi robili aj ster na bakterie. Pýtali sa kedy som bola preventívne ako dopadlo cyto, sono prsníkov. Lepší prístup. Uvidime keď príde na rad vklad ze ako to bude vyzerať u nich a ktorú cestu zvolia. Vklad ale chytám až nejak v lete.

jarrys
29. mar 2022

@19mirka90 no ja stale rozmyslam ci Gyncare NR alebo GYYNFIV v Za. mozem sa opytat kolko stali vstupne vyšetrenia v gynfive? lebo z toho ich cennika sa velmi nevzynam

19mirka90
30. mar 2022

@jarrys platili sme len za spermiogram a to 35€ tuším ale s tým ze výsledky sme vedeli asi do pol hodky. Inak za nič sme neplatili.

ludmila691
30. mar 2022

Ahojte,pripájam sa tiež chodime do Gyn Fiv Zilina,aktualne stimulujem injekciami a zaciatkom aprila by som mala mat odber vajicok. Zatial sme s manzelom spokojní,chodíme k doktorke Švecovej. Je to nase prve IVF tak sa modlime az to víde a vsetko prebehne bez komplikácií.

ludmila691
30. mar 2022

@ludmila691 Predtým sme skúsili jedno IUI ale nevyšlo tak sme dalsie uz nechceli(moc sme tejto metode neverili,ma male percento uspesnosti).

jarrys
30. mar 2022

@ludmila691 a mozem sa opytat kolko stali lieky na stimul? resp. kolko vas to cca vyjde? no mna tlaci. nizka ovarialna rezerva a do toho predrakovinovy stav krcka maternice. takze moj gynekolog nevie co skor by som mala riesit. takze vravite ze spokojnost? lebo ja som bola v heliose v BB a sklamanie

jarrys
30. mar 2022

@19mirka90 tak super. lebo z tpho cennikaich sa neviem vysomarit. idem sa tam objednat len na nezavaznu konzultaciu a uvidim aky budem mat pocit z nich.

ludmila691
30. mar 2022

@jarrys lieky teda injekcie ma vysli 280eur,plus 150eur sme platili za koordinatorsky pohovor. Vsetko ostatne sa plati za pochodu,co si vyberieme nad ramec. Poistovna doplaca 1100eur a nas to vide este cca 1600eur,tak nam predbezne povedali. Ale to zalezi vsetko od toho kolko vajicok,embrii bude.
Tak nech sa vam to podarí čim skor,urcite by som uz nic neodkladala,snad Vam v centre pomôžu.

jarrys
31. mar 2022

@ludmila691 no hlavne sa musim dat psychicky dokopy kedze som po IVF cykle ale zaciatkom marca som potratila. ja som uz absolvovala IVF cyklus ale v BB. Zaujimali ma len ceny v porovnani s tym co ma to vyslo na tejto klinike.

jarrys
31. mar 2022

@ludmila691 este sa opytam co je to presne ten koordinatorsky pohovor?

ludmila691
31. mar 2022

@jarrys je to pohovor so ,,sestrickou" ktora vam najprv da vsetky papiere ktore treba k ivf podpisat,vystavi recepty na lieky,vysvetli davkovanie,pouzivanie injekcii a cennik ivf.

19mirka90
31. mar 2022

@jarrys správny prístup. Uvidíte ci bude spoko. Vsak ak sa nebudú pozdávať zmeníte centrum. Hlavne aby bola cesta k bábätku co najkratšia❤️

jarrys
1. apr 2022

@ludmila691 dakujem. vidim ze kazde centrum to maine. V BB to bolo zadarmo,tak preto som nevedela co si mam podtym predstavit.

Strana
z2